SEVERNI VOZEL V 3 HIŠI"Vetrič ob zori ima dosti skrivnosti za povedati. Ne iti nazaj spat. Morate se vprašati,  kaj si resnično želite. Ne iti nazaj spat. Ljudje gredo naprej in nazaj preko praga, kjer se dva svetova dotikate. Vrata so okrogla in odprta. Ne iti nazaj spat.

Ta rek perzijskega pesnika nam govori na več ravneh. "Morate se vprašati, kaj si zares želite", nas opozarja, da duhovni bonton od nas zahteva, da vprašamo Boga / vesolja za intervencijo, kadar je to potrebno. Namen ustvarjen v molitvi ali ritualu ima večjo težo kot misli in želje pri pogovorih s prijateljem pri kavi. In  govori tudi o komunikacijskih močeh, ki jih ima OS luninih vozlov v 3/9 hiši.


Če je vaš Južni vozel v 9. hiši vam je verjetno domače s "pragom, kjer se dva svetova dotikata", če ne zavestno, potem v globokih vdolbinah svoje psihe. Imeti južni vozel v deveti hiši pomeni, da ste iskali resnico v preteklosti, bodisi v prejšnjem življenju ali v tem - in sebi pripovedujete prepričljivo zgodbo o tem, kako je vse to. Morda ste bili mistični ali verski voditelj in "pravičen" na svoj način, vendar pa ste ujeli pogled iz vrha gore in niste razumeli pogled iz doline.

Torej vi ste opozorjeni, da ne greste nazaj spat, (ali v drugo stanje zavesti). To naredite tako, da sprostite vaše ideje o svobodi, jasnost in čistost misli in se odreči, da je treba poznati vse odgovore.  Kar potrebujete sedaj je odprtost do novih informacij in spoznanj pridobljenih, kot vi vidite mnogoterost življenja in "resnice", ki je vam odkrita v zmešnjavi življenja na "tržnici" ali v družinskem življenju, ne na vrhu gore.

Morda ste preživeli prejšnja življenja v verski organizaciji, ali zgolj kot tisti, ki se oddaljil od hrupa in žvenketa človeških odnosov. Sedaj lahko prinesete prirojeno duhovno modrost, ki ste jo prinesli še iz prejšnjih življenj in ga uporabite pri učenju, pisanju, govorjenju  in komunikaciji z drugimi brez predsodkov ali vzvišenosti. Vi ste sedaj pripravljeni poslušati in slišati paradokse življenja in vaša radovednost, taktnost in sposobnost izraziti globoko sočutje z resnico in svežim vpogledom je velik dar, ki ga imate za deliti. Uporabite ga modro; ne iti nazaj spat.


North Node - OVEN
North Node - BIK
North Node - DVOJCEK
North Node - RAK
North Node - LEV
North Node - DEVICA
North Node - TEHTNICA
North Node -SKORPIJON
North Node - STRELEC
North Node - KOZOROG
North Node - VODNAR
North Node - RIBA