Znak na pragu 8 hiše


Znak ki dominira v tvoji 8 hiši opiše tvojo stran ki upravlja z extremi tvojega življenja – agonijo in ekstazijo, krutostjo in prijaznostjo in seveda , seksom in smrtjo. Opisuje tudi tvojo sposobnost regeneracije fizično ali emocionalno. 

8. hiša je  locirana na poziciji med 1:00 -2:00  uro v tvoji karti.


Če je 8 hiša v znaku  Ovna potem verjetno imaš odnose, ker tvoja želja gori kot močan ogenj, ampak tudi izgori zelo hitro. Verjetno si sebičen, ko je čas, da se znebiš nekoga. Ti si tudi prav posloven pri čustvih in ozdraviš hitro po prekinitvi. Kar te ubija, je maščevanje, ki ga imaš za ljudi, ki so te prezirali.   Oven na pragu 8 hiše daje močno seksualno energijo in nagnjenost k borbi. Vojna tem ljudem daje posebno moč. Operacije so sigurne, a glava je ogrožena.
                                                                 
Če je 8 hiša v znaku  Bika potem si verjetno zelo dogmatičen in praktičen, ko pride do romance. Ko se ti ljubiš traja ure in imaš rajši, da gre vse zelo počasi. Kadar si besen  emocionalno zanikaš ljudi s pretvarjanjem, da ne obstajajo. Če te druga oseba izda lahko zaradi tega tudi fizično zboliš. Ti se počasi zdraviš in držiš zamero zelo dolgo časa. Bik na pragu 8 hiše je pogosto ugoden pokazatelj za dobro nasledstvo ali, da je tudi partner premožen in, da preko njega prihaja denar. Zelo čutne in strastne osebe. Smrt v udobnih pogojih. Operacija krajnikov, pri ženah tudi vrat maternice.

Če je 8 hiša v znaku  Dvojčka potem tebi zelo hitro postane dolgočasno v romantični zvezi. Rad imaš idejo o seksu, bolj kot sam seks. Po dejanju seksa včasih lahko postaneš odbojen ali te partner dolgočasi. Ti zelo hitro ozdraviš po kakršnemkoli tipu prizadetosti. Tvoj moto je – živi in pusti živeti. Dvojček na pragu 8 hiše daje načinu razmišljanja nagnjenost h okultnem in tudi dosti razmišljanja o seksu. Oseba zbada z besedami, včasih je nagnjena k vulgarnosti. Nasledstvo deli z brati ali sestrami. Nevarnost v prometu.

Če je 8 hiša v znaku  Raka potem stanje tvojih emocij globoko vpliva na vse kar delaš. Nagnjen si obsedenosti in ljubosumju in, če ti ljubljena oseba umre si verjetno nikoli ne opomoreš. Ti tudi počasi fizično ozdraviš, deloma zato, ker ti je težko biti optimističen. Ti hitreje ozdraviš, ko dobiš dosti pozornosti od drugih. Rak na pragu 8 hiše prinaša borbo s slabotnejšimi, z osebnimi emocijami, z mamo. Slabo in neurejeno seksualno življenje. Nevarnosti za hišo, posebno v vojni. Smrt lahko nastopi v hiši. Pričakovane so operacije. Za osebo s to pozicijo je bolje, da živi v tujini kot doma, posebno, če so v znaku malefiki a luna je ogrožena. To je tudi pokazatelj kupoprodaje hiše, nasledstva hiše, v kolikor obstaja benefik vezan za ta znak ali njegovega dispozitorja ( torej ), je to pokazatelj, da bo oseba v tretjem domu po vrsti našla svoj pravi mir in zadovoljstvo, ker 8 hiša nakazuje tudi na tretji dom v katerem oseba biva.
Če je 8 hiša v znaku  Leva potem ljubiš dvige in padce, ki nam jih življenje ponuja in pogosto krmariš z velikim stilom in pozitivnostjo. Lahko si prav požrešen seksualno. Ti tudi dobro upravljaš z boleznijo in smrtjo, ker imaš na splošno veliko zaupanja. Vendar si lahko prav siten in malenkosten in tudi krut in boš dolgo držal zamero, če se ti zgodi.  Ti lahko vztrajaš pri krvnem maščevanju več let. Lev na pragu 8 hiše nakazuje na dobre prihodke partnerja, na dobro nasledstvo z očetove strani. V ženski karti pogosto vezo s poročenim moškim. Očetu in možu je lahko življenje ogroženo. Smrt je lahko zaradi srčnega infarkta, če to potrjuje. V kolikor je v 8 hiši v lahko zaključimo, da oseba konča v avtu za volanom (volan-, oziroma ). Oseba konča življenje v zavestnem stanju. Hrabrost je poudarjena pri teh ljudeh.
Če je 8 hiša v znaku  Device potem ne maraš ekstremov. Če zboliš ali ti kdo umre ali se ločiš od partnerja se boš verjetno pretvarjal, kot da se ni zgodilo ali, da ne vpliva nate, tako, da lahko dalje delaš kar želiš – obdržiš rutino. Ljubimci in otroci lahko opazijo, da si na zunaj emocionalno hladen. Si velik pristaš preventivne medicine, ker mrziš obiske pri zdravniku.
Devica na pragu 8 hiše nakazuje na »siguren seks«, oziroma tisti v katerem se uporablja vsa zaščita. Po drugi strani, če je v Devici malefik in če je slabo postavljen ali je slaba - tedaj obstaja možnost obolenja skozi seks. To je eden od pokazateljev da do smrti pride predvsem zaradi bolezni ampak to še mora potrditi tudi Saturn, medtem ko v redkih situacijah smrt lahko nastopi tudi na delovnem mestu ali kot posledica pretiranega dela. Nasledstvo je majhno in se običajno dobi od sorodnikov. Ta položaj nakazuje tudi na operacije. Ti ljudje ne gredo v borbo brez sigurnega načrta zato so tukaj premišljene ampak ne tudi hrabre akcije. Služba v vojni in dobro za vojsko in vojake.
Če je 8 hiša v znaku  Tehtnice  potem si zaljubljen z idejo ljubezni. Vendar, ko se ljubezenski odnos konča ne sprejemaš tega dobro in je zate to uničujoče. Ključ zate je, da ne jemlješ stvari preveč osebno. Si tudi nagnjen preveč popivati ali jemati droge, tako da ne občutiš napetosti svojih emocij. Pogosto je tvoje maščevalno obnašanje tvoja lastna poguba. Tehtnica na pragu 8 hiše nakazuje na afero in veze s poročenimi ljudmi. Nakazuje na vdovstvo. Včasih opisuje, da šele po prvem zakonu spozna prava ljubezen s katero se živi v svobodni vezi. Nasledstvo se dobiva od partnerja.
Če je 8 hiša v znaku  Škorpijona je zelo srečno pozicionirana. Možno je, da si resničen  Don Juan ali seks sirena neke vrste. Lahko si tudi seks simbol na tvoj lasten način. Ti imaš skoraj magičen način pri ravnanju s seksom in smrtjo in lahko, da imaš celo psihičen talent. Ti si zelo hitro opomoreš po bolezni ali prekinitvi odnosa, zaradi česar drugi mislijo, da imaš »devet življenj« . Škorpijon na pragu 8 hiše poudarja strasti, prepire in nevarnosti. To je naravna pozicija in vse kar je tipično za njo je poudarjeno.

Če je 8 hiša v znaku  Strelca potem ti verjetno bežiš od zveze ali  situacije, ki je zate preveč napeta ali dramatična. Ti si umetnik bežanja in ne moreš upravljati pretežko obvezo, zato se verjetno nikoli ne boš poročil. Vendar si lahko zelo prijeten prijatelj. Ko zboliš ali se počutiš prizadet, živiš v preteklosti in zavračaš moderna zdravljenja ali nasvete, ki bi ti pomagali. Strelec na pragu 8 hiše včasih nakazuje na smrt v tujini ali z avtom na poti ( mora se to potrditi še iz drugih strani). Nasledstvo iz tujine. Partner zasluži v tujini. Sreča v nesreči ali obratno. V tujini problemi in nevarnosti, v primeru vojne -dobitki, protekcije in odhod v tujino. V najtežjih primerih, to je dodatek sliki smrtne obsodbe, streljanja ali smrti od strela.

Če je 8 hiša v znaku Kozoroga potem potrebuješ, da se stvari napravijo v redu. Ne maraš emocionalnih dram in rajši izražaš sebe skozi velike formalne dogodke kot so poroke in  izvedba pogrebov. Računaš na svojo družino in posebno tvoje starše in otroke, da prideš skozi najtežja obdobja v svojem življenju. Ne maraš alternative medicine in se zanašaš na zdravila. Kozorog na pragu 8 hiše je včasih znak dolgega življenja. Vendar je to potrebno potrditi še iz drugih kotov. V vsakem primeru, tukaj je čas smrti iz nekega razloga važnejše in usodno določeno bolj kot v drugih primerih. Nasledstva ni ali je zelo malo. Menjava poklica in uspeh skozi bančništvo. Nepričakovane operacije pod starost – pogosto zaradi preloma kosti.

Če je 8 hiša v znaku  Vodnarja potem si kralj scen. Morda si preveč dlakocepski za večino ljudi. Ti verjetno zapraviš veliko časa na stvareh, ki niso važne in si težko postaviš svoje prioritete v življenju. Drugi te smatrajo za plitkega toda ta hudičeva skrb in pozitivna naravnanost ti dopušča, da hitro zaceliš rane po podlostih, ki ti jih življenje zadaje.
Vodnar na pragu 8 hiše, posebno z ugodnimi planeti v njej je znak iznenadnega nasledstva, kot tudi nepričakovane sreče v vojni ali kakšni drugi nevarnosti. Vojni dolgovi. Vendar, ker je 8 hiša nevarna je to lahko pokazatelj nagle smrti z nesrečnim slučajem, v kolikor so tu malefiki slabo postavljeni, in slabo postavljen. Nevarnost je tudi od elektrike, kot tudi v prometu. Neugoden znak za prijateljstva. Ločitev s prepirom.
 
Če je 8 hiša v znaku  Ribe potem si zelo emocionalen. Ti se zanašaš na eno drugo osebo, da izpolniš svoje potrebe in lahko postaneš zelo depresiven, če ne najdeš svoje sorodne duše v življenju. Želiš biti zelo zvest, ko se enkrat ujameš s specialno osebo. Čustveno pa le redko preživiš razdor od nekoga, ki ga zelo ljubiš. Vendar telesno imaš strašno moč regeneracije. Imaš tudi sposobnost zdraviti druge na tak ali drugačen način. Riba na pragu 8 hiše so znak bivanja v bolnici in izpostavljenosti operacijam. Nasledstvo je najpogosteje slabo ali ga ni. Možnost, da osebi ukradejo denar, ki ni njen. Nevarnost od vode. Smrt pred zoro, najpogosteje v bolnici. Klicanje duhov.
Kontakt: info@rojstna-karta.si

Prijava na tedenske novice: info@rojstna-karta.si