Tranzit Neptuna v aspektih

Upoštevajte, da je prvi planet v tranzitu, drugi pa v vaši natalni karti. Torej, če veste, kje v vaši karti se drugi planet nahaja, povežite to področje z opisom.

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Sonca:

To poveča domišljijo in občutljivost. Harmonični aspekti (sextile in trine ) ustvarijo, da se boste počutili dobro. Vse izgleda, da dobi dodatno iskro. Občasno, ko jih imate, so dobre za vključevanje v dobrodelne namene ali narediti nekaj ustvarjalnega. Torej nadaljujte s prostovoljnimi deli ali se pridružite amaterski gledališki skupini. Pojdite na tečaj v literaturi ali slikarstvu.  Stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija), delujejo malo drugače. Ker Sonce vlada telesu in Neptuna vlada drogi in alkoholu, bodite zelo previdni, kaj uživate. Potrebujete manj alkohola, da ste pijani na podlagi tega aspekta in reakcije na zdravilaso bolj  verjetna, ko vas Neptun zadene. Ampak to ni niti polovica, kar se lahko zgodi. Na negativni strani, Neptun vlada blodnjam vseh vrst. Pod stresnimi aspekti ne boste nikoli videli težave, ki prihajajo. Bodite še posebej previdni v kateri koli in vseh poslovnih odnosih zdaj. Glavni problem boste sami, ker vas ne zanima resničnost. Vse kar boste želeli storiti je pogled na lepe barve. Ljudje so še posebej ranljivi v tem času, do zapeljivih pesmi kultov. Zadržite napad tega ali pa jim boste dajali vse svoje posvetno bogastvo in se predali za vedno vodji kulta. Veliko lažje vplivajo drugi na vas pri stresnih aspektih Neptuna s Soncem. Pazite se.  Kot vedno, preverite hišo, kjer je Sonce v rojstni karti, kot tudi hišo, kjer je Neptun v tranzitu skozi. Poglej, kje so znaki Leva in ribe na pragu (začetek hiše). To so področja vašega življenja, ki bodo najbolj prizadeta.

Tranzit Neptuna v aspektu do Natal Lune:

Luna vlada instinktom in občutkom. Neptunov tranzit povečuje njihovo moč. Vaša domišljija bo bolj aktivna in je bolj verjetno, da boste jokali kot na predstavi "La Boheme". Neptun je kameleonov planet. Če ste v bližini nekoga, ki ima močna čustva, jih boste posnemali, prevzeli njegova čustva. Iz tega razloga bodite zelo previdni, s kom se družite v tem trenutku. Ženske še posebej, bodo imele večji vpliv na vas, ne glede na spol.  Kot ponavadi, sextili in trikotnik proizvedejo manj težav. So odlični, če se zgodi, da ste na ustvarjalnem področju. so najbolj težavne, saj ustvarijo, da boste "sigurni", da so vaše slutnje pravilne. Ugibaj znova.

Tranzit Neptuna v aspektu do Natal Merkurja:

Merkur je vaš zavestni um in sposobnost komuniciranja. Neptun je domišljija, sanje in iluzije. Vaše sposobnosti prepričljivosti so lahko povečane s tem tranzitom. Tako je lahko tudi vaša občutljivost na druge. Bodite previdni v katerem koli in vseh pogajanjih in poslih. Tudi če vas ljudje s katerim imate opravka ne poskušajo ogoljufati lahko enostavno goljufate sebe s tem, ker vidite, kaj želite videti, namesto tega, kar je dejansko. Če ste pisatelj, zlasti scenarist, je ta tranzit lahko dobra stvar. Ostali moramo biti previdni. To je težko, ker skrb zahteva koncentracijo, nekaj kar manjka, ko Neptunove sanje udarijo. Kot ponavadi, sextili in trikotnik proizvedejo manj težav. To poveča domišljijo, brez nagnjenosti k samo uničenju. Konjunkcija, kvadrat in opozicije  pa lahko dajo vaše možgane v nikoli-nikoli deželo. Hiša, kjer je Merkur postavljen v vaši rojstni karti je lahko tudi pod vplivom. Na primer, če je Merkur v vaši 6 hiši, je lahko največji vpliv na vašem delovnem mestu ali v zvezi z ljudmi, ki izvajajo storitve za vas.

