Znak na pragu 9 hiše
9. hiša opisuje potovanja ene ali druge vrste če je to tvoja duševna pot, tvoja pot individualizacije ali dejansko potovanja po tujini.
9 hiša je  locirana na poziciji med 00:00-01:00 uro v tvoji karti.


Če je Oven na pragu 9. hiše potem boš verjetno imel več kratkih potovanj v svojem življenju – v bistvu bo potovanje bolj verjetno del tvojega službenega opisa. Verjetno bo trajalo zelo dolgo, da dosežeš emocionalno odraslost v življenju in lahko se tudi poročiš pozno. Predstave ognja, samo-žrtvovanja in slika vzhajajočega feniksa lahko ima religijski pomen zate. Oven na pragu 9 hiše daje potrebo za stalno filozofsko razpravo. Pod slabimi aspekti lahko prinese fanatizem. Verska vojna. Močna volja za novim začetkom v tujini.

Na vrh


Če je Bik na pragu 9. hiše potem ne potuješ rad daleč od doma. V bistvu, iti na izlet je zate nočna mora. Ne greš rad kamorkoli razen, če se ti pridruži partner. Ne maraš Nove dobe in si verjetno predan eni veliki tradicionalni veri. Kosila in prazniki preko leta lahko predstavljajo najsrečnejše čase v tvojem življenju. Bik na pragu 9 hiše nakazuje, da se do denarja lahko pride z delom v tujini ali od izdajateljstva, kot tudi skozi zunanjo trgovino. To je pokazatelj študija ekonomije. Ne toliko pogosta potovanja v tujino ampak bivanje v tujini je običajno daljše.

Na vrh

 
Če je Dvojček na pragu 9. hiše potem ti rad potuješ. Če je dolgo ali kratko potovanje ti  hrepeniš za avanturami. Ti verjetno greš na nek sprehod vsak dan. Če je šansa za potovanje  izgubljena potem si srečen, če se potepaš naokoli v okviru svoje domišljije ali zabodeš svoj nos v knjigo. Zanimajo te religijske, arheološke in metafizične zadeve in rad greš izven svoje poti, da obiščeš muzej, prostor čaščenja ali katerokoli vrsto eksotičnega lokala. Dvojček na pragu 9 hiše so najprej pokazatelji dosti potovanj kot tudi ljubezni do učenja tujih jezikov in književnosti. Brat ali sestra živi v tujini. Plitka religioznost. V sosedstvu živi tujec, nekdo, ki je dolgo živel v tujini, kot tudi visoko izobražene osebe.

Na vrh

Če je Rak na pragu 9. hiše– potem ti ne želiš potovati daleč od doma. Vseeno pa uživaš na počitnicah ob vodi, posebno tistih v vročih eksotičnih lokalih. Služba, ki vključuje veliko potovanja, bi bila preveč stresna zate, ker ti je važno, da se držiš rutine. Ne potuješ rad sam. Verjetno boš preizkusil različne religijske sisteme skozi življenje. Rak na pragu 9 hiše lahko nakaže, da bo oseba živela v tujini. Vendar že z malo prizadetostjo bo nostalgija, kar ne prepreči odhode v tujino ampak poudarja vračanje. Da bi se dobil odgovor, če se oseba vrača ali ostane živeti v tujini – je zelo važno pregledati tudi 4 hišo, ki govori o domu njenega genetskega porekla in tudi 12 – ki opisuje novo hišo v tujini, oceniti kje je stabilnejše, ker bo osebo spontano privlačilo k eni od teh dveh. Mati je lahko s poreklom iz tujine, kar morajo potrditi tudi ostali faktorji. Molitev tukaj lahko ima dosti uspeha, ker je Duša tukaj zelo bliska Nebu.

Na vrh

Če je Lev na pragu 9. hiše potem bo zate trajalo večno, da "odrasteš." Nič ni lepšega zate kot zapravljati dan z obiski več prijateljev naenkrat. Ti uživaš v tem, bolj kot na daljših potovanjih, ki te odvedejo daleč od doma. Ti večinoma uživaš prakticirati običajno modrost in religije toda tvoje hrepenenje za močjo in želja, da kontroliraš druge te lahko potegne proti okultnem.  Ti rad pridigaš drugim, toda redko slediš svojemu lastnemu nasvetu.
Lev na pragu 9 hiše opisuje zelo pomembnega profesorja. Sama oseba je verjetno zelo izobražena. V zrelih letih se potuje v tujino. Tujina prinese slavo in uspeh ( končno besedo pove pozicija ); od držav se opisuje Francija, Italija in tudi Kalifornija. Vnuki so lahko poznani in popularni. V kolikor je vladar (Sonce) v 5 hiši v Ovnu - oseba lahko študira DIF, če ima še poleg tega konjunkcijo z  - oseba ima afero s profesorjem. V kolikor je v 9 hiši v , oseba je visoko izobražena, duhovna in najde sebe v tujini. Če je na koncu 9 hiše lahko zaključimo, da bo oseba proti koncu bivanja v tujini doživela nekaj važnega in velikega. Prav tako se lahko opiše, da se na samem koncu študija pojavi pomemben moški ali v ženski karti horoskopa – mož osebe.

 Na vrh


Če je Devica na pragu 9. hiše potem ti verjetno ne maraš potovati, razen če je to potovanje v luksuzni hotel ali hišico z vsem modernim luksuzom. Ne želiš da je grobo in slabo, če ni nujno potrebno. Odrasel si dosti prej kot večina ljudi in kot rezultat dosegel več ( in tudi nosiš več odgovornosti). Ti si racionalist, ki namerava izbrati praktično, običajno vero.
Devica na pragu 9 hiše govori o visoki izobrazbi. Oseba običajno dobro izdeluje fakulteto. Lahko se uči matematika, psihologija… Potovanja niso iznenada ampak se potuje načrtno in pogosto ne predaleč, prej tja kjer je koristno in sigurno in , kjer se lahko dela. Ta položaj lahko opisuje častno sestro (posebno če je
v Devici). Po drugi strani, Devica ne spada v vernike ampak v kombinaciji z 9 hišo ustvarja potrebo za služenjem (Devica) v neki religiozni ustanovi (9). Vedno lojalnost.

  Na vrh


Če je Tehtnica na pragu 9. hiše
potem imaš rad kratke izlete bolj kot daljša potovanja, ker tam dobiš domotožje. Po drugi strani ti je zelo ugodno vstopiti v prostor, kjer ne poznaš nikogar. Imaš zelo močno intuicijo, ki ji slediš, celo če to kljubuje običajni modrosti ali poučuje tvojo vero.  Z drugimi besedami, ko pride do duševnosti, ti marširaš po svojem lastnem utripu.

Tehtnica na pragu 9 hišegovori, da oseba lahko študira pravo. Opisuje lepa potovanja, posebno po Evropi. Veze s tujci ali v tujini. Možnost drugega zakona. Tajna veza enega od staršev. Veza med profesorjem in učencem.

 

Če je Škorpijon na pragu 9. hiše potem imaš rad notranja potovanja, posebno miselne igre s sorodno dušo. Okultne zadeve, metafizika in umetnost te močno fascinirajo in si ti najbolj verjetno izglasovan, da prodaš svojo dušo hudiču. Ne glede katere vere si,  boš prav tako velik svečenik ali redovnica. Škorpijon na pragu 9 hiše omogoča smrt v tujini, včasih v prometu, če partner vozi, kot tudi na avtocesti. Seveda je potrebno, da tudi drugi pokazatelji kažejo na to, da bi se nekaj takšnega zgodilo. Prekinitev študija razen, če se študira nekaj v simboliki škorpijona ( rudarsko –geološko fakulteto, ekonomija, včasih psihologija).

Na vrh


Če Strelec vlada tvoji 9. hiši potem je potovanje, ( posebno daljša potovanja) praktična  vera zate. Ti si najboljši v službi, kjer je veliko avantur. Ti si tudi pravi atlet in potuješ v kraje ali dogodke, ki ti dopuščajo dokazati tvojo hrabrost. Prav tako si očaran s tujimi družbami in neobičajnimi religijami in rad zbiraš talismane iz tujih ritualov. Strelec na pragu 9 hiše poudarja vse lastnosti 9 hiše. To bo zares tako, če je močan.

Na vrh


Če je Kozorog na pragu 9. hiše
potem si naravnost in ozko usmerjen. Zate je potovanje prav stresno in si najsrečnejši v poletni koči (posebno če je v gorah.)  Ko potuješ rad vzameš s sabo celo družino. Ti imaš rad bolj konvencionalne religije in rajši slediš običajem in tradiciji (posebno okoli počitnic.) Kozorog na pragu 9 hiše nakazuje na relativno konzervativno filozofijo, kot tudi odnos do religije. Oseba ali ni sploh religiozna ali je nagnjenja spremljati tradicijo. Fakulteta se konča zaradi kariere in stabilnega položaja ali se prekine – če ostali faktorji niso dovolj močni za podporo študija. Oseba se težko odloči za življenje v tujini. Potovanja v tujino so v glavnem iz razloga poklica, ker ravno tujina podpira razvoj kariere osebe. Znak kozoroga nikoli ne nakazuje na bogate in razvite dežele ampak prej siromašne in planinske. Vendar, poleg drugih pokazateljev je to lahko vsaka dežela, ki drži do tradicije.

Na vrh


Če je Vodnar na pragu 9. hiše
potem rad potuješ v daljne eksotične kraje. Bolj čuden in tuj lokal je, bolj ti je všeč. Ti tudi rad potuješ sam tako, da lahko srečaš različne ljudi. Ko pride do religije si odprt do česarkoli. Pogosto te interesirajo metafizične zadeve povezane z duševnostjo in okultom. Vodnar na pragu 9 hiše nakazuje na humanistično filozofsko smer bolj kot bilo kakšne religiozne občutke. Če je
tukaj poudarjen je oseba po svoji opredelitvi kozmopolit . Iznenadni odhodi v tujino in tam pridobivanje prijateljev ali bolj odhod k njim. Nepričakovani preobrati v tujini; če dobro ali slabo – povedo postavitev in narava planeta v in , kot dispozitor. Kampanjsko študiranje, včasih opustitev študija in radikalno menjanje zanimanja in študija. Ugodno za študij elektrotehnike, matematike, kot tudi astrologije.

Na vrh


Če je Riba na pragu 9. hiše
potem si mogoče odličen mornar ali ribič. Potovanja po vodi so posebno vznemirjajoča zate (kot tudi zdravljenje.) Pogosto tvoja osebna potovanja ponujajo nekaj težke karme, ki bodo premagane – vključujoč epizode zapuščenosti in depresije. Ti si naraven psiholog in te vleče študij vseh religij toda ker je Riba znak kristjanov te lahko močno privlači Christian dogma. Riba na pragu 9 hiše dajejo pred-dispozicijo za vzvišeno duhovnost, metafiziko, kot tudi številna daljna potovanja. Študij medicine  ali filma. S prizadetostjo je to pokazatelj poneverjanja izpita, kot tudi napačnega izbora fakultete glede na to, da oseba niti sama ne ve kaj bi študirala. Neka skrivnost s profesorjem, če pa je
v 5 hiši potem to vodi v skrivno ljubezen.


Kontakt: info@rojstna-karta.si

Prijava na tedenske novice: info@rojstna-karta.si