TRANZIT MARSA SKOZI HIŠE

Mars je planet energije in akcije. Ni Marsa, ni akcije. Prav tako je to planet jeze in nasilja. Mars ne skrbi, če uporablja energijo za delo ali borbo. Samo, da je akcija.
Pod tranziti Marsa čutimo potrebo po večji aktivnosti in odločnosti, na območju, ki udari. To je vse. Nič velikega ali veličastnega ali globoko ali "kozmično". Samo aktivnost. Na nas je, da se odločimo ali bo ukrepali pozitivno ali negativno.

Ne pričakujte, da Mars v tranzitu prinese velike stvari k vam ali naznači večje prelomnice v tvojem življenju. Mars, Venera in Merkur se ukvarjajo z malimi vsakdanjimi dogodki. Ampak brez spodbude Marsa k dejanjem, sploh ni nič moči storiti. Mars je pogosto aktiven med tistimi velikimi trenutki. Vendar pa deluje le kot "sprožilo" za aktiviranje drugih pomembnejših tranzitnih operacij, ki se odvijajo v tem času.

Bodite prepričani, da preverite tudi progresijo Marsa. Razlaga je enaka kot za tranzit, samo za veliko dlje časa. Medtem, ko tranzit Marsa ima navadno učinek za dva do tri dni, progresiran  lahko zlahka traja dve do tri leta.
Tranzit Marsa skozi Vašo 1. Hišo:

Naprej , energično. Ne glede na naloge, ki jih moraš storiti, je to dober čas, da se potopite naravnost v njih.  Prepiri so bolj verjetni, ker ste podjetni ob tem času. Če je vaša rojstna karta prikazuje temperament, morate biti še posebej previdni, da se preprečijo odprte bitke v tem trenutku. Ali pa bolje, ljudje okoli morajo biti previdni.


Tranzit Marsa skozi Vašo 2. Hišo:  

Akcije z denarjem. Na žalost, Mars ne skrbi, če denar prihaja ali odhaja. Pazite na stroške, še posebej impulzine nakupe. To definitivno ni pravi čas za nakup velikih stvari. Boste verjetno preplačali. Ampak je dobro, če ste za delali nadure in zaslužili dodaten denar.


Tranzit Marsa skozi Vašo 3. Hišo:  

Akcije s sporočili in kratkih izletov. Dober čas, da se lotite pisem, beležk in faksov in telefonskih klicev. Dodatna energija bo na voljo tudi za vožnjo in opravke okoli po soseski. Če že imate težave s sosedi ali brati in sestrami, bodite previdni, ko gre Mars skozi 3 hišo. Ta tranzit ustvari prepire bolj  kot običajno. Če je dober odnos je malo možnosti za to.


Tranzit Marsa skozi Vašo 4. Hišo:

Dober čas za delo okoli hiše. Če živite z nekom, se boste morda morali držati zaposleni med tem tranzitom, če želite, da bi se izognili prepirom.


Tranzit Marsa skozi Vašo 5. Hišo:

Ponavadi je to čas za zabavo in igre. Če ste fizično sposobni to storiti, je to dober čas za športne aktivnosti. Tudi romance so vključene tukaj, če ste tako nagnjeni. Torej so aktivnosti na kakršno koli ustvarjalno prizadevanje, kot tudi aktivnosti z otroki. Če obstajajo stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat ali opozicija) se pazite poškodb pri športu in prepirom z romantičnimi partnerji ali otroci.


Tranzit Marsa skozi Vašo 6. Hišo:

Zaposli se do zasedenosti. To je hiša dela in to je najboljši odtok za vašo energijo, ko je Mars v tranzitu skozi vašo 6 hišo. Če obstajajo stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat ali opozicija) bodite previdni  zaradi nesreč med delom ali pričkanjem s sodelavci. Stresni aspekti povečajo  tudi možnost za prepir s komerkoli, ki  zagotavlja storitev za vas (trgovina uradnikov, vodovodarji, itd.)


Tranzit Marsa skozi Vašo 7. Hišo:
 
"Dejavnosti" s partnerji. 7. hiša zajema vse eden do drugi odnose. To vključuje zakonske partnerje in partnerstva podjetij. Vključuje tudi odprte sovražnike, tiste, za katere veste, da ste si nasprotni. Če obstoja draženje v vaših odnosih, Mars v tranzitu v vaši 7 hiši bo očistil zrak --- na takšen ali drugačen način. Če se poskušate izogniti pričkanju, sprejmite dodatno skrb v tem tranzitu. Na pozitivni strani je lahko dober čas za ustvarjanje kontaktov. Marsov učinek je lahko precej družben tukaj.

Tranzit Marsa skozi Vašo 8. Hišo:
 
Ta hiša vlada seksu in kreditu in veš kaj to pomeni. Tako je. Bodite še posebej previdni o porabi s preveč kreditnimi karticami. Mars je impulziven.  Mars v tranzitu čez to hišo lahko tudi povečati spolne želje.

Tranzit Marsa skozi Vašo 9. Hišo:

Dober čas za dolgo potovanje ali med visokošolsko izobraževanje, saj boste imeli energijo. Vendar nas lahko tudi Mars napravi neustrašne, nemirne in nepremišljene, kar je mogoče težka kombinacija. Medtem, ko na dolgem potovanju boste morali premagati poziv, da sprejmete tveganje ali imate prepir. Obstaja tudi težnja do prepirov v splošnih načelih ( " republikanci so super!« »Kaj! Ali si nor? Demokrati so boljši!"). Bodite še posebej previdni, če zapadete v prepir prek interneta (ki je medij na dolge razdalje).

Tranzit Marsa skozi Vašo 10. Hišo:

To vam daje dodatno energijo za vašo kariero. Bodite previdni pri prepirih s svojim šefom ali s starši, ker sprejemate ukaze in vas naredi bolj razdraženega v tem trenutku. Dober čas na splošno, za začetek poslovnih projektov, ali poteze v karieri.


Tranzit Marsa skozi Vašo 11. Hišo:

Dober čas za iti ven v družbo in spoznavanje novih prijateljev. Prav tako je dober čas za akcijo  za izpolnitev vaših "upanj in želja." Če Mars tvori stresne aspekte, medtem ko je v tranzitu v tej hiši, bodite previdni pri pričkanju s prijatelji.


Tranzit Marsa skozi Vašo 12. Hišo:


Mars energizira česarkoli se dotakne in to je hiša "omejitve" in "psiholoških težav. To bi lahko prišlo na površje v tem tranzitu. Najboljši način za upravljanje, ko gre Mars skozi vašo 12 hišo je, da ostanete malo bolj v ozadju. Uporabite ta čas za pripravo na nove projekte, ki jih boste lahko začeli, ko Mars vstopi v vašo 1. hišo v nekaj tednih.