North Node   - Tvoj duševni glasnik"North Node je najpomembnejša točka v astrološki karti ... ki opisuje kaj se vaša duša želi naučiti in izkusiti v tem življenju. To je duševni glasnik.


"Nevidno magnetno polje deluje v astrološki - natalni karti. To polje je karmična preteklost življenjske zgodbe, ki je vključena v karti, v "karti zadaj karte." Severni in južni vozel pove zgodbo naše karmične preteklosti, vendar pa se lahko odločimo, da ne bomo več povezani z njo in ne dopustimo našim napačnim vzorcem, da nam še naprej povzročajo trpljenje. "


Ste se kdaj spraševali kakšne življenjske lekcije in izkušnje vaša duša želi imeti v tem življenju? Ali veste za čim resnično hrepenite? Unikatni vpogled v ta vprašanja se ugotovi z uporabo starodavne astrološke tehnike preučevanja severnega in južnega Vozla vašega natalni astrološki karti. Duševni namen in vprašanja smer življenje so zelo pomembne, in Vozli v astrološki karti obravnavajo ta vprašanja z vidika vaše duše --- namesto vašega racionalnega uma in ega.      

     Teorija Reinkarnacije izza tega je enostavno, da se je vaša duša odločila, da se bo rodila v določenem času in kraju, tako da bo prenesla darove in izzive iz prejšnjih življenj in da tvoja astrološka karta odraža prvotni duševni namen prihoda v ta svet. Veliki psiholog, Carl Jung je verjel, da čas rojstva ni naključen, vendar je bila skrivnostna časovna usklajenost, ki razkriva veliko. Uporabljal je astrologijo v svoji praksi s svojimi strankami in ugotovil, da enostavno deluje. Torej, kar se lahko zdi nepomembno za vas - rojstni dan, čas in kraj je dejansko veliko orodje; "Prerokba." In kar je lahko videti kot skrivnost za vas, ni skrivnost za astrologa, ki lahko bere smisel vsebine v astrološki karti.

Pa poglejmo, kako to deluje.

Obstajajo tri  ključne točke pri reševanju skrivnosti:


  1. Sonce,
  2. North Node-severni vozel, in
  3. South Node- južni vozel.


Če astrolog pogleda na grafikon, te točke, ta vodila - so opisane v nekaterih podrobnostih z znakom, hišo in pozicijo aspektov.

 

     1. Vaš Sončni znak se bere kot osebnostni opis, predstavlja opis vseh pozitivnih in negativnih načinov, kako se lahko "odigra" vaš Sončni znak. Na primer, kot je Dvojček -sonce, lahko igrate iz spogledljivo, muhasto, nevezani aspekti znaka ali lahko uporabite svoj velik dih znanja, da živite zelo polno življenje, v katerem se boste lahko pametno in koristno odločali. Vi ste komunikator Zodiaka. Z vidika duše ste se odločili, da se bo rodil Dvojček, da bo igral od najvišje oktavo znaka. To je prvo vodilo do skrivnosti: poglej na najvišjo možno uporabo in nadarjenosti v vašem sončnem znamenju. Skoraj vsaka knjiga od astrologije vam lahko pomaga pri tem.
            

         2.  Drugo vodilo je North Node. Mnogi astrologi danes verjamejo, da je najpomembnejša točka v karti. "North Node je najpomembnejša točka v astrološki karti ... je edinstven za vsako osebo in opisuje, kaj se tvoja duša želi učiti in izkusiti v tem življenju.


»To je duševni glasnik«, ki opisuje evolucijske potrebe vaše duše. Ko delujemo z lastnosti tega Node mi pričnemo zdraviti in negovati sebe. To nam pove, čemu na področju življenja moramo dati poudarek in nekateri od načinov za to. North Node z znakom, položaj hiše in aspekti in je odličen predlog --- podobno zamisel o osebnih vodilnih Severne Zvezde.
Nasprotno, Južni Vozel -South Node opisuje lastnosti, vložena sredstva iz našega prejšnjega življenja in opisuje, kako smo živeli, ko smo bili mladi. Naš globok navajen način in miselnost je prikazana tukaj in, ko smo zreli težimo manj delovati z lastnosti našega južnega vozla. Prikazuje tako nekoristne in negativne lastnosti od katerih se naša duša želi odmakniti , kot tudi vsebuje, kar je Carl Jung govoril o "zlato v senci". To zlato so podzavestno nepriznani talenti in sposobnosti, ki jih prenesemo iz nekdanjega življenja ali so le prikrite ali zatrte lastnosti.    Zato je pametno odkriti in uporabiti zlato v Južnem vozlu, medtem ko pustimo  stare negativne vzorce v ozadju in se premaknemo v smeri Severnega vozla.

           Večina astrologov bi se strinjala, da Južni Vozel odraža karmične kvalitete našega prejšnjega življenja, ki opisujejo nedokončane stvari, ki jih nismo "osvojili prav." Čeprav so darila in talenti nakazani tam, North Node je tisti, ki kaže na lastnosti, ki jih naša duša želi uporabiti in pridobiti v tem življenju. Torej, ko imate branje karte, dobro poglejte, kaj vam vaš North Node pove, celo če se vam zdi malo poznano in izzivajoče. Nudi močan predlog.
Na vrh

Preberi več >> North Node - OVEN
Preberi več >> North Node - BIK
Preberi več >> North Node - DVOJCEK 
Preberi več >> North Node - RAK
Preberi več >> North Node - LEV
Preberi več >> North Node - DEVICA
Preberi več >> North Node - TEHTNICA
Preberi več >> North Node - SKORPIJON
Preberi več >> North Node - STRELEC
Preberi več >> North Node - KOZOROG
Preberi več >> North Node - VODNAR
Preberi več >> North Node - RIBA