ASPEKTI JUPITRA


Jupiter je planet sreče in širjenja. To je planet, ki lahko ustvari, da vam stvari padejo v vaše naročje. A ker je to planet širitve, lahko tudi vpliva na pridobivanju vaše telesne teže.

Jupiter v Aspektu s Soncem:
Ima sloves dobrega časa , toda ni vedno tako. John D. Rockefeller ima kvadrat med tema dvema. V tem primeru to le povečuje željo po več, več in več. Z njim, planet Saturn je bil tudi močno postavljen in ta faktor je bil verjetno odgovoren, da ni porabil svoj denar tako hitro kot je prišel. Jupiter običajno daje optimistični odnos, konstantno "Seveda lahko naredim to." Dobro veš. Če nič ne tvegaš, ne boš nič pridobil. Jupiter vam daje zaupanje do tveganih dejanj in da se vam "sreča" vrne. Nevarnost tukaj je, tudi s skladnim aspektom, da greste nekega dne predaleč.

Jupiter v Aspektu z Luno:
Luna kaže naša čustva. Jupiter je optimizem. Ta kombinacija daje notranji optimizem, ki se vedno odbije nazaj ne glede na okoliščine. Toda Luna vlada tudi želodcu. Pazi na težo, če imaš stresni aspekt. Vsi  stiki med Luno in Jupiter povečajo občutek  "plemenite obveze", želja biti radodaren.

Jupiter v Aspektu z Merkurjem: 
Harmonični aspekti ustvarijo, da je enostavno za vas napraviti miselni premik od večjega do majhnega, od splošnih pravil do posebnosti, od izbirčnih majhnih podrobnosti do celotnega vesolja. Edini resničen problem, je, da ko ste depresivni, nihče ne bo verjel, ker še vedno izražate pozitivnost. Konjunkcija v tem primeru je na splošno harmoničen. Stresni aspekti med tema dvema  se nagibanju k pretiravanju. Prav tako lahko gre naprej in nazaj med preveč usmerjeno v podrobnosti, in jih povsem ignorirati.

Jupiter v Aspektu z Venero:
Te ustvari nežnega in občutljivega. Tebe verjetno z lahkoto sprejemajo. Venera je šarm in Jupiter širi vse, kar se dotakne. Stresni aspekti povečajo željo, da ti je prednost zabava pred službo, kar ni najboljši način za doseganje stvari.

Jupiter v Aspektu z Marsom: 
Stresni aspekti se močno nagibajo k zmanjšanju potrpežljivosti. Bodite previdni. Mars je energija in Jupiter je optimizem in širitev. Vsak stik med tema dvema poveča vašo energijo in pogon, celo do točke malomarnosti. Če ste se naučili kontrolirati ta aspekt lahko dosežete veliko. Če ne, boste zapravljali vašo energijo za en slab posel in nato za drugim.

Jupiter v Aspektu do Ascendenta:
Konjunkcija bo kazala sledove  Sonce- znak Strelca, optimistično, kar mu pride na misel, nekoliko nepremišljen. Prav tako vam lahko da nekaj negativnih lastnosti, če niste previdni, kot je ne poslušati in prepričanje, da imate vedno prav. Konjunkcija, kvadrat in opozicija pogosto dajejo težak problem. Jupiter, navsezadnje, je planet širitve in Ascendent vpliva na videz. Sextili in Trikotniki delajo na lahek način, vendar pa je  še vedno lahko preveč nagnjenosti po zaupanju v srečo. "Sreče" lahko zmanjka, veš to.

Jupiter v Aspektu do Mid-Heaven:
Je primeren za zabaviščno industrijo, film, gledališče , cirkus. Ne samo, da Jupiter daje ekspanzivne lastnosti, ki so potrebne za kariero na odru, ampak tudi dodaja eno stvar, ki je nujna za vsakogar, v show poslih. Dobro srečo.
Aspekti LUNE
Aspekti Sonca
Aspekti Merkurja
Aspekti Venere
Aspekti Marsa
Aspekti Saturna
Aspekti Urana
Aspekti Plutona
Aspekti Neptuna


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si