North Node v RIBI – znak služenja :

"Moja duševna pot do izpopolnitve”


Življenjska misija kot je videti skozi oči znaka RIBE...


Moja duševna misija je biti RIBA!"

 

Kaj to pomeni?


Uradna verzija pozicije RIBE Severnega Vozla in kaj to pomeni za osebo, ki jo ima.

 
RIBA North Node
OSEBA JE Duševni družabnik.


Občutljivi, prilagodljivi, imajo domišljijo,  simpatični in celoviti, tisti z duševnim Potencialom v Ribi so visoko čustveni in intuicijski in so sposobni z lahkoto izraziti svoja čustva.

Oni so lahko nagnjeni glasbi, zaupljivo predani in brezbrižni. Skozi kreativno umetnost, glasbo in meditacijo so oni sposobni se povezati do njihovega duhovnega centra. Oni imajo potrebo služiti drugim v smislu, da razvijejo njihov potencial zdravljenja.


Podobe vključujejo:


• DUHOVNIK;
• plesalec;
• Glasbenik;
• plavalec;
• balet;
• varuh oceanov.


1. Sprejmi resnico o neznanem.

2. Nauči se pot  ‘zdravilca’... pomagaj drugim zdraviti njihovo bolečino in v povratku ozdraviš svojo.

3. Poveži se do tvoje notranje vere!

4. Drži se v življenju svoje Intuicije!

5. Nauči se, da se ne more vse razložiti skozi logiko – da obstoja duhovna realnost izza realnega mišljenja.

6. Fokusiraj svoje energije na služenje brez obsojanja... ko se naučiš manj obsojati ljudi , jih boš razumel bolj skozi občutke sočutja in usmiljenja za njih!

7. Najdi  ‘ugodje’ v svoji  sposobnosti zdraviti in inspirirati druge.

8. Obkoliš sebe z ljudmi, ki bodo podpirali in spoštovali tvoje usmiljenje, darežljivost in romantično naravo.

9. Vključi simbole ribe v tvoje dnevno življenje, da se spomniš svoje misije.

10. In najbolj važno, da postaneš ‘Duševni družabnik’ kar ti je namenjeno biti!


Devica-
Južni Vozel (duševni vzorec) do RIBE Severni vozel (duševni potencial).


PUSTITI ZA SABO Južni vozel


Devica znak: (stare navade)------>Riba znak: (nove možnosti):


• Nagnjen grajati……………………………...............Prilagodljiv
• Razsoden  …………………………………................Psihičen
• Obsesiven…………………………………..................Romantičen
• Preveč logičen ………………………….................Intuitiven
• Perfekcionist………………………………............... predanost
• Malenkosten     ……………………………............ .Muzikalen
• Melanholik………………………………….................Oproščajoč
• Mučeniški ………………………………….................Duševen
• Preveč analitičen………………………................ .Darežljiv
• Živčen……………………………………....................Emocionalen
• Strah pred boleznijo …………………................Introspektiven
• obseden z delom…………………………................Poetičen
• Analizira  …………………………………..................Vizionarski
• Mora imeti prav …………………………..............  .Dobrodelen


Riba North Node, South Node Devica

Severni vozel v Ribi

Nekdaj v prejšnjem življenju (ali zgodaj v tem življenju) ti ji je bila dolžnost in igranje v skladu s "pravili", sedaj imaš priložnost sprostiti svoj linearni um in se premakniti v smer tvoje resnične srčne želje. Kaj je to zate resnično dolgo sedaj? Je to ljubezen, lepota, domiselna ustvarjalnost? Ali je to enostavno šansa, da se sprostiš pogledaš z vrha gore? V preteklosti si morda občutil, da si oseba, ki je vedno naredila pravo stvar. Ti si imel visoka pričakovanja od sebe kot tudi drugi. Morda si bil zdravnik, duhovnik ali kvalificiran obrtnik v prejšnjem življenju, nekdo od katerega je bilo pričakovati, da bo natančen in popoln.

