TRANZIT VENERE SKOZI HIŠE

Ker je veliko kart sestavljeno iz neenakih hiš in, ker je Venera včasih retrograde (pot nazaj) in ima eliptično orbito je dolžina prebivanja Venere v hiši različna. Vendar pa v povprečju, Venera prehaja hišo približno 20 dni. Venera ni nikoli več, kot dva znaka oddaljena od Sonca in pogosto se nahaja v isti ali sosednji hiši kot Sonce v tranzitu. Venera deluje, da bi bili bolj dovzetni in sodelujoči na področjih življenja vladajoč s hišo, kjer je v tranzitu. 


Tranzit Venere skozi Vašo 1. Hišo:

Lahko ugotovite, da je težko odreči sebi karkoli  skozi ta ciklus! To je čas, ko boste naravno sprostili svojo mehkejšo, dovzetno stran. Romantična zadeve, kot tudi užitek iskanja dejavnosti, prihajajo v ospredje zdaj. Bolj verjetno se še posebej posvečate svojemu izgledu in vedenju, katerega namen je izboljšati in okrepiti vašo privlačnost. Drugi ugotavljajo, da ste prijetni in sodelujoči.

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 2. Hišo:

Kot naravni vladar tega sektorja karte, se Venera počuti tukaj prav "doma". To je bolj vsebinski položaj za Venero, čeprav lahko pride do nekaterih nemirov, ko gre za denar in porabo - ste bolj nagnjeni k želji, da je več stvari okoli vas! Finančna varnost in uživanje dobrih stvari v življenju so pomembni za vas, čeprav tudi cenite preproste užitke. Sposobnost povezovanja tudi z drugimi lahko okrepi vaše osebne finance v tem obdobju. Lahko se znajdete v položaju, v katerem je mešanje finančnih zadev s socialnimi ali javnimi zadevami. To je stabilen položaj za ljubezenske zadeve in tesne odnose. Vi cenite tiste s katerimi se počutite udobno in domačnost je bolj pomembno za vas kot nekdo nov skozi ta cikel.
 

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 3. Hišo:

Vi ste  večinoma veseli in vedri pri vašem pristopu do drugih in morda nekoliko intelektualni pod tem tranzitom. V bistvu ste precej družbeni sedaj. Uživate govoriti o tem kaj vas zanima in boste našli veliko vrednost pri izmenjavi idej. Včasih ta tranzit prinaša koristi prek komunikacije z brati in sestrami ali kratkih potovanj. V tem obdobju vas, najbolj privlači duhovitost, vedrina in verbalni stik. Ste še posebej dobri s posredovanjem v sporih. Zgladiti več razlik z uporabo vaše sposobnosti diplomacije se izraža sedaj.  

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 4. Hišo:

V tem ciklu vam je še posebej pri srcu življenje doma in družina. Vi ste bolj dovzetni in nežni na romantični ravni in nagnjeni biti sentimentalni ali nostalgični sedaj. Lahko še posebej cenite estetike v in okoli vašega doma v tem obdobju. Če stvari niso v redu v domačem okolju boste storili vse kar je v vaši moči, da ustvarite mirno in stabilno ozračje. Zvestoba in občutljivost v vaših odnosih vam je bolj pomembno, kot običajno. Morda boste osredotočeni na načine zaslužka denarja v ali iz vašega doma. To je pomirjevalni vpliv - čas, ko preprosti užitki najbolj prijajo.

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 5. Hišo:

To je izrazito obdobje za boginje ljubezni! To je naravno za vas, da vklopite čar ne da bi sploh dvignili s prstom. Vas še posebej privlačijo estetske oblike rekreacije. Počutite se malo bolj igrivi sedaj in ljubezenske zadeve so usmerjene okrasitvi z dotikom drame. To ne bi smel biti problem - v bistvu to vrsto imate radi že od nekdaj. Bolj ljubeč in hvaležen odnos z vašimi otroci se lahko oblikujejo sedaj. Vaša moč privlačnosti se dvigne kot raketa do neba v tem ciklu. Vendar, niste agresivni pri vašem pristopu k ljubezni. Namesto tega boste privabljali bolj, če si prizadevate tem ciklu. Ustvarjalno samo izražanje katere koli vrste je prednost v tem trenutku. V tem času boste nagonsko vedeli, kako prikazati sebe v najboljši luči, da bi napravili dober vtis na druge. Vsaka ljubezenska afera začeta sedaj bo okarakterizirana z dobro voljo, zabavo in deležem čustvene drame!

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 6. Hišo:  

Vzpostavitev srečnega in harmoničnega delovnega okolja s pomočjo prijateljskih odnosov s sodelavci ali čiščenje vašega delovnega območja prihaja v fokus sedaj.  Romantične in družbene dejavnosti se lahko vrtijo okrog vašega delovnega okolja. Vas imajo na splošno radi in ste družbeno spoštovani na delovnem mestu sedaj. Nekaj lenobe je mogoče zdaj, kot ste nagnjeni združevati užitek z delom! Morda se družite več kot po navadi na delovnem mestu. Imate dober ekipni duh v tem ciklusu in ti ste bolj obzirni in uslužni do sodelavcev. Ste manj nagnjeni k zaljubiti se zaradi ljubezni same v tem ciklusu. Vaša težnja je preučiti ali je pametno, da to storite! Vi ste najbolj uspešni početi naloge, ki vključujejo sodelovanje in timsko harmonijo. Lahko bi ugotovili, da vaše talente in sposobnosti še posebej cenijo. 

