Znak na pragu 7 hiše
Čeprav je 7 hiša tradicionalno povezana s poroko, partnerstvom in odkritimi sovražniki je najbolj interesantno, da ta hiša pove, kdo si, ko si v družbi s samo eno drugo osebo. To je stran, ki upravlja medsebojne odnose med dvema osebama. Znak Zodiaka, ki vlada tej hiši nam pove kdo postaneš , ko nastane……notranja zveza s komerkoli ali čimerkoli, kar si lastiš tako kot "moj mož", "moja žena', "moja sestra ali brat" ali celo hišni ljubljenček.


Če je prag 7 hiše v Ovnu potem si ti verjetno zelo impulzivna in zabavna oseba. Vendar si lahko tudi  razdražljiv in zelo nadzirajoč, posebno če partner ne živi po tvojih pričakovanjih. Raje obdržite svojo neodvisnost, ko ste v razmerju. Počutite se bolj ugodno z aktivnim svobodnim partnerjem. Lahko postanete agresivni, če se počutite ujeti zaradi partnerja. Izvor jeze na partnerja je lahko njegova ali njena nezmožnost razumeti te ali nadaljevati s tvojimi ambicijami. Oven na pragu 7 hiše govori, da je partner ne-prijatelj tem ljudem. Osebe z ASC v tehtnici imajo probleme v zakonu in partnerskimi odnosi.

Če je prag 7 hiše v Biku potem si ljubeč, skrbeč in neverjetno potrpežljiv mož/žena, partner, starš ali lastnik hišnih ljubljenčkov. Če imaš rada nekaj ali nekoga , ne boš nikoli odnehala po zahtevi, da to dobiš. Vendar pa imaš rada da se te razvaja s strani partnerja in je hudič , če ne praznuješ svoj rojstni dan ali te občasno ne pelje ven na kosilo ali večerjo.  Raje imate, da je vaš partner stabilen in praktičen. Počutite se varno z nekom, ki ceni lojalnost in obveznost.                  

Bik na pragu 7 hiše je znak, da zakon prične stabilno, kot tudi, da je partner finančno dobro situiran. Vendar, če bo stabilnost trajalo običajno govori vladar 7 hiše. Partnerski odnosi prinašajo denar.


Če je prag 7 hiše v znaku Dvojčka potem si zabaven, živahna intelektualna oseba, ki ljubi flirt toda verjetno nezainteresirana za seks. Uživate v komunikacijah s partnerjem. Želeli boste intimnega partnerja, ki je intelektualno stimulativen. Drugače se lahko počutite nemirno v razmerju. Kdorkoli je tvoj partner ponavadi tudi vključi dosti svojih prijateljev, ker 7. hiša v dvojčku ni dobra za intimnost. Kdorkoli je zaljubljen vate, mora tudi ljubiti tvoje posesti in hišne ljubljenčke.
Dvojček na pragu 7 hiše vsekakor ni stabilen znak za zakon. Najbolj logična sta tu dva zakona ampak bo končno besedo dal tu dispozitor . Partner je pogosto mlajši, intelektualec in oseba ga pogosto najde nedaleč od doma. Javni govori.

 Na vrh


Če je prag 7 hiše v znaku Raka potem si ranljiv, občutljiv in hitro prizadet. Katerikoli partner, ki ga imaš , je odgovoren kako se počutiš  in ti  lahko imaš potrebo biti negovan ali negovati druge v odnosu. Problem s tem je pogosto pretirana navezanost ali  soodvisnost kot rezultat. Ljudje s to postavitvijo tudi pogosto projicirajo kvalitete, ki odgovarjajo soprogu, na otroka ali hišnega ljubljenčka.

Rak na pragu 7 hiše
nakazuje, da oseba pričakuje od svojega partnerja emotivnost, toplino in bližino. Z benefiki v ali v kolikor je ugodno postavljena, oseba to pogosto tudi dobi. S poroko tukaj običajno takoj pridejo otroci in se ustvari družina, oziroma je žena lahko noseča že pred poroko. To je lahko pokazatelj, da se do hiše pride preko partnerja. V kolikor so tu malefiki ali je prizadeta, pride do težkih prepirov , ki nimajo racionalnega kritja.

Na vrh


Če je prag 7 hiše v znaku Leva potem moraš imeti partnerja na katerega si ponosen.  To je zato, ker smatraš, da je partner podaljšek tvojega ogromnega ega. Druga ne tako privlačna stran te astrološke postavitve je, da zlorabljaš partnerja privatno in ga obožuješ in občuduješ v javnosti. Lev na pragu 7 hiše ni najbolj srečno za zakon, ker nima smisla za odnos z drugo stranjo – ker je on center okoli česa se vse vrti. Ta položaj zahteva absolutno ljubezen in partner te osebe je kot kralj. Dominanten partner, kar je posebej neugodno v moški natalni karti, ker je moški sam po sebi in se te zamenjane vloge težje sprejemajo. V ženski natalni karti govori, da oseba najde partnerja po vzoru očeta in, da ji je zelo važna očetova soglasnost z njenim izborom. To je dobra kombinacija za javne nastope, na odru kjer bo oseba pod žarom reflektorja. V meri v kateri se oseba daje javnosti in ima pozornost v publiki – v tej meri je partner manj dominanten, a sam odnos skladnejši.


Če je prag 7 hiše v znaku Device potem ti pričakuješ od tvojega partnerja, da je brez napak, posebno pri oblačenju. Rajši imaš osebo, ki je nekaj dosegla, ker se lahko bahaš pred drugimi. Ena od senčnih strani, če imaš to postavitev je da pogosto pridobiš nekaj kar misliš, da bi moral ne pa zaradi tega ker to hočeš. To je zaradi tega, ker imaš nagnjenost biti zaviden in statusno zaveden.  Ena od boljših kvalitet je, da če si ponosen na svojega partnerja boš z njim ravnal kot s kraljem ali kraljico.
Devica na pragu 7 hiše pogosto nakazuje na ločitev, ker je Devica spremenljiv znak – ampak ni nujno. Tisto kar je sigurno za ta položaj je, da je partner dosti bolj racionalen in preračunljiv od osebe in to lahko ustvari probleme. Zakon zaradi koristi, posebno, če sta  ali   slabo postavljena. Partner je pameten a ni lep in se lahko opiše, kot običajen. Zakon preraste v vsakodnevno navado, kar ne negira stabilnost odnosa, posebno če je dobro postavljen.


Če je prag 7 hiše v znaku Tehtnice potem si strokovnjak pri šarmiranju, duhovitosti in zabavnosti. Vendar včasih stopiš na živce svojemu partnerju, ker izgleda da imaš potrebo za pozornostjo, kar povzroči, da se obnašaš otročje in nedozorelo. Ti imaš tudi negativno pozornost za dobro, ravno tako kot pozitivno, zato izzivaš ljubimca, če se počutiš osamljeno.

Tehtnica na pragu 7 hiše je naraven položaj, poudarja vse lastnosti Tehtnica, pa je poudarjena tudi zakonska usoda. Vse je odvisno od pozicije  .

Na vrh


Če je prag 7 hiše v znaku Škorpijona potem je zate najvažnejši seks. Ti si videti zadržan, kreposten in pretirano sramežljiv, toda ko se enkrat odkriješ si ti tiger v postelji. Si tudi nagnjen k pretiranem ljubosumju in posesivnosti in smatraš partnerjeve prijatelje v sestavi njenega ali njegovega  življenja, ki so nepotrebni in vsiljivi. Želiš imeti nekoga povsem zase, ko se zaljubiš.
Škorpijon na pragu 7 hiše govori o nevarnih javnih ne-prijateljih in smrti v javnosti. Veze in partnerstva nikoli niso stabilni. Spremembe in prepiri v zakonu. Strastne veze. Z malo slabo postavljenim -ločitev je sigurna. Zakonski partner je ljubosumen.

 Na vrh


Če je prag 7 hiše v znaku Strelca potem ti ne želiš s partnerjem biti preveč blizu. Ti si predan toda verjameš v zdrave odnose.  Ti tudi mrziš ljudi, ki ne znajo držati jezika za zobmi oziroma delijo preveč informacij. Ko si sam s partnerjem si zelo razposajen in flirtaš in se nikoli ne utrudiš biti izvor zabave. Vendar, dejstvo, da ti želiš nekoga ali nekaj "novega" ves čas, da si popestriš svoj dolgčas pomeni, da tvoja veza ne namerava trajati dolgo časa.
Strelec na pragu 7 hiše lahko nakaže na srečen zakon, če so drugi faktorji složni. Partner je vezan za tujino in pogosto premožen, posebno če je dobro postavljen.

Oseba z lahkoto dobi sodne procese v primeru sojenja in v kolikor drugi faktorji dopuščajo, to bi bil ugoden znak za uspešnega in poznanega advokata zaradi narave 7 hiše, ki vse izvaja v javnosti in strelec , ki ima pozitivno povezavo s pravom.


Če je prag 7 hiše v znaku Kozoroga  potem imaš rad okoli sebe bližnji krog prijateljev in  zanesljive osebe. Ko je pod vprašanjem tvoje osebno življenje je družina na prvem mestu. Si tudi staromoden in tradicionalen, ko pride do odnosov in seksa in si bolj verjetno poročen (in ostaneš poročen vrsto let) kot ljudje brez te planetarne konfiguracije.

Kozorog na pragu 7 hiše – raje imate predan oseben odnos. Zahtevate spoštovanje od partnerja in potrebujete partnerja, ki ga lahko spoštujete. Lahko, da izberete partnerja, ki je starejši.

Kozorog na pragu 7 hiše običajno ni slab znak za zakon glede na to, da je , ki je vladar kozoroga, naravno egzaltiran v Tehtnica, ki je analogna 7 hiši. To je eden od faktorjev ( na žalost, običajno najslabši), ki opisuje stabilen in trajen zakon. Tisto kar oseba od partnerja pričakuje je vsekakor stabilnost; če bo to dobil bo pokazano skozi , kot dispozitorjem 7 hiše v tem primeru. Partner je pogosto oseba od kariere. Samo v slabih konotacijah cele serije 7 ( Tehtnica, 7 hiša , vladar 7 –Venera) – je to znak zapuščanja od strani partnerja. To je slab znak za vsako vrsto vodenja pravnih sporov.

Če je prag 7 hiše v znaku Vodnarja potem nimaš problema biti otročji in nedozorel pred dobrim prijateljem ali ljubimcem. Ker si resnično ekscentričen je verjetno težko tvojemu partnerju razumeti te. Prav tako si verjetno že zrasel utrujen od biti z eno osebo in si bolj verjetno nezvest ali imaš  nekonvencionalna razmerja (kot je bigamija).
Vodnar na pragu 7 hiše ni nikoli dober znak za zakon, ker je eden od najmanj tipičnih znakov za zakon in stabilno vezo. Zaradi tega so ločitve tukaj pogoste in tudi zakoni z ločenimi osebami. Originalen javni nastop. Prijatelji, ki prihajajo in gledajo javni nastop osebe. Iznenadna popularnost. Ločitev po sodni poti.

 Na vrh


Če je prag 7 hiše v znaku Ribe potem ti smatraš, da je tvoj partner odgovoren za tvoje dobro počutje oboje fizično in emocionalno. Imaš tudi zelo močan seksualni apetit. Ti enačiš izkazovanje čustev s prikazom pritrditve in pogosto izzivaš borbo samo za malo pozornosti ljubimca. Verjetno tudi sprejmeš izgubljene živali in ljudi, ker ti odgovarja, da čutiš, da te potrebujejo in želijo.
Riba na pragu 7 hiše niso skladen znak za zakon, ker je zakon legalna veza, pa nakazujejo ilegalnost in tajnost. Seveda – tajne veze so možne v zakonu in to je nakazilo za to. To je tudi lopov na javnem mestu in tudi znak, da je sojenje lahko nepošteno in nameščeno. Vse to mora biti potrjeno z močnejši faktorji, ker je to samo prva smer k čemer lahko peljejo stvari ampak kam bo peljalo –pove v tem primeru .


Kontakt: info@rojstna-karta.si

Prijava na tedenske novice: info@rojstna-karta.si