URAN V ASPEKTIH

Uran Trine Merkur

Ta tranzit pomaga odpiranje formalno neodprta vrata in trganje okov ki te vežejo. Kreativna iskra, ki se pojavi se dokaže zelo vznemirjajoča. Nepričakovane komunikacije se pojavijo in originalna miselnost s tvoje strani se lahko razvije v čudovite projekte. Tukaj je lahko mnogo krajših izletov ali prijatelj lahko pokliče in te povabi na večerjo. Sanje lahko prinesejo nove vpoglede v probleme in nova področja življenja.
Razum postane zelo radoveden okoli vseh stvari, več načinov iz koncepta, rajši imaš. Naj bi se naučila nečesa novega , boš pobrala predmet pri roki z veliko lahkoto.
Nenadni intuicijski vpogled lahko predstavlja čudovite rešitve in nenadne dobre novice prispejo , ki te lahko te popolnoma presenetijo. Nepričakovana kratka potovanja , ki se pokažejo koristna ali  sprejete informacije so lahko prav različne in nenavadne do neke stopnje. Visoka verjetnost v tem času je da telefonske linije lahko postanejo resnično nerazločne in spontanost reakcije do situacij.

URAN Trine Mars 

Obdelaj nove veščine, katere ti bodo prinesle nagrado kasneje v življenju. Enkrat v življenju priložnosti lahko prinesejo nagrade nekako do tebe in zagotovijo prijetno stimulacijo v procesu. Kreativna zmedenost lahko doprinese nove projekte in tebi izvor prihodka, pod tem tranzitom pridejo priložnosti kot strela z jasnega. Priložnosti lahko privedejo do druženja,ki dopuščajo napredek in rast.
Iznajdbe ali raziskave narejene v tem času so lahko iskra za preboj bojne črte v nekem področju. Tvoja želja za neodvisnostjo je visoka in prediranje nenadne energije in akcije te lahko preseneti. Začetek utiranja poti sedaj z neraziskanimi idejami, če je le mogoče kot pozitivna osebnostna sprememba. Tvoja volja moči bo zelo močna v tem času in boš zelo odločen izvršiti in izpopolniti nekaj. Potreba za svobodo je močnejša kot normalno in prenagljenih dejanj bi se naj izognil. Biti na pravem mestu ob pravem času lahko prinese nekaj zelo ugodnih priložnosti ali ugodnost, ki pride od drugih.

Uran konjunkcija Neptun 

Ta aspekt proizvaja generacijo, ki bo imela popolnoma nov pristop k zavesti in idealizmu. Oni ne bodo sprejeli stare poglede materialnega sveta in lahko sprožijo nove verske filozofije. Iste zadeve s filozofijo okultnega in mističnega, ki je značilna generacijo, rojeno leta 1940 (Uran Trine Neptun in Urana kvadrat Neptun) bodo verjetno porasle spet s to generacijo. Vendar pa bodo ti otroci napravili celoten nov začetek in ne bodo sprejeli oblike starih tradicij.


Uran Sextile Neptun

Otroci s tem aspektom bodo idealistični v celoti z novimi duhovnimi in  religijskimi ideali.


Uran Square Neptun  

Ta aspekt kaže na generacijo, ki se je zelo ukvarjala  z novimi idejami in ideali glede zavesti. Kot skupina občutijo, da njihov prijem na realnost ni premočan. Oni so nagnjeni iti globoko do konca z idejami, ki jih drugi ne morejo sprejeti, ali izberejo sistem miselnosti, ki jim daje neko mero strukture in togost, tako da ne izgubijo prijem do realnosti.

Uran konjunkcija  Pluto

Ta aspekt se je pojavil l. 1965. Označuje  generacijo ljudi, ki bodo imeli zelo močan učinek na ostale kulture, ker bodo revolucionarji v pravem pomenu besede.  Oni bodo zelo željni in nemirni za spremembe, vendar istočasno dovolj potrpežljivi, da se naučijo, kako to dejansko uresničiti. Bodo nedvomno imeli zelo močan vpliv na vsakogar v družbi. Starši teh otrok morajo biti potrpežljivi in vcepiti v njih resnično spoštovanje človeških vrednot. Obstaja nevarnost, da bi lahko bili nekateri od njih popolnoma neusmiljeni v svoji želji po spremembi, da ne omogočajo človeškega spoštovanja na svoj način. 

Uran v kvadratu do Plutona  

Ta postavitev je bila ena od aspektov za veliko depresijo, in to je naznanilo čas velikih prevratov in sprememb. V skladu s tem aspektom je Adolf Hitler prišel na oblast, odličen primer turbulentne družbene sile, ki ga pooseblja. Otroci, rojeni s tem aspektom se morajo spopadati z veliko sprememb in nepredvidljivosti v svojem življenju, kar lahko povzroči, da se počutijo nelagodno in negotovo. Tudi nekateri otroci, rojeni v okviru tega aspekta so zelo moteči sami.

Uran konjunkcija Ascendant  

Ste nekonvencionalna oseba in vaši odnosi z drugimi bodo tudi nekonvencionalni. Ste svoboden duh in vam ni všeč, da ima kdorkoli zahteve do vas.
Včasih ljudje s tem aspektom so precej visoko napeti in živčni. Če je to res, je zelo pomembno iskanje priložnosti, da ste v tišini in počivate občasno.
Vi ste izvirni in kreativni na veliko načinov, saj lahko vidite stvari v drugačni luči od drugih ljudi. Ampak, če se ne boste naučili, da se držite svojega dela in dokončanja nalog, ki ste jih začeli, ne boste zmožni izkoristiti svoje ustvarjalne sposobnosti.

Uran Sextile Ascendant  

Brez dlake na jeziku in neodvisna oseba, imate svoje ideje o svetu in tudi ko ste bili dokaj mladi ste zahtevali, da spoštujejo vaše stališče.
Vaš um je zelo aktiven in se radi učite nove predmete oziroma vidite svet iz drugega zornega kota. Ker vas zelo hitro utrudijo stare ideje lahko naredite napako s prevzemom nagnjenosti ali točke pogleda preprosto zato, ker je novo, novost, ki predstavlja pomemben element v vašem življenju.
Ljudje s katerimi se povezujete so verjetno tudi precej svobodni in neodvisni pri svojih pogledih. Radi ste okoli zanimivih ljudi, ki vas vedno izzovejo v pozitivnem smislu.
Na splošno, ne boste se rade volje identificirali s skupino, razen če je sestavljena iz ljudi, ki opravljajo zanimive projekte, ki so različni in spodbudni.

Uran v kvadratu  Ascendant  

To označuje , da si zelo neodvisna oseba in skozi življenje boš zelo močno cenil svobodo. Edini problem je da se v določenih primerih ne boš zavedal tega, ker je vpliv tega aspekta lahko izkušen na dva načina.

Po eni strani si ti lahko neodvisne sorte, ki zahteva svobodo , ne glede kaj delaš in brez da te kdo drži nazaj. Ko se naučiš upočasniti te energije, si lahko zelo originalen in kreativen.

Drugi način izkušanja tega vpliva je , da izgledaš bolj konzervativen in privlačiš ljudi, ki so zelo neodvisni in uporniški. Na nesrečo, to lahko prinese veze z ljudmi, ki te potrejo, ker ne moreš računati na njih. Boljše zate bi bilo, da najdeš v sebi te energije za svobodo.

Uran Trine Ascendant  http://www.astro.com/im/sym/s_ur.18.gifhttp://www.astro.com/im/sym/s_tri.18.gifhttp://www.astro.com/im/sym/s_ac.18.gif

Celo v zgodnjih letih ste vztrajali pri vaši pravici biti to, kar si. Vi ste lahko ali pa ne posebej uporniški ampak, ko odrastete potrebujete veliko prostora, brez omejitev. Želite ugotoviti stvari sami, namesto da bi ti o njih povedali ali brati o njih v knjigah. Razlog za to je, ker vi vidite in izkusite vse popolnoma drugače od drugih, kar vam daje veliko ustvarjalno inventivnega pogona. Stari načini vas nikoli ne zadovoljijo.
Vi ste radi z drugimi ljudmi, ki imajo ta odnos, rajši kot z ljudmi, ki se bojijo sprememb ali ki so popolnoma predvidljivi. Radi imate vznemirjenost s prijatelji in v okviru možnega, osupnjeni z novimi in zanimivimi idejami.
Ni važno, kaj pride na vas od drugih ljudi,  vi lahko sprejmete to. Ste zelo prilagodljivi in lahko napravite spremembe zelo hitro.

Uran Opposition Ascendenta

Vi ste verjetno raje z ljudmi, ki so svobodni in celo posebni, kot tistimi,  ki so predvidljivi in  "normalni". To lahko povzroči probleme, ker ti ljudje vas bodo verjetno razočarali , ker se ne bodo držali dogovorov.

Če vedno privlačite ljudi, ki vas razočarajo in vam ne nudijo emocionalno podporo, katero potrebujete, je to zato, ker podzavestno ne želite biti ujeti z obvezami normalnega razmerja.        Če  so vaši odnosi z drugimi na splošno nezadovoljujoči  je to lahko zato, ker vaše iskanje vznemirljivih odnosov privlači ljudi, ki niso dobri za vas.

Uran  konjunkcija Midheaven

Uran Sextile Midheaven

S tem aspektom, želite biti neodvisni in najti življenjski stil in delo, ki je unikatno in samo vaše. Vi se ne čutite dolžni ali ovirani s tradicijo.  Iščete, da bi si izklesali svojo lastno nišo v življenju, in v smeri tega lahko pridete do nekaj precej izvirnih in celo drznih idej. V nekem času v vašem življenju lahko celo napravite popolnoma novo odkritje.

Morda boste raje sami veliko časa, ne zato, ker se ne morete dobiti skupaj z ljudmi, ampak zato, ker vam je ljubše, da lahko prosto programirate svoj ​​lasten čas.

Vi se verjetno identificirate, da ste drugačni od drugih, saj imate občutek, da če ste tako kot vsi ostali, ste manj vredna oseba.

Lahko zelo trdo delate za prepričanje v nekaj, kar je višje od vas, običajno prepričanje, ki je radikalno ali nenavadno.

Uran v kvadratu Midheaven  

Ta aspekt lahko pomeni, da ste bolj ekscentrični in z lahkoto razdražljivi. Včasih so vaša dejanja precej nepredvidljiva. Toda celo, če ne prevzamete odgovornosti, katere drugi mislijo, da bi morali, vi izvedete tiste naloge, ki si jih naložite sami.
Na žalost vi verjetno ne shajate dobro z ljudmi, ki vam poskušajo reči, kaj storiti. Čutite, da ko vas  disciplinirajo vas le prisilijo, da se prilagodite njihovim pričakovanjem in ne dopustijo, da ste to kar ste.
Nagnjeni ste k negativni sugestiji, to je , želite delati ravno nasprotno od tega kar vam kdorkoli reče, da naredite, čeprav bi sprva hoteli to napraviti. Naučite se, da izberete svoje interese glede na to, kar želite storiti, ne le, da se prepreči to, kar nekdo drug želi.

Na vrh

Uran Trine Midheaven  

Vam ni všeč, da ste vezani s posestjo za katero morate skrbeti. To pomeni, da boste sčasoma želeli imeti čim manj posesti je mogoče, tako da lahko greste kamor želite, brez skrbi. Zelo zgodaj v življenju se boste odločili, da boste  sledili poti, ki je edinstveno vaša in ne sledi še kogarkoli drugega ideje o tem, kar je dobro za vas. Hočete, da zaorjete ledino, ampak da pridete tja se vam ne bo treba boriti z drugimi.
Lahko spremenite svoj um večkrat o tem, kaj želite storiti s svojim življenjem, ne toliko zato, ker vaš um je nestabilen, vendar, ker je tako težko najti točno tisto, kar potrebujete. Radi imate določeno količino razburjenja v vašem življenju, da vam ni dolgčas. Vi ste usmerjeni v prihodnost, vedno gledate naprej do naslednje stvari, ki pride.

Na vrh

Uran opozicija Midheaven- konjunkcija IC

Ta aspekt označuje, da ste individualist in da bi morali precej verjetno iti svojo pot v življenju. Vi posebno potrebujete predvsem čustveno svobodo.
Precej verjetno je bila vaša mama zelo neodvisna in je imela zaposleno življenje izven materinstva. Ta aspekt pogosto označuje starša, ki je zelo svobodnega duha, kot vi sami.
Takoj, ko boste sposobni se boste poskušali osvoboditi od vaše družine. Če boste kdaj imeli svojo družino, jih boste naučili, da bodo čim bolj neodvisni, ker ne želite, da bi bil kdorkoli odvisen od vas.

Aspekti Sonca
Aspekti Jupitra
Aspekti Saturna
Aspekti Urana
Aspekti Neptuna
Neptun v aspektih
Pluton v aspektih