Znak na pragu 12 hiše
12 hiša odkriva tvojo stran, ki se pokaže, ko si sam in te nihče ne vidi. To je tvoja resnična osebnost. Znak, ki vpliva na tvojo 12 hišo, lahko tudi odkrije kaj o družbi ali kaj so ti tvoji starši zatrli v tebi. Lahko tudi odkrije tvoje fantazije in vlogo, ki jo vidiš zase kot idealno.


Če je 12 hiša v Ovnu potem boš verjetno moral veliko delovati podobno kot skrbiš v življenju, ko v realnosti ne.  Morda si skrivno onemogočen pri monogamiji. V tvojih očeh ti vidiš sebe kot potepuha in avanturista, ki je nepremagljiv do nasprotnega spola. Oven na pragu 12 hiše nakazuje na zapor ali past v katero oseba vpade. Pogosto govori o kriminalu in nezakonitimi posli.

Na vrh

Če je 12 hiša v Biku v tvoji karti, potem bi ti najrajši ostal doma in nikoli šel ven, če bi imel izbiro. Drugi ljudje te močno ovirajo in si najsrečnejši doma z glavo pod odejo. Tvoja skrivnost dojemanje sebe je kot Seks Boginja ali Bog z magičnimi sposobnostmi zdraviti svet. Bik na pragu 12 hiše je slika tajne lastnine in tajnega denarja. Včasih je to povezano s krajo in kriminalom, če ostali faktorji to nakazujejo . Velike živali in nevarnost od njih v kolikor se v Biku najde malefik ali v kolikor je slabo postavljena.

Na vrh


Če je 12 hiša v Dvojčku, potem ti želiš biti nesporen center vesolja in sprejeti nagrado za svojo kreativnost in talent. Ti skrivno sprejemaš sebe kot slavnega in včasih celo deluješ na ta način, tudi ko to nisi. Dvojček na pragu 12 hiše so znak radovednosti za vse tisto, kar je tajno. Samo, če je v nekem netipičnem znaku za sebe- kot so Ribe - je oseba lahko zelo duhovna. V ostalih primerih, kadar je v znaku bolj tipičnem za sebe je to znak ali čuvanja skrivnosti ali govoriti o njih, kot tudi govorice. Pod prizadetostjo, to nakazuje na krajo avtomobila, kot tudi na bivanje v bolnici, kot posledica prometne nesreče.

Na vrh


Če je 12 hiša v Raku, potem se ti resnično veliko smeješ in jočeš, ko si sam. V bistvu, ko se dobro izjočeš se potem dobro počutiš. Ti sebe sprejemaš kot nekoga, ki ima vedno prav, vendar te vedno narobe razumejo. Rak na pragu 12 hiše opisuje življenje v tujini, ker je 12 hiša četrta od 9. Tukaj je opis skrite hiše, pogosto vikenda, ki pripada materi. V slabem aspektu govori o izgubi hiše. Ta položaj opisuje hotel in motel. Morda je to tudi najboljše potrdilo ideje, da za vsakim uspešnim moškim stoji žena - ravno zato, ker naravno pade na ASC, kadar je (žena) na vrhu 12 hiše. V vsakem primeru, svoj dom oseba najde daleč, kar je posebej točno, če se v najdejo planeti, ki nakazujejo na daljino.

Na vrh


Če je 12 hiša v Levu, potem si ti verjetno zelo brezbrižen in popustljiv, ko nihče ne gleda. Verjetno imaš veliko slabih navad in si zelo len. Ti tudi uživaš norčevati se iz tistih, za katere smatraš, da so manj vredni od tebe. Ti uživaš videti sebe kot spolno nepremagljivega.
Lev na pragu 12 hiše nakazuje na naše skrivnosti – v kolikor se v nahajajo ugodno aspektirani benefiki in če je , kot vladar dobro aspektiran. V nasprotnem imamo opraviti s skrivnostmi, ki se nam prikrivajo. V dobrem aspektu s tem položajem oseba lahko upravlja zadeve iz ozadja ( dobro za vse tajne organizacije). V kolikor je v dobrem aspektu z lahko zaključimo, da je oseba organizator nekih raziskovanj. V kolikor je slabo aspektirano, oseba lahko ima zelo močne ne-prijatelje. Ta položaj nakazuje na organiziran kriminal. V tem primeru je zelo pomembno pogledati znak Ribe. Tisto kar še govori ta položaj je pomanjkanje očeta ali slab odnos z njim. Oče je lahko v zaporu, če je to pod močno prizadetostjo in v skladu z ostalim delom karte. V karti ženske se s to pozicijo z lahkoto ustvarja slika tajne ljubezni s poročenim moškim. V kolikor je v aspektu z se bo ločil ali je že ločen; če je v konjunkciji z , ta človek verjetno ima otroka, medtem ko z   v nekem aspektu opisuje njegov odnos z ženo ali hišo, ki jo ima.

 Na vrh

Devica na pragu 12 hišeopisuje bolnice, laboratorije in medicinske sestre. Tajne službe, vohuni. V kolikor je  slabo postavljen je psiha zelo ogrožena in vse to lahko privede do psihosomatskih obolenj.

Če je 12 hiša v Devici, potem si ti verjetno zelo potlačil vase jezo na svet, ki bi bil lahko tako brezhiben, če bi te le hoteli poslušati. Možno je, da si imel zelo kruto otroštvo. Homoseksualnost ali biseksualnost je tudi verjetna. Ti skrivno sprejemaš sebe kot avtoriteto pri večini zadev in tudi da imaš boljši okus kot večina ljudi.

Na vrh

Tehtnica na pragu 12 hiševedno opisuje tajne veze. Ljubezen s poročno pričo. Zakon se je pričel kot tajna veza.

Če je 12 hiša v tehtnici potem si zelo samo-kritičen, ko si sam. Osamljenost v bistvu je verjetno problem zate in ti si lahko vznemirjen z zavrnitvijo, dalj časa kot večina ljudi. Ti na skrivaj dojemaš sebe kot žrtev okoliščin, ki bo "pokazala vsem nekega dne."

 


Če je 12 hiša v Škorpijonu ti sebe vidiš v zelo veličastni luči, ko si sam. Ti celo smatraš za sebe, da imaš metafizične ali mistične moči. Ti privatno vidiš sebe, kot odrešilni karakter, ki mora včasih biti krut in neusmiljen.

Škorpijon na pragu 12 hiše govori o bolnicah in operacijah. Poleg tega govori o kriminalu in nevarnih tajnih ne-prijateljih od katerih osebi grozi smrt. Tajna seksualna veza. Smrt daleč v močvirju, megli ali na tajnem mestu.

 Na vrh


Če je 12 hiša v Strelcu, nemirnem in avanturističnem znaku, potem si ti skrivno nepotrpežljiv in se ti zdi vsakdanje življenje boleče dolgočasno. Imaš zelo bogato fantazijo življenja. Sebe skrivno sprejemaš kot agenta važne in nujne spremembe.

Strelec na pragu 12 hišeopisuje potovanja v oddaljena civilizirana mesta, zato je to eden od faktorjev, ki opisuje Avstralijo, pod pogojem da tudi Jupiter in 9 hiša to dopuščajo. Luksuzni in veliki hoteli. V tujini možnost samote in izolacije. To je tudi slika samostana v določenem kontekstu ali če ostali del karte to dopušča.


Na vrh

Če je 12 hiša v Kozorogu ti mogoče privatno vidiš sebe kot edino razumno osebo na svetu, ki bo zblaznel. Vloga, ki ti najbolj odgovarja je svetovalec, mentor ali reševalec. Vendar pa pogosto tvoje reševanje vodi do soodvisnega razmerja.

Kozorog na pragu 12 hiše– NI SREČEN ZNAK ,ker nakazuje na karmične dolgove. Zato se je občasno potrebno osamiti in oditi na mesta, kot so samostani in druga duhovna ali asketska mesta in tam izvrševati neko duhovno prakso (meditacija, molitev s postom ipd.). V nasprotnem, to je opis stare bolnice, v najslabši varianti tudi zapora. Če obstaja podpora iz serije 9 (strelec, 9 hiša, Jupiter) – s to kombinacijo imamo tudi oddaljene planinske kraje, kot so Himalaja. Kariera skozi tajne službe ali daleč v tujini.


Na vrh

Če je 12 hiša v Vodnarju  potem imaš bogat in duhovit um. Ti nisi tako seksualen in misliš da je to gnusno ampak nujno zlo. Ti skrivno vidiš sebe kot nekoga, ki ima moč spremeniti svet z izumom ali ustvarjalnim projektom, s katerim prideš na dan.
Vodnar na pragu 12 hiše  v odvisnosti od tega, če je dobro postavljen ali ne, nakazuje da od prijateljev postanejo ne-prijatelji ali ( samo v primeru z zelo dobrim ), od ne-prijateljev in oseb, ki so osebi delali izza hrbta postanejo prijatelji. To drugo je dosti bolj redko. Prijateljstvo v bolnici ali zaporu. Odhod v bolnico posledično zaradi prometne nesreče ali nekega drugega nesrečnega slučaja.

 Na vrh


Če je 12 hiša v Ribi , potem ti skrivno vidiš sebe kot odrešenika neke vrste. Ti mogoče vidiš svojo povezavo do Boga kot, da si nekako bolj specialen ali močnejši kot drugi ljudje. Ti pogosto vidiš sebe, kot pregovor "Cassandra kriči v kleti" - prerok, ki ga nihče ne posluša. Riba na pragu 12 hiše naravno poudarja kategorijo skrivnosti, morskih globin ali bivanja v bolnici, vse v odvisnosti od postavitve in aspektov, ki jih on tvori.
Kontakt: info@rojstna-karta.si

Prijava na tedenske novice: info@rojstna-karta.si