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalne Venere:

"Seveda ga imam rad (njega, njo)! To je moja sorodna duša! Prepričan sem, da je! "Ne. Pod vplivom Neptuna pogosto vidimo, kar želimo videti, namesto tega, kaj je res. Ko je Neptun v tranzitu do vaše Venere, je vaše ljubezensko življenje prizadeto. Torej tudi tvoj umetniški čut. Stvari, ki jih nikoli nisi prej opazil, se nenadoma zdi, da so lepe. Za umetnika je to lahko velik čas, celo s stresnimi aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija). Vendar pa se nihče ne bi smel poročil med časom aspekta Neptuna do Venere. Nevarnost, da boste iz sebe napravili norca, je prevelika. Ko bo tranzit končan, realnost postane vidna. Ne bo vam všeč. Pod stresnimi aspekti lahko celo privlači nekdo zaradi svojih problemov! "Oh, ti ubogi človek. Vem, da si alkoholik, narkoman, lopov. Ko se poročim s tabo, ti bo boljše! "Naredite si uslugo in uporabite čarobno številko namesto tega. Prosim zapomnite si jo. To je 911. Naj strokovnjaki poskrbijo zanje.

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Marsa: 

Ta aspekt ima lahko nekatere nepričakovane koristi. Vaše sanje so polne energije in vaša energija bo običajno usmerjena v izpolnitev vaših sanj. Seveda, bodo rezultati odvisni od narave vaših sanj. Kot ponavadi, stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija), proizvedejo največ problemov. Z njimi, vaša telesna energija je bolj verjetno, da bo preusmerjena na vašo domišljijo in se boste bolj verjetno počutili izsušeno. Ali je lahko, da vaše bolj nerealne želje pridobivajo energijo in vi daste svoje življenjske prihranke v to novo družbo, ki izdeluje konstantno gibalni stroj. Najbolje je , ko te zadene ta stresni aspekt, je poskusiti ne siliti stvari. Naj se zgodi, namesto tega. Trikotniki in sextili delajo z manj težav, ampak z vsemi aspekti Neptuna se boste verjetno počutili, kot da ste vodeni ali vas vlečejo plime oceana. Stvari se zdi, da pridejo do vas, kar same.

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Jupitra:

Jupiter je tvoj optimizem. Neptun so sanje, ja, ampak so tudi blodnje. Še posebej bodite pozorni, da ne gre to skupaj z vami. To očitno Ni najboljši čas za obisk igralnice ali postati trgovec. Čudni verski kulti vas lahko sedaj bolj privlačijo. Pazite. Vi ste bolj nagnjeni s tem tranzitom videti celotno sliko. Najprej se prepričajte, da je slika nekaj resničnega. Dalje, bodite še posebej previdni, da skrbite za tiste majhne podrobnosti, ki so tako dolgočasne prav sedaj. Kot vedno, dobri aspekti (sextili in trine) izvajajo manj težav. Ne pozabite, da preverite hišo, kjer je Jupiter in hišo, ki ji vlada (tisto s strelcem na pragu). Na primer, če je Strelec na pragu 11 hiše (prijatelji, upanja in želje), boste privabljali ljudi, ki so bodisi idealistični, izven normale, ali umetnike lopovščin. Prav tako boste začeli razmišljati več o vaših željah in upanjih. Bodite previdni, da to ne povzroči, da zanemarjate podrobnosti vsakodnevnega življenja. 

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Saturna:

Saturn vlada vašemu občutku varnosti in vašim najhujšim strahovom. Stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija) Neptuna v tranzitu lahko ustvari, da je videti, da se je vse, kar potrebujete, da se počutite varno, raztopilo izpod vas. Najbolj verjetno se ni, vendar je občutek na ta način s tem tranzitom. Najboljši način za upravljanje s tranzitom Neptuna do Saturna v vaši rojstni karti je poskusiti, da nekatere svoje ideale in sanje (Neptun) privedete v realnost (Saturn).

 Na vrh

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Urana: 

Nihče rojen pred letom 1992 ne bo izkusil konjunkcije, razen če živi več kot 100. Nenadno (Uran), zmedenost (Neptun), je ena od možnosti za ta tranzit. Drugi je, da boste odprti za povsem nove poglede na svet. Tranzit, kot je ta so eden od dejavnikov, da se ljudje zanimajo za študij čudnih stvari, kot je astrologija. Trine in sextil aspekti, bo to šlo gladko. Aspekti kvadrata in opozicije je lahko malo bolj grob za upravljanje. Vaši stari pogledi na stvari bodo izzvani in morda ne boste želeli se jim odpovedati. Pojdite s tokom. Preverite hišo Urana in Neptuna, ki jim vladata v vaši rojstni karti, kot tudi hiše, ki jih zasedata. Ta področja vašega življenja so lahko pod vplivom, kot tudi hiša v kateri je Neptun v tranzitu skozi. Na primer, če ste bili rojeni z Uranom v 5 hiši, kvadrat ali opozicija  Neptuna v tranzitu bi lahko povečalo željo po kockanju. Prav tako lahko tudi nekoga prinese v vaše življenje, kateremu ste absolutno sigurna "sorodna duša". Najverjetneje je le nekaj malega revčka prikrito kot vaša "sorodna duša".

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Neptuna:

Vaša domišljija se povečuje z vsakim kontaktom med tranzitnim in rojstnim Neptunom. Ne pustite, da vas to zavede. Ta tranzit lahko vključi tudi vaše sočutje za druge, kot tudi poveča možnost, da bo napačno in zlorabljeno. Dober čas je to za dela prostovoljcev v dobrodelne namene. Slab čas, ZELO slab čas, da bi poskusili "rešiti" nekoga sami. Pošljite jih terapevtu, socialni službi ali kakšnim drugim strokovnjakom. Kaj ste strokovnjak na teh področjih? Potem ostanite oddaljeni v največji možni meri, medtem, ko pomagate ljudem. Če začnete osebno povezano s katerimkoli izmed njih v tem trenutku, je to slaba novica. Pošljite jih drugemu strokovnjaku. Kar zadeva preostanek vašega življenja, pustite domišljiji prosto teči. Ne poskušajte jo blokirati. Ampak poskrbite, da obstajajo trdna tla pod vami, preden povzamete kakršenkoli ukrep. V nasprotnem primeru, odložite ukrepe, ki delujejo na teh fantazijah, dokler ni končan ta tranzit.
 Na vrh

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Plutona: 

Pluton je vladar Škorpijona, znak vrednot, ki jih družba (drugi na splošno) in ena od stvari, ki jih jaz poskušam narediti s pisanjem tako,  spremenim načina stališča družbe do astrologije. Ali je to samo fantazija? Bomo videli. Neptun so sanje in fantazije in Pluton je obsedenost.  Na splošno, pazite, da ne boste obsedeni (Pluton) s svojim sanjami in fantazijami (Neptun). Vendar, če ste poskrbeli, da ostanejo temelji na realnosti, je to lahko dober čas, da si previdno prizadevate do teh sanj, ter celo nekaj teh fantazij.  

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Ascendanta:

Ascendant prikazuje, kako začnete stvari. Ne pozabite, da vsak aspekt do Ascendanta je tudi aspekt do nasprotnega, Descendenta, ki vpliva, kakšen odnos imamo do partnerjev in do drugih ljudi na splošno. Konjunkcija, kvadrat, opozicija prinesejo zmedo. Nikakor ne začniteo poslovno partnerstvo ali poroko, ko je ta tranzit v veljavi. Počakajte, dokler ne mine. To je lahko težko napraviti, saj ste tako "prepričani", da je razmerje čudovito. Gotovost, ki jo občutite se lahko zruši, ko Neptun zapusti prizorišče. In odnos z njim.  Bodite previdni tudi, ko pričnete stvari. Razen, če stvar , ki jo začnete je specifična za Neptun (kot začetek jadranja ali narediti dobrodelno delo), zmedenost in prevara je bolj verjetna.  Na bolj pozitivni strani se lahko poveča vaše sočutje v tem tranzitu. Vaša intuicija lahko tudi postane močnejša, ampak bo delovala nalbolje v situacijah, v katerih niste osebno vpleteni.

Tranzit Neptuna v aspektu do Natalnega Mid-Heaven:

Med drugim, Neptun vas zainteresira za čudne stvari. Prav tako daje sposobnost, da prepoznate vzorce. Za večino ljudi, Neptun v kakršnem koli stiku z MC aktivira domišljijo. Običajno, to povzroči povečano dnevno sanjarjenje ( "Sem inštruktor za deskanje na tropskem otoku, ja"). Pogosto prevzamejo drugi aspekti, ki povečajo energijo tega tranzita in te silijo, da sprejmeš konkretne ukrepe, da bi sanje uresničili. Bodite previdni, da ne pustite fantaziji, da vam moti življenje in ustvarjanje za življenje. Toda, če vaše življenje nima življenja v njej, če je preveč dolgočasno za besede, je morda čas za spremembo.