TRANZIT URANA SKOZI HIŠE


Uran pretrese stvari navzgor. On jih naelektri, včasih dobesedno. Neptun je mističen, ki Čuti. Uran je genij, ki VE. Rečeno je, da genij in norost imata le tanko črto med njima. Uran izbriše to črto med njima. Ali to prinese totalni kaos ali nove revolucionarne prednosti (pogosto oboje) in njegovi učinki niso nikoli dolgočasni. S čemerkoli je v kontaktu, kot je ta tranzit okoli vašega horoskopa se bo spremenilo, navadno z dramatično hitrostjo. Pluton lahko to omaja in uniči. Uran stvari obrne na glavo.

Vendar ne misliti, da Uran Vedno napravi to. Velikokrat nas vsi tranziti Urana napravijo nemirne. Ne vemo, kaj je to, kar želimo spremeniti, vendar vemo, da želimo nekaj spremeniti.  Naše vedenje se bo običajno spremenilo, ko poskušamo nove stvari ali pa stare stvari na različne načine. Zapomnite si, če nas Uran zadene, ne ponorite z njim. Napravite spremembe, vendar  jih napravite počasi. Velika nevarnost pri tranzitu Urana je, da težijo k temu, da mi prenagljeno delamo tam, kjer se bojimo, da zagrebemo v krivino. To je tisto, kar lahko povzroči težave. Z malo dodatno previdnosti  in načrtovanja, večina Uranovega tranzita lahko postane pozitivna izkušnja.

Uran prebiva v vsakem znaku približno sedem let. Hiše se razlikujejo po velikosti, vendar  bodo ostali v vsaki hiši od šest do osem let.

Uranov tranzit skozi Vašo 1 hišo: 

"Vau! To je čudovito, prekrasno! In to je tako očitno! Zakaj nisem tega videl prej? "To so stvari, ki jih lahko pričakujete izgovoriti, ko je Uran v tranzitu skozi 1. hišo. Uran je "prebujenje". Uran lahko udari v tej hiši, da si nenadoma želite več svobode, želite delati nove stvari, ki jih nikoli prej niste. Dobro. Samo ne napravite pomembne odločitve na trenutno spodbud. Uran ima težnjo, da bi mi hiteli in to je tisto, kar lahko povzroči težave. Vzemite si malo več časa za načrtovanje. Če to zadene pet let starega otroka, lahko pričakujemo, da bo ustvarjal več vragolije kot ponavadi. Če se zgodi, ko imate 90 ali več, potem obstojajo določene meje o tem, kaj lahko storite. Toda ne bodite presenečeni, če boste nenadoma želeli skakati s padalom. Če ste tip, ki ne mara sprememb, če želite ohraniti vse prav tako, kot je vedno bilo, se pazite! Energija Urana ne bo zavrnjena. Na nek način se bo pojavila. Ko eksplodira, je njegov najljubši trik, da povzročijo nesreče in druge nenadne preobrate. Najboljši nasvet za Uran v tranzitu skozi 1. Hišo: Sedaj je najverjetneje dober  čas, da napravite velike spremembe. Vendar zaradi sigurnosti prej načrtujte in ne hiteti.

Uranov tranzit skozi Vašo 2 Hišo:


To je hiša denarja, posesti, in vrednot. Uran je planet nenadnih, nepričakovanih sprememb. Vaši dohodki je bolj verjetno, da bodo nestabilni v tem obdobju. Prepričajte se, da imate dovolj rezerve na strani za nujne primere. Preskrbite dovolj zavarovanja za vse svoje premoženje. Ne pozabite, Uranovi tranzit lahko povzročijo nesreče, še posebej, če tvorijo stresne aspekte (konjunkcijo, kvadrat ali opozicijo), do planetov v vaši rojstni karti, ko gre skozi to hišo. Na plus strani, lahko prinese nenadne Uran dobičke, kot tudi, še posebej če je vaš dohodek izhaja iz nekaj "Uranovega", kot so elektronika, visoka tehnologija ali kaj novega, drugačnega ali nenavadnega. To je lahko dober čas za spremembo delovnega mesta, ali celo poklica. Preverite druge tranzite v vašem horoskopu za potrditev. Seveda, kot vedno, ko pride do karkoli v zvezi z Uranom, Ne hiteti. Sedi in nekaj časa  načrtuj.

Uranov tranzit skozi Vašo 3 Hišo:

Ljudje so bolj verjetno pretreseni pri tem, kar govorite v tem tranzitu. Vas tudi bolj verjetno zanimajo čudne, nenavadne stvari. Bodite previdni, da ne verjamete nekaj samo zato, ker je čudno in nenavadno. Če delate na področju znanstvenega raziskovanja, težave, ki bi običajno bile pretežavne, se sedaj veliko lažje rešijo. Ta tranzit ni nujno, da udari direktno. Vaši sosedje, bratje in sestre lahko delujejo na načine, ki se vam zdijo čudni. Po drugi strani pa bi lahko udaril zelo direktno. Uran lahko povzroči, da ljudje izgubljajo svojo običajno previdnost, in 3. hiša vlada kratkim izletom, zato bodite previdni pri vožnji. Večina težav, na katere naletite pri tem tranzitu, pa so verjetno povzročene s tem, kar rečete. To je odličen tranzita, če želite izvedeti kaj novega, še posebej določene spretnosti  in razširitev vašega obzorja.  

Uranov tranzit skozi Vašo 4 Hišo:


Ta se začne, ko tranzit Urana prečka dno horoskopa. Ko to stori, je nasproti vašega Mid-Heaven, tako da lahko vpliva tudi na vašo kariero. Večina knjig tega ne omenja. Za nekaj tednov se Uran drži točno na dnu karte, vaša služba je predmet nenadne spremembe. Lahko pride od vas. Lahko se odločite na trenutno spodbudo, da zamenjate službo ali celo kariero. To je lahko čas velikih sprememb v odnosih s šefi in starši. Če ste mladi, se boste morda odločili, da zapustite dom in pričnete na svoje. Mogoče vas vaš šef navduši ali se vaši starši ločujejo. Kaj se zgodi točno je odvisno od vašega položaja in drugih tranzitov ob tistem času. Za večino tega tranzita, Uran bo vplival na vaš dom (vaše "korenine", temelje vašega življenja), in odnose s starši. Če se ne premaknite, bi bil to odličen čas, da utrdite hišo, ji daste novo podobo. Toda premik je bolj verjeten v tem trenutku. Kot vedno pri tranzitu Urana, pazite na nagnjenost k prehitevanju stvari. Sedi in načrtuj.

Uranov tranzit skozi Vašo 5 Hišo:


Če ste eden od staršev, so vaši otroci morda  ekstra uporniški v tem trenutku. Morda ni tako, vendar se vam zdi, da je tako. Če greste na zmenke, vas bodo pritegnili ljudi, ki so čudni, nenavadni, neodvisni, morda celo malce šokantni. Mogoče bo prišlo do velikih razhajanj v vaši starosti. Ali pa so lahko tip osebe, katere prej ne bi sploh upoštevali. Ta tranzit ustvari, da vas pritegnejo ljudi, ki so geniji, čudaški, ali malce nori. Na plus strani, če ste v kateri koli karieri, ki zahteva ustvarjalnost, boste zasijali. Pod tranzitom Urana, ne bomo nikoli želeli delati stvari v stari, rutinski poti, tako da boste  veliko bolj inovativni zdaj. 5. Hiša vlada tudi hobiju, športu in igram. To je idealen čas za začetek nove oblike rekreacije. Uran v tranzitu vam daje priložnost, da si odprt do novih obzorij.  

Uranov tranzit skozi Vašo 6 Hišo:


To je hiša za zaposlovanje in storitev ter delovnega okolja. Uran v tranzitu tukaj ustvari, da boste verjetno zapustili službo in svoje delo. To še posebej velja, če je delo rutinsko ali pa imeti stalno kontrolo. Uran bo povečal vašo željo po neodvisnosti in za nove, zanimive stvari na področju zaposlovanja. Če ste tip, ki želi ohraniti stvari take kot so, Uran poveča možnost, da vas bodo odpustili oziroma boste odpuščeni. Naj bo vaš življenjepis znova posodobljen, ko vidite ta tranzit, da prihaja. Če ste delodajalec, ljudi, ki delajo za vas bodo bolj uporniški v tem trenutku ( ta tranzit lahko traja sedem let). Vendar vam lahko to pomaga, če najemate visoko tehloške inovativne tipe. Pod tem vplivom je bolj verjetno, da bodo to zaposleni, ki jih želite. 6. Hiša vlada tudi zdravstvenem področju. Uran v tranzitu tukaj povečuje možnosti, da vas bodo pritegnile nove metode ohranjanja  zdravja. Ne skoči. Uran v tranzitu včasih ustvari v nas željo hiteti. Nekaj od teh še ni bilo dokazano in to ni dobra ideja uporabiti svoje telo za poskuse. Po drugi strani, boste morda morali narediti nekaj novega v zvezi z vašim zdravjem (npr. spreminjanje vaše diete) in ne boste želeli. To je ko Uran lahko napravi nepričakovane stvari, kot so nenadna bolezen, da vam daje klic prebujenja.

