SEVERNI VOZEL V 11 HIŠIZ Južnim Vozlom v 5 hiši, privzeti vzorec ali pretekli duševni vzorec življenja je koncentriran na lastno samo izražanje, tveganje in ne glede na to prinaša veselje --- vključujoč samo navadno zabavo. Nič ni narobe s tem, razen, da duša sedaj želi, da se premaknete iz pretiravanja in slabe presoje v preteklosti, in greste proti North Node v 1 hiši. To je področje življenja, ki nas vabi, da delamo z njim in se povezujemo z drugimi ljudmi pri iskanju naše prave poti, da bi izpolnili naše želje in sanje.
Mi nismo več solo agent; mi smo namenjeni za interakcijo z drugimi v tiste stvari, ki so najbolj pomembni za nas. Osebna tveganja povzeta sedaj dajejo način, da pretehtamo, kaj je najvišje dobro za vse .... in soglasno odločanje.

Vprašajte se: kdo je v moji skupnosti, mojem "plemenu", mojem omrežju? Za koga ali kaj naj me skrbi in kako se lahko bolj povežem z njimi? Računalnik je odlično orodje za 11. hišo, tako je najti skupine in se povezati preko interneta s sorodnimi dušami olajšano z uporabo spleta.

Mi lahko najdemo v naši 11. Hiši duševne prijatelje in se odločimo združiti moči z njimi za igro, delo in se globoko povežemo.

5. hiša South Node je povezana z znakom Leva in, ko beremo o Južnem vozlu -South Node beremo negativni vidik, ne glede na znak, ki mu vlada. Torej, tukaj lahko vidimo, preveč okupiranosti s sabo, narcisizem in veliko ustvarjalnost - toda energija teče nazaj in navznoter do sebe, ne pa navzven v korist človeštvu. V peti hiši najdemo vse otroke ali sadove našega samo izražanja in idealno odprto in velikodušno srce. Vendar smo tukaj opozorjeni s tem South Node, da moramo razširiti vse oblike in "otroke naše ustvarjalnosti", da bo obsegala širši svet.

Severni in Južni Vozel predstavlja os, in ko imamo to os smo tako visoko in nizko izrazni v vsakem in smo sposobni dostopati do obeh. Torej, čeprav vemo, da sebične vzorce 5. hiše je treba sprostiti, pa tudi vemo, da obstaja veliko zlata v tej senci postavitve. Peta hiša ima veliko radodarnost duha in pripravljenost na tveganje, obilje te izredne ustvarjalne velikodušnosti do drugih.

Torej, ko smo dosegli bolj objektivno skupinsko izražanje te velikodušnosti, v enajsti hiši / Vodnar North Node, mi tudi imamo sposobnost čudovite igrivosti in plodnosti  5 hiše južnega vozla - South Node. Kot je dejal Jung vedno --- "Ne pozabite, da je zlato v senci." Odprite obe strani postavitve vozlišča in dajte svoje darove svetu.

Na vrh
Domov


North Node - OVEN
North Node - BIK
North Node - DVOJCEK
North Node - RAK
North Node - LEV
North Node - DEVICA
North Node - TEHTNICA
North Node -SKORPIJON
North Node - STRELEC
North Node - KOZOROG
North Node - VODNAR
North Node - RIBA