11. hiša

To je hiša upanja, prijateljev, prizadevanj, sanj, realizacije

To je hiša na katero vpliva Saturn in Uran ter identifikajoč znak Vodnar

11 hiša je poznana kot hiša  "Izpopolnitev želja & Profita". Je zadnja od astroloških področij želja. Ta hiša lahko prinese nezaslužen prihodek, darila, nenadne sreče in priložnosti kot tudi ljubezen do luksuznih avtomobilov in draguljev. To je področje družabnosti,  prijateljev, in družbenih kontaktov. 11 hiša je Hiša prijateljev. Preko naših prijateljev, