Znak na pragu 4 hiše

4. hiša v tvoji karti  govori o stanju tvojega templja --telesa, duše in tudi okolja, ki pripada domu. To je tudi tvoje stanje duha - kako kaotičen ali miren si in če ali ne imaš burno ali lahkotno osebnost. Četrta hiša odraža tudi tvoje zdravje v določeni meri pa tudi tvoj okus za pohištvo in dekor.


Če je 4. hiša v Ovnu  si verjetno nagnjen k vihravem vedenju. Tvoja osebnost je tudi verjetno zelo ukazovalna ali ostra. Verjetno imaš nagnjenje za ognjeno rdeče in oranžne barve in vaš okus pri dekoriranju je verjetno ultra moderno. Kjerkoli živiš, mora biti blizu kavarnam in družbenem življenju. Kar zadeva modo, slediš vedno zadnjim trendom.
Oven na pragu 4 hiše govori, da se energija pridobiva v hiši. Po drugi strani, zaradi prevelike energičnosti so pogosti prepiri v hiši.

Na vrh


Če je 4. hiša v Biku
si verjetno zelo staromoden pri okusu. Verjetno imaš raje dekor, ki ima pridih deželeKjerkoli živiš, moraš imeti vrt. Drugim si videti počasen, vendar si globoko inteligenten in zamišljen. Tvoj temperament razdraženosti je v bistvu legendaren. Če stvari niso, kot si želiš zelo hitro postaneš nervozen. Všeč ti je zemlja in kovinski odtenki. Bik na pragu 4 hiše govori o premožni družini, kot tudi o imetju hiše ali posesti. Lepa in velika hiša, posebno če   to dovoli. Konec življenja pogosto v finančno stabilni situaciji.

 Na vrh


Če je 4. hiša v Dvojčku
 je tvoj okus zelo eklektičen in verjetno si šel skozi faze, ko so  ti bile všeč starine in druge faze, kjer nič drugega kot najmodernejši dekor je prišel v poštev. Soba s pogledom mora biti zate. Prav tako ceniš pohištvo, ki je etnično ali nekaj te vrste. Tvoja ljubezen do znanja se odraža v številnih knjigah, katerih  lastnik si. Verjetno trpiš zaradi živcev ali bronhialne bolezni. Rožnata in rumena sta najljubši barvi. Dvojček na pragu 4 hiše so najpogosteje znak pogostih selitev. Življenje običajno v zgradbah in ne redko se živi v hiši s sorodniki. Razigrano otroštvo. Pod prizadetostjo, v kolikor tudi drugi faktorji to potrdijo je lahko konec življenja v avtomobilu.

Uživate v izmenjavi idej z družinskimi člani vendar se pogosto počutite nemirno, ko ste doma ali s svojo družino. Lahko, da imate dva domova.

 Na vrh


Če je 4. hiša v RAKU
 potem imaš zelo potraten okus. Način kako tkanine občutiš je zelo pomembno zate, zato tudi imaš rad tkanine in svile. Z lahkoto obtičiš duševno zaradi tvoje čustvene občutljivosti. Vaša družina je pomembna. Morate občutiti, da pripadate svoji družini. Tradicija vam je tudi pomembna. Kot majhen otrok ste se počutili toplo in zaščiteno v svojem družinskem okolju. Denar je zate najbolj pomemben. Rad imaš domove, ki so obkroženi z gorami ali živeti v varnosti doma, ki je zaščiten z vrati skupnosti. Roza je najljubša barva. Rak na pragu 4 hiše naravno nosi potrebo za mirom in notranjim življenjem ampak samo, če je dobro aspektirana. V nasprotnem daje selitve in nemire. Potreba za domom, družino in varnostjo je vedno poudarjena. Tukaj imamo , v odvisnosti od planetov v znaku Rak, zelo dobro duševnost ali v drugem primeru, notranjo bolečino, ki je ostala globoko vsajena v psihi osebe, pa se pomanjkanje ljubezni v hiši pogosto razvija v nacionalizem, kot tudi nezavedna težnja, da se najde pripadnost nečemu, ker blaženo sigurnost in toplino družine ni nikoli imela v meri, kot ji je to potrebno. Drugače, hiša je lahko poleg vode, verjetno jezera.

Na vrh

 
Če je 4. hiša v LEVU potem je tvoj okus zelo ekstravaganten.  Ta postavitev v četrti hiši bolj, kot katera koli druga, daje drugim izgled vulgarnosti in slabega okusa, ker si s to postavitvijo nagnjen k pretiravanju. Ti si zelo prepričan vase glede zadev in, da lahko nadzoruješ zdravje svojega telesa, kot tudi dogodke s svojo voljo.
To je zato, ker ti resnično verjameš, da kjerkoli si, je resnični center sveta. Rumena in črna barva sta ti najljubši.
Lev na pragu 4 hiše nakazuje na dobro poreklo in dobro organizacijo v okviru družine. Eden od staršev (pogosto oče) je nesporno avtoriteta. Hiša je svetla, osončena in pogosto v centru. 15 stopinja   je center vsakega centra in predstavlja kraljevsko mesto. Za razliko od  na pragu 4 hiše,se ne veže za domovino ampak bo položaj pokazal, kje je osebi prijetno za življenje in čemu bo težila. V kolikor je tudi v 4 hiši, se lahko smatra pomembnost porekla osebe in predvideva njeno življenje v domovini. Po drugi strani, ker samo po sebi ne predstavlja emocije ampak čisto voljo, njegov položaj v 9 ali 12 hiši bi pokazal močno potrebo osebe za življenjem v tujini.

Na vrh


Če je 4. hiša v Devici imaš verjetno  zelo prefinjen, drag okus. Polagaš veliko pozornost na vsako podrobnost svojega načina življenja in nisi zadovoljen dokler ni  vse popolno. Tudi če je tvoj dom skromen, je z okusom lepo urejen. Prav tako meniš, da se mora oblika prilagoditi funkciji. Verjetno imaš najbolj zelene trato v okolici. Bela barva je najljubša. Devica na pragu 4 hiše opisuje majhna stanovanja in podnajemnike. To je tudi znak pogoste selitve. Hiša je običajna in v njej je dolgčas ali je nekdo od gospodinjstva bolan. Izvor je običajno iz delavske družine. Konec življenja je povezan z boleznijo. Dovolj je, da je malefik v 4 hiši v Devici, da oseba spozna, da ni potrebno dosti časa prebivati v hiši, ker devica v osnovi ni znak, ki protežira osebo. Devica je slaba točka v horoskopu, zato je to tudi pokazatelj bolezni matere ( v moški karti) ali očeta ( v ženski karti).

Na vrh

Če je 4. hiša v Tehtnici  govori o lepi hiši in sreči v  domu. Edinstvo in harmonija v družini, če  ni prizadeta. Močna navezanost za enega od staršev. Do stanovanja se pride preko zakona. Dober faktor za zakon, ker vezanost 4 in 7 hiše nakazuje na dobro družinsko in emotivno življenje. Skladnost. Raje imate mirno in harmonično družinsko okolje. Prav tako uživat v umetniško opremljenem domu. Lahko postanete mirovnik v svoji družini.

Na vrh


Če je 4. hiša v Škorpijonu
boš verjetno živel v arheološkem ali zgodovinskem zakladu neke vrste. Prav tako ceniš vrednost starin in umetnine. Oboje, tvoj način oblačenja in tvoje pohištvo odraža tvojo čutnost. Moraš imeti dom, ki ima veliko spalnico (po možnosti z ogledalom na stropu.) Sprva si hladen do ljudi, ki jih ne poznaš, ampak ko jih spoznaš, se resnično odpreš.  Črna in rdeča barva sta najljubši.
Škorpijon na pragu 4 hiše lahko nakazuje na klet. Nekdo je umrl v hiši. Lahko obstajajo podzemne vode pod hišo in pogoji življenja niso zdravi. Pogoste selitve. V hiši osebi ni prijetno. Hiša se dobi z nasledstvom. Prepiri z družino.