Na vrh


Tranzit Venere skozi Vašo 7. Hišo:  

Posebna pozornost do in od partnerja postaja fokus in laskanje boš prejel povsod, če to uporabite pametno. Biti v dvoje ti ugaja bolj kot skupinske dejavnosti ali več običajnih stikov. Zgladiti vaše tesne osebne odnose je tisto, zaradi česar ste srečni v tem ciklu. Če ste samski, ste sedaj bolj pripravljeni kot običajno, da vstopite v obvezujoče razmerje. Na splošno, se lahko prilagajate, ko gre za vašo naklonjenost - zelo ste pripravljeni za kompromis, pogajanja in ustvariti mir.

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 8. Hišo:

Skozi ta cikel, finančni dvig je možen ali pa boste pridobili finančno skozi vašega partnerja. Globoka in intimno vez ustvarjena sedaj je lahko ponovna oživitev in celo zdravljenje. Ste bolj nagnjeni k želji, da greste mirno čez razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in drugih čustveno nabitih tem. Intimni odnosi so zdaj okrepljeni. Vi ali vaš partner želi globljo vezo.

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 9. Hišo:

Okus za eksotiko vas grabi v tem ciklu. Rutinska zadeve vas preprosto ne zadovoljijo. Za vas je  užitek od vsega, kar širi obzorja, tako fizično kot psihično pod tem ciklom. Tuji ljudje in kraji vas sedaj lahko posebej privlačijo. Nagibate se širitvi in velikodušnosti, ko gre za ljubezen. Ljubezenski interes, ki vas privlači v tem ciklu je lahko nekdo, ki ga prej ne bi upoštevali kot privlačnega ali nekdo, čigar kulturno ozadje je zelo drugačno od vašega. Imate smisel za eksotično in duha za tekmo. Odnosi z javnostmi, promocije in druga takšna prizadevanja so sedaj koristna. To je bolj o tem, kako ti izražaš sebe, kakor specifike tega, kar si povedal, da pomaga  vihteti druge do vašega položaja. Obstaja tudi možnost posebnega razmerja s tujci in z ženskami, če potujete v tem obdobju. Vi ste vse bolj privlačni in očarljivi s to pozicijo, kar poveča vašo priljubljenost. Če bi se romanca začela sedaj je bolj verjetno, da bo z nekom, ki ima drugačno ozadje ali izobrazbo, ali nekdo, ki ga srečate na potovanju. Imate smisel za eksotičnost sedaj, ki se lahko pokaže na mnogih področjih vašega življenja – do koga vas privlači, kaj kupite, vrsta umetnosti ali zabava, kjer uživate, in tako naprej.

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 10. Hišo:

V tem ciklu ste najbolj šarmantni in dobro sprejeti na delovnem mestu. Vaša odgovornost in avtoriteta sta simpatični lastnosti sedaj, ustvarjajoč to ugodno obdobje za celotno ugajanje do  tistih v višjem položaju od vas, kot tudi za pogajanja ali družbene dejavnosti povezane s poslovnimi. Venera je šarmantna, prijazna in ljubeča in njena prisotnost v vaši karieri in sektorju ugleda prinaša družbene priložnosti za vašo kariero. Vi prihajate čez dobro na delu sedaj in romantične priložnosti ali pa preprosto več priložnosti za druženje je verjetno. Vi ste družbeno ambiciozni prav sedaj in uspeh lahko pride skozi  vaših dobrih vodstvenih lastnosti ali neke oblike umetniškega talenta, ali posredno, preko vašega poročnega partnerja. Ljudje, ki obrnejo svojo glavo v tem ciklusu so tisti, ki pridejo čez kot posebej usposobljeni.  

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 11. Hišo:

Oblikovanje harmoničnih, toplih socialnih prijateljstev, po možnosti v povezavi s skupinskimi dejavnostmi znotraj kluba so lahko na površju sedaj. Morda boste spoznali nekoga skozi dejavnosti skupine; posledično vaši interesi bodo deljeni. Če ali ne boste to storili, slaba stran tega je, da delitev interesov z nekom je tisto, kar vas veseli v tem ciklu. Venera tukaj poživi vaša prijateljstva in skupinska združenja s šarmom in milino. Vi ste bolj miroljubni kot običajno in nekoliko oddaljeni na osebni ravni. Če je romanca začeta v tem časovnem okviru, bi bila okarakterizirana z močnim občutkom tovarištva, toda je lahko tudi precej neosebna in morda primanjkuje globine in intimnosti.

Na vrh

Tranzit Venere skozi Vašo 12. Hišo:

Venera nekaj časa preživi v "zimskem spanju" v vašem zasebnem sektorju. Sedaj, to ne pomeni nujno, da vaše ljubezensko življenje stagnira, ampak da je vaša ljubezen izražena za zaprtimi vrati. Privlačnost do skrivnosti in šepetanje je značilno za to obdobje, čeprav je za nekatere lahko tudi čas koncev, skrbi zaradi razmerja in hrepenenja.

Osebni in družbeni stiki so lahko skrivnostni in je lahko tudi skrivna ljubezenska afera ali vsaj zelo zasebna ljubezenska čustva in hrepenenja. Sramežljivost lahko vodi do neke vrste osamljenosti ali romantične frustracije.


Na vrh