Uranov tranzit skozi Vašo 7 Hišo:

To ni dobra ideja, da se poročite v tem tranzitu, še posebej, če bo to trenutna spodbuda, ljubezen na prvi pogled stvari. Kaj Uran nenadoma združuje, se ponavadi razbije ravno tako hitro. Enako velja za poslovna partnerstva.  Pogosto se dogaja, da privlačimo ljudi, ki jih simbolizirajo planeti, ki so v tranzitu naše 7. hiše. V primeru Urana, bodo ti ljudje neodvisni in ekscentrični in nas bodo pogosto pretresli  iz katerekoli rutine. Mi srečujemo ljudi, kot te ves čas, vendar  nas ne privlačijo in jih niti ne opazimo. Ko je Uran v tranzitu skozi našo 7. Hišo, pa se jih nenadoma zavedamo. Mi se odpremo in jih spustimo v naša življenja (za boljše ali slabše). Tranzit je naš tranzit in to vpliva na Nas, Ne njih.  

Uranov tranzit skozi Vašo 8 Hišo:
Ja, to je hiša Seksa. Ampak to je tudi hiša kredita in davkov, zato bodite previdni, da ne ignorirate svoje finance, medtem ko poskuša priti v stresni aspekt. Kar zadeva spolnost, težnja Urana tukaj je narediti to bolj inventivno.

Uranov tranzit skozi Vašo 9 Hišo:


9. Hiša vlada visokošolskemu izobraževanju in dolgih vožnjah, religiji in filozofiji. Uran v tranzitu tukaj lahko daje veselje do potovanja, željo, da odideš na nenavadna mesta izven običajnih poti. Prav tako vas lahko mikajo nove religije ali filozofije, še posebej, če so nenavadne in čudne. Toda bodite previdni, da ne verjamete v nekaj samo zato, ker se sliši čudno. Uran v tranzitu vam lahko to stori.  9. Hiša vlada tudi pravnim zadevam, vključno tožbam. V nekaterih opisih to spada v 7. hišo. 7 hiša kljub temu, vlada odkritim sovražnikom, vključno z ljudmi, ki vas lahko tožijo. Tožba sama spada pod 9. hišo. Če morate tožiti kogarkoli, medtem ko je Uran v tranzitu v vaši 9. hiši, bodite pripravljeni porabiti več časa in energije, saj Uran vlada nepričakovanim dogodkom.  Na plus strani, je to pravi čas za preučitev vseh visoko tehnoloških področji, še posebej, če to vključuje računalnike, elektroniko ali karkoli podobno.  

Uranov tranzit skozi Vašo 10 Hišo:
 
10 Hiša vpliva na vašo kariero in "javno podobo", vašega "šefa", in tiste, ki imajo oblast nad vami na splošno. Uran v tranzitu tukaj lahko daje nenadno željo po spremembi šefa, delovna mesta in celo spremembe kariere. Nenadoma vas misel, da sprejemate ukaze lahko draži. Kot vedno pri tranzitu Urana, boste verjetno morali napraviti spremembe, vendar  to malo načrtujte. Ne skočite.  Uran v prehodu skozi to hišo lahko tudi ustvari, da želite spremeniti svoj videz. Dobra ideja, vendar pazite na težnjo, da boste pretiravali.

Uranov tranzit skozi Vašo 11 Hišo:  

To je hiša prijateljev, upanj in želja. Prav tako vpliva na katero koli skupino ali organizacijo, ki ji pripadate. Uran v tranzitu tu lahko daje več možnih učinkov. Lahko vas privlačijo novi prijatelji, ljudje, ki so zelo drugačni od tistih, ki so že prijatelji. Je bolj verjetno, da vas bodo pritegnili ljudje, ki se najbolje opišejo kot čudni, ekscentrični, celo bizarni. Ljudje, ki jih spoznate v tem času lahko imajo večji vpliv na vas, da naredite velike spremembe v svojem življenju. Nasprotno, prijatelji ki jih že imate se zdi, da so podvrženi spremembi obnašanja.  Skupine, ki jim pripadate lahko nenadoma postanejo depresivno dolgočasne. Imeli boste močno nujo, da jih zapustite. Uran v tranzitu tu lahko privabi tudi neke vrste novo skupino, še posebej tisto, ki se bori za nek socialni vzrok. Ko Uran zadene, smo redko zadovoljni, da bi enostavno verjeli v kaj. Moramo imeti pridigo in se boriti. 

Uranov tranzit skozi Vašo 12 Hišo:
 

Če se zgodi, da ste v neki terapiji v tem tranzitu, je bolj verjetno, da bo velik napredek. Material bo vidno rastel iz vaše "podzavesti". Po drugi strani vas lahko ta tranzit sili v zdravljenje. Uran v tranzitu napravi nenadne spremembe. Na negativni strani, ker je to hiša "samo-nedelo", vsak planet v tranzitu tukaj lahko napravi, da boste delovali na samouničevalni način. Uran bo to napravil tako, da se boste potopili v stvari brez da bi razmišljali o tem. Vse nenadne spremembe, ki jih želite napraviti medtem, ko traja ta tranzit se dogaja, da vas udari nazaj. Ni pravi čas, da se greste način letenja.  Enako velja za vaše "skrite sovražnike". Ljudje, ki delajo proti vam, bodo običajno to storili preko čudnega ali neobičajnega trika.