ASPEKTI PLUTONA


Pluton je planet ekstremov, vse ali sploh nič, najvišje in najnižje in nič vmes.  


Pluto v Aspektu do Sonca:

Daje moč, intenzivnost. Stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija), pomenijo, da bodo drugi imeli takojšnjo reakcijo na vas. Oni vas imajo radi ali pa vas sovražijo na pogled in ne bodo mogli povedati, zakaj. To je samo reakcija črevesja, ki jo ta kombinacija prinaša. Vsi Plutonovi aspekti s Soncem vam bodo dali dobro sposobnost kot zdravilec (zdravnik ali psihoterapevt). Lahko tudi ustvari, da si dober detektiv. Noben planet ni boljši kot Pluton, ko gre za ugotovitev naših skrivnosti.

Pluto v Aspektu do Lune:

nenadna, skrajna nihanja razpoloženja. Ženske s stresnimi aspekti morajo biti previdne do drugih žensk, ki bodo postale ljubosumne in se obrnile na njih, tudi po letih "prijateljstva". Mati s tem aspektom bo običajno Močne volje. Tudi v horoskopih žensk, bo mati običajno ljubosumna nate in delovala ustrezno pri tem.

Pluto v Aspektu do Merkurja:

Pluton je moč in Merkur so komunikacije. Ljudje s tem aspektom se zdi, da komunicirajo z večjim vplivom kot drugi. Ta kakovost poveča možnosti za uspeh v prodaji. Prav tako je dober aspekt za terapevta, ker si dober s svojimi besedami. Vendar bodi previden, ker imaš prav tako večjo sposobnost močneje prizadeti. Če ste popularni pisatelj pesmi, ta aspekt poveča možnost, da se bodo vaše besede slišale in pele z milijoni ljudi, tudi po vaši smrti. John Lennon je imel kvadrat med Merkurjem in Plutonom in oba v stresnih aspektih z Luno ob njegovem rojstvu. Luna dodaja občutek, čustvo.


Pluton v Aspektu do Venere:

Stresni aspekti Plutona do Venere dajejo nagnjenost k znižanju krvnega sladkorja (hipoglikemija). Drugi aspekti, ki lahko to napravijo so stresni aspekti od Venere do Saturna in Urana. S Plutonom v aspektu do Venere, se ti ne zaljubiš samo polovično. To je vse ali nič. Najvišje ali najnižje. Vendar to ne pomeni, da vsak s tem aspektom imel opravka s pretiranim seksom, čeprav ima veliko prostitutk ta aspekt. To pomeni, da so šli s Plutonom in zavrnili Venero.  Pluton, vladar Škorpijona, želi biti močan in v kontroli. Ni naklonjen šibkosti. Venera je naša sposobnost izražanja naših mehkejših čustev, pa tudi naše zmožnosti izkusiti veselje in biti srečni. Pojdite s Plutonom in si boste vedno želeli biti v kontroli in dominirati. Napravili boste nekaj nespodobnega ali neprijetnega tistim, ki jih imate radi vsakokrat, ko vas osrečijo, ker je sreča izkušena kot ranljivost. Seveda, če izberete to pot, ne boste nikoli srečni. Drugi način je obdržati vse očarljivo in dobrega okusa in zavračati vulkan čustev pod površino. V tem primeru boste tudi nagnjeni, privlačnosti do polno semen nizki vrsti življenja in sovražili sebe za to. In, seveda, nikoli ne boste doživeli strasti.


Pluto v Aspektu do Marsa:

Tisti s stresnimi aspekti se borijo samo na pol poti. Učinek je podoben Marsu v znaku Škorpijona. V vsakem boju je njihov moto "Zmagati za vsako ceno". Ti ljudje bi verjetno delali dobro v vsakem poklicu, ki zahteva odstranitev ali uničenje nečesa. In, seveda, morajo biti previdni glede njihovega temperamenta, ki se nagiba na vulkansko stran. Stresni aspekti dajejo nagnjenost k uničenju karkoli se dela, preden je končano.
Primer : Kozmetičarka s to kombinacijo, ki je začela z odstranjevanjem celulita in postala uspešna. Harmonični aspekti dajejo moč, brez stresa.

Pluto v Aspektu do Jupitra:
Ne sprejme ideje z lahkoto. Obstaja močna težnja, da v celoti spremeni načela s katerimi je odraščal.


Pluto v Aspektu do Saturna:

Je resnično Dolgočasen, ko si zelo mlad. Videti je, kot da bi vsi drugi otroci v soseski lahko nepoškodovani odidejo z vragolijami, razen vas. Tebe običajno ujamejo in kazen je takojšnja.

Pluto v Aspektu do Urana:

Običajno se pojavi v času velikih socialnih nemirov. Kvadrat je bil v začetku leta 1930 v času Velike depresije. Od 1965-67, ko so v vietnamski vojni potekali spopadi, je bila konjunkcija med tema dvema. Pluton dodaja moč Uranovi želji delati stvari drugače. Pluton hoče uničiti in odstraniti.  Uran dodaja nujo, da se to napravi hitro. Na pozitivni strani, ta kombinacija omogoča lažje prilagajanje hitrim spremembam in novi tehnologiji, še posebej, če je eden od planetov tudi v aspektu s Soncem, Luno, Merkurjem v vašem horoskopu.

Pluto v Aspektu do Neptuna:

Volja doda obilo cvrčanja vaši domišljiji, še posebej, če je eden od teh planetov tudi v aspektu z vašo Luno.

Pluto v Aspektu do Ascendanta:

Konjunkcija Plutona z Ascendentom vam lahko bolj daje sposobnost, da prestrašiš krokodila, da zbeži, če ga grdo pogledaš. Trikotnik ali sextili dajejo tudi moč, vendar dosti bolj gladko. Zavedaš se svoje moči, ampak z boljšo kontrolo, kot pri kvadrat. Kvadrat in opozicija lahko povzroči tvoji moči, da teče stran s teboj. Res se moraš naučiti zmernosti, če imaš te aspekte. Razmerja vseh vrst se nagibajo postati borbe moči. Poskušaj, da ne uporabljaš termonuklearnega orožje med manjšimi zakonskimi spori. Izkušnje Plutona v konjunkciji Ascendanta, progresni ali natalni, ima pogosto opraviti, da postajaš zaveden kako izražaš moč in kontrolo nad svojim okoljem in ljudem.
 Na vrh

Pluto v Aspektu do Mid-Heaven:

Če je to najbližji aspekt (harmonični ali stresni ne ustvari nobene razlike v tem primeru), vas bo nagibalo do katerega koli poklica, ki vključuje smrt ali transformacije, karkoli od medicine in psihoterapije, delati za uničenje družbe. Kariere, ki vključujejo moč so tudi priljubljene. Pluton hoče biti veliki šef. Riskanten kapitalist (Pluton vlada denarju drugih ljudi), je tudi možnost.