Toda sedaj imaš priložnost, da se sprostiš, da nisi popoln in združiš impulze svojega srca s tistimi v glavi. Lahko si drzneš, da si nežen s sabo sedaj in si upaš napraviti napake, da spustiš nekatere podrobnosti in, da si tako sočuten in toleranten do sebe kot si tudi z drugimi. To je dobra ideja, da prakticiraš vstajanje iz neprijetnih situacij elegantno rajši kot po dolžnosti ali obsojanju. Ti nimaš " mora biti prav" sedaj ali primerjalno in lahko si drzneš, da uporabiš svojo intuicijo in ukrepaš tudi, če nimaš vseh odgovorov. Ni več potrebno ponovno analizirati stvari. Del tvoje duše, hrepenenja v tem življenju je, da se naučiš zaupati v proces življenja in predati svoje bojazni višji moči. Ti so bolj ljubljen, kot si lahko predstavljaš.
Ribe – severni vozel pogosto ugotovijo, da je imeti dve ali več delovnih mest bolj  prijetno kot imeti samo eno -- si lahko umetnik, kot tudi starš ali računovodja podnevi in glasbenik zvečer.
In včasih boš imel koristi od plavanja proti prevladujočim družbenim tokovom tvojega časa in plaval proti toku, kot Ribji simbol dveh rib. Včasih lahko najdeš sebe kako se spopadaš s vprašanji okrog strahu in vere, duhovnosti ali religije, neodvisnost proti odvisnosti ali zasvojenosti. Ugotovili boste, da lepota v vseh njegovih oblikah vas neguje in vam pomaga, da dostopate do večje moči. Kot losos, ki gre svojo pot domov proti premoči tokov, imaš notranjo moč in prirojen radar, ki te lahko vodi do tvojega duševnega doma.
Kot oseba severnega vozla Ribe, ste sočutni vizionarji, ki osvetlijo pot za nas ostale. In ne glede kakšno poklicno pot izberete, to bo tvoje notranje sočutje in intuicija, ki ti  prinese uspeh in zadovoljstvo. Ko pobereš zlato v senci svojega Južnega luninega vozla Device boš še vedno užival v analizah, vendar boš kljub temu še vedno sposoben omiliti svoj položaj - in včasih enostavno napraviti kar je treba napraviti z nagnjenostjo odobravanja. Tukaj je čistost srca na način device, ki je sproščen z upanjem, hrepenenjem in borbo vašega severnega vozla Ribe ... .. in pomni ... da to za čimer posegaš, je že globoko v tvoji duši.

Duševni Namen: Prekoračiti omejitve s prinašanjem sočutja in domiselno ozaveščenost v vse, kar delaš. Tebi je namenjeno postati raziskovalec globoke psihe; nezavednega v vseh svojih pojavnih oblikah in da veš da si ljubljen brezpogojno. Pusti idejo, da je življenje "borba" in sprejmi idejo, da prijetno življenje je dobro življenje in da si zaslužiš "čarobno ustvarjalno življenje", v katerem tvoja glava in srce, dušo in telo, deluje kot eno. Fraza "Bodi dober do sebe" je mišljena zate.

Senca: Ali še vedno čutiš borbo v sebi, dvomiš v sebe in poudarjaš majhne stvari v življenju? Pomanjkanje samozavesti in vprašanja okoli dolžnosti, krivde in sramu je treba sprostiti. Ti si sebi najhujši sovražnik v tistih časih, ko se poglobiš v sebe -omejujoča prepričanja.


North Node - OVEN
North Node - BIK
North Node - DVOJCEK
North Node - RAK
North Node - LEV
North Node - DEVICA
North Node - TEHTNICA
North Node -SKORPIJON
North Node - STRELEC
North Node - KOZOROG
North Node - VODNAR
SIMBOLI VODNARJA SEVERNEGA VOZLA

DELFIN, VIDRA