 

Če je Strelec na pragu 4 hišepotem rad živiš v funkcionalnem stanovanju, ki se z lahkoto upravlja. Verjetno boš imel v lasti več kot en dom in je najbolj verjetno, da si lastiš dom v večjih deželah. Tvoj idealni prostor bivanja bi bil v bližini avtoceste, da si lahko hitro na poti. Zelena in oranžna barva sta najljubši.
 Strelec na pragu 4 hiše govori o rojstvu ali življenju v tujini in ker 4 hiša nakazuje na stanje na koncu življenja, če ostali faktorji dopuščajo, to je tudi opis konec življenja v tujini. Z ugodnimi aspekti planetov v tem znaku, posebno do vladarja 9 ali 12 hiše ( kot 4 od 9), to opisuje tudi nepremičnine, ki jih ima oseba v tujini. Tuja kri od strani enega od staršev. Hiša je na višini ali se živi v nadstropju in vsekakor velika, razen, če  ni resno prizadet v Devici, Dvojčku ali Kozorogu. Pozitivna atmosfera v hiši. Hiša blizu cerkve ali športnega terena.


Če je 4. hiša v Kozorogu
potem je tvoj sanjski dom ogromne širine, kot ranč ali kmetija, ki ima veliko živali, bazen in velik vrt. Ti si Bog ali boginja svojega doma, ki rada očara in kuha. Ti si tako trden delavec, da so pogosto tvoje noge, vrat in hrbtenica fizično prizadete. Ti si počaščen, da drugi pogosto vidijo tvoj dom, kot njihov drugi dom in ti je v velik užitek, da jim ustvariš, da se počutijo udobno. Rdeča in modra barva sta najljubši. Kozorog na pragu 4 hiše je pokazatelj, da je hiša v kateri je oseba začela življenje bila stara, da osebi izvira poreklo iz kamnitih krajev, kot da je tukaj poudarjena tudi genetska usoda bolj kot običajno. Hiša je včasih poleg pokopališča ali cerkve, včasih na dosegu nekega hriba. Eden od staršev je pogosto bil vpliven ali na nekem položaju. Začetek življenja je v ne preveč premožnih pogojih. Obstaja nagnjenost, da bo oseba sama na koncu življenja – to je potrebno potrditi še od drugih pokazateljev.

 Na vrh


Če je 4 hiša v Vodnarju
potem  imaš rajši arhitekturo, ki je na nek način eksotična. Mora biti ultra- moderno ali kompletno vintage. Imaš tudi rad bizarne domove kot so  čolnarna, hišica na drevesu in hoteli iz leda. Vaše domače življenje je busy in nepredvidljivo. Možni so prevrati v vašem domačem življenju v vašem otroštvu. Vijolična je najljubša barva. Ne moreš živeti brez najsodobnejše tehnologije. Z lahkoto postaneš obseden ali prenapet, tako da je zelo važno zate, da imaš prostor, kjer se lahko umakneš in prenoviš svojo energijo in živce.
 Vodnar na pragu 4 hiše je predpogoj tudi za ločitev staršev in za selitev, ki sledi temu ampak za življenje v stanovanjski stavbi ali nekem podstrešju in ne v hiši. Notranja raztresenost, nemir v hiši. Prijatelji, ki prebivajo v hiši osebe ampak , če je  vladar 4 hiše v 11 hiši- tudi oseba prebiva in živi nekaj časa pri prijatelju. Konec življenja včasih pod nepričakovanimi okoliščinami.

 Na vrh


Če je 4. hiša v Ribi
potem je kopalnica v tvojem domu najvažnejši prostor. To je zatočišče in zdravljenje zate, zatorej mora biti velika kad v njej. Ti si raztresen, če ni dom čist in verjetno preživiš veliko časa, da zagotoviš, da je vsa okolica higiensko čista. Moraš se upreti skušnjavi, da ustvarjaš zalogo hrane ali se razvajaš s preveč alkohola. Ta postavitev povzroča tudi nagnjenost k debelosti. Modra in zelena sta najljubši barvi.   Riba na pragu 4 hiše nakazuje na izvor z otoka ali morja. Včasih obstaja neka nejasnost glede izvora.  Eden od staršev ni dovolj iskren v zakonu razen, če  ni dobro postavljen, posebno z . Včasih se tekom zgodnjega otroštva prebiva v bolnici (odvisno od močnih pokazateljev). Senilnost v starosti.

Imate idiličen pogled na svojo družino. Ne vidite svoje družinske člane kakšni so v resnici. Eden od vaših staršev je verjetno bil odsoten, bolan ali pijan skozi vaše otroštvo. Vendar, kot odrasli se boste spominjali samo dobrih časov. Verjetno boste poskušali ustvariti idilično družinsko življenje.

Kontakt: info@rojstna-karta.si

Prijava na tedenske novice: info@rojstna-karta.si