Severni vozel v hišah


Morali boste biti pripravljeni raztegniti sebe in se premakniti od znanih vzorcev, da bi se soočili z izzivom Severnega vozlišča - North Node. Velike nagrade boste poželi v obliki osebne rasti in dosegli svoje potencialne cilje.
North Node z znakom bo predlagal pristop k področju življenja, ki se predstavlja s svojo postavitvijo hiše. Čeprav to ni vedno najlažja pot, vključevanje naslednjih izkušenj v vaše življenje bo lažje na dolgi rok doseči pomembne cilje.Severni vozel v 1. Hiši


Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: projektirajte vašo osebnost; pojdi za tem kaj hočeš in skrbi za svoj interes; poliraj svoj imidž in občutek zaupanja s to podobo; postavi sebe "tja zunaj", v nobene spremenljive pogoje.

Samo izražanje in vodstvene sposobnosti se morajo razviti, če je severni lunin vozel v 1 hiši. Tvoja samo-identiteta si bo prizadevala, da postane neodvisna, osvobojena zanašanja na druge ljudi in skupine. Ti boš eventuelno zrasel v zaupljivo in z močjo samo odločnosti dosegel uspehe skozi svoje lastne napore kreativnosti.


Severni vozel v 2. hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: ustvarite nekaj trajne vrednosti, kar lahko pustite kot nasledstvo za prihodnje generacije, da bodo občudovali. Naučite se kako ustvariti svoj lasten denar.
Poskušajte se držati nečesa in obdržite svoje finančne zadeve urejene.
Izkoristite svoje podedovane sposobnosti. Razvijte trdno postavitev vrednot, ki bodo vaše lastne.

Osebna integriteta in bolj prefinjena osebnost se mora razviti – anti socialne značilnosti, zloraba seksualne energije in želja za družbeno močjo se mora izkoreniniti. Bolj stabilen, miren in manj agresiven življenjski stil postane eventuelno tebi zaželjen. Osebne ambicije se bodo dosegle skozi tvoje lastno prizadevanje.

 
Severni vozel v 3. hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: dovolite si dovolj prostora za veliko novih učnih izkušenj. Igrajte na vse, kar se nanaša na sporočanje vaših idej. Zbirajte in izmenjujte informacije, kot kontinuiran proces učenja. Postanite sestavni del vaše sedanje skupnosti v soseski, kjer živite. Pojdi ven in naokoli po soseski.
Uživajte v nekaterih novih pokrajinah z avtom, avtobusom, vlakom, kolesom ali karkoli vam odgovarja.
Ostanite v stiku z in spoštujte odnos, ki ga imate s sorodniki, kot so tete, strici, brati in sestre, bratranci, itd.

Mentalne in komunikacijske sposobnosti znotraj socialnega delovnega okvirja je potrebno razviti. Tvoja želja za neodvisnost in svobodo bo eventualno dala pot-način do bolj odgovorne, odrasle, dobro podučene in prilagodljive osebnosti.


Severni vozel v 4. hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: prevzemite odgovornost za potrebe družine. To je lahko družina, ki jo ustvarite sami preko zakonske zveze ali so to lahko vaši lastni starši, katerih zahteve vidiš.
Odkrijte prednosti prostora, ki ga imate za svoj dom. Vaše zasebno življenje in vaša osebna varnost bi morala do sedaj postati vaša centralna točka.
To je življenjska doba za doseganje vrednosti preprosto zato, ker ste svoje mnenje o sebi nad odobritev drugih.

Emocionalna in duševna rast je zahtevana – ti boš prišel do spoznanja, da svetovni dosežki in materialni uspeh ne prinese resnične sreče. Eventualno tvoja največja želja bo za polno odraslost skozi notranje povezovanje-integracijo in emocionalno dobro počutje. Domače življenje ti bo važno.

 
Severni vozel v 5. hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: pridi v stik s svojim ustvarjalnim pozivom in časti, kar si vaše srce želi. Prepoznaj pomen priznavanja svoje lastne volje.
Lahko tudi dobro delaš z otroki v neki kapaciteti, bodisi s svojimi ali otroci drugih ljudi. Lahko se veliko naučiš z opazovanjem igre otrok in nato najti način, da to preneseš v svoje  življenje.
Polno izražaj svojo sposobnost za ljubezen. Ustvarite nekaj časa za druženje, sestajanje z možnimi partnerji in za zabavo. Delaj na udobnem občutku biti v središču pozornosti.
Raziščite borze in se naučite vse o kar nekaj modrih finančnih naložb za sebe.

Notranja moč in samo-disciplina bi morala biti razvita – verjetno preko dolgega časa telesne, mentalne ali emocionalne izolacije. Ko je enkrat to doseženo uspeh pride od osebnih kreativnih dosežkov in vaje močne volje-moči. Sreča in dobro počutje pride od uporabljanja moči za druge.
 

Severni vozel v 6 hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: delaj za preživetje in se nauči odnosov do sodelavcev ali zaposlenih.

Če vam ni treba delati, potem morda prostovoljno pomagajte drugim, medtem ko se hkrati učite določiti nekatere omejitve za svoj čas in energijo.
Poslušaj sporočila iz svojega telesa in aktivno ustvari lastno zdravstveno stanje. Razišči alternativne zdravstvene terapije.

Tukaj je potreba preboleti emocionalne, zmedene in preveč tolerantne navade obnašanja, ki razsipajo življenjsko energijo. Eventualno razviješ sposobnost videti jasno problem življenja brez, da si prevaran ali emocionalno pod vplivom drugih. Zaupanje in pravilno mišljenje te bo usposobilo, da preboliš vsako fizično ali duševno slabost. Sreča pride od sposobnosti notranjega zdravljenja drugih.


Severni vozel v 7 hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: izpopolnite umetnost povezovanja do drugih ljudi, posebno na osnovi eden do drugega. Naučili se boste vse o uravnoteženju med dajanjem in sprejemanjem skozi bližje odnose, kot je poroka, najboljši prijatelji ali celo poslovni partnerji. Diplomacija lahko postane vaša najmočnejša točka.

Tukaj je potreba razviti družbeno zavest preko bližnjih medosebnih odnosov. Poroka/ne-poroka zna biti važna poteza. Tvoj egocentrični, individualistični in osamljen pristop življenju se bo verjetno spremenil. Potrebe drugega se bodo razumele in sprejele. Samo-identiteta je najdena preko sodelovanja in prilagoditve družbenim problemom. Sreča je dosežena skozi toplino človeških odnosov.

 

Severni vozel v 8 hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: poveži se z drugo osebo in izkušaj resnično intimnost. Ti lahko celo srečaš otroško dušo, ki jo občutiš kot »sorodno dušo«.
Postani odprt za sprejemanje sredstev, ali celo moralno podporo, ki vam jo drugi nudijo. Naučite se ukvarjati z vprašanji v zvezi z dediščino ali financ vašega partnerja.
Važnejši prehod življenjskega  stila se lahko zgodi. Odkrili boste, da drastične spremembe izven vaše kontrole pogosto prinašajo pomladitev za izživele situacije in tako nova doba v življenju.
Bodite pozorni na vaše sanje; one pogosto vsebujejo psihični vpoglede, ki se lahko nanašajo na scenarije budnega življenja. Drži dnevnik sanj pri postelji za posnetek vtisov v budnem stanju.

Tukaj je potreba totalno preoblikovati tvojo osebnost – verjetno skozi nepričakovane dogodke in nenadne spremembe. Agresivnost, skrivnostnost, anti-družbene in avanturistične seksualne značilnosti morajo biti počasi izkoreninjeni in eventuelno namen-cilj novega rojstva te vodi do bolj konstruktivnega pogleda sveta in družbe. Moči samo-kontrole in discipline so uporabljene za spremembo življenjskih okoliščin. Uspeh je dosežen skozi popolno transformacijo osebe in samo-motivirane osebnosti.


Severni vozel v 9 hiši
 
Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: Pojdi na ladjo ali letalo ali spakiraj rekreacijsko kolo in brž na cesto! Z drugimi besedami: potuj. Izkusi druge kulture. Okusi veliko eksotičnih živil. Kupi si nekatera etnična oblačila in nosi to. Ti postaja jasno?
Pojdi na univerzo. Visokošolsko izobraževanje te bo spravilo v stik z vašim višjim umom. Če to ni za vas, potem najdite način, da boste izobraževali sebe. Misli filozofsko  miselnost. Razmišljaj o čudesih vesolja. Vprašajte se, kako se je vse začelo. Dajte vaš umu prosto pot. "Sprašujem se, če ..." je dobro izhodišče. To je čas življenja, ki močno stopnjuje korak in osebno rast. Preverite svoje prepričanje sistemov. Postanite bolj uglašeni z vašo osebno povezavo s kreatorjem vsega tega.
Delite svoje modrost s tistimi, ki to lahko cenijo.

Tukaj je potreba za višjim znanjem in bolj razsežnim načinom življenja. Dobro srce, v glavnem površinska nagnjenost do dogodkov se bo eventualno spremenila v genijski interes za raziskovanjem bolj globokih zadev- kot so filozofija, religija, znanost in rese metafizičnih predmetov.

 Na vrh

Severni vozel v 10 hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: bodite pozorni na vaše karierne cilje. Drži svoje standarde visoko in vaš ugled nedotaknjen. Morda boste pridobili neke vrste javno priznanje.
Lahko razvijete sposobnost, da boste strokovnjak na vašem izbranem področju in nekatere univerzalne energije so spodbudne v tej smeri.
Problemi okoli oseb avtoritete se lahko pojavijo, bodisi v obliki, da ste vi vodilni ali kdo drug, ki sodeluje z vodilnimi osebami vodstva. Naučili se boste vrednosti delovanja znotraj običajnih meja, ko bo ta čas preizkusa mimo.

Tukaj je potreba za odraslost, odgovornost in svetovne dosežke. Zgodnji emocionalni ali okoljski pogoji, družinski pritiski, družbeno nesoglasje in nezrele nagnjenosti bi počasi morale biti premagane. Preko težkega dela postaneš odgovoren in spoštovan član družbe.

 
Severni vozel v 11 hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: pridruži se skupaj z drugimi posamezniki, ki delijo iste skupne cilje. Klubi in organizacije preskrbijo koristne priložnosti za vas. To je področje humanitarnih prizadevanj, najpogosteje usmerjeno okoli želje ustvariti radikalne in razširiti socialne spremembe.
Potrebovali boste podporo številnih prijateljev in znancev. Učenje za sodelovanje s skupinskimi napori je ključ tukaj. Rast izvira iz mojsterske sposobnosti spojiti vašo osebno voljo z voljo drugih na usklajen način.

Tukaj je potreba razviti družben namen skozi prijateljstva, grup in klubov. Sebičnost, domišljavost, samo-ponos, seksualni avanturizem so počasi odstranjeni. Osnova dobre osebe bi svoje interese morala razširiti, da vključi bolj stimulativne skupinske zadeve. Kreativni talenti bi se morali uporabljati za koristi drugih. Tukaj je označena sposobnost za ravnanje z otroki , ki bi se moralo razviti.


Severni vozel v 12 hiši

Svet te spodbuja, da greš po sledovih tvojega znaka North Node na teh področjih življenja.
Upoštevajte naslednje: dati od sebe, brez prikrite motivacije nagrade. Prakticiraj naključna dejanja dobrote ... samo zato, ker lahko.
Odkrijte, da je mogoče biti sam in se ne počutite osamljeni. To se zgodi, ko nekdo spozna svojo povezavo z neskončnim umom, opisana tudi kot Stvarnik, splošna volja ali Višja moč.
To je čas življenja, da se naučiš vrednosti dela v zakulisju, v neki kapacitete. To pomeni, da  zunanja priznanja okoli tega časa niso cilj, tudi če se mogoče to zgodi naravno.

Pogosto je to v obliki povezovanja in dela prek velikih javnih institucij, ki skrbijo za tiste, ki morajo biti umaknjeni od družbe.
Ne glede na obliko dejanskih izkušenj lahko ta postavitev spodbuja razvoj ponižnosti, sočutja in duhovnega zavedanja.

Tukaj je potreba za umik-osamljenost in samo-ovrednotenje – okoliščine te vodijo stran od preveč materialnih, svetovnih vidikov življenja. Notranja struktura se lahko spremeni z usmerjanjem v bolj globoko, podzavestno, duševno realnostjo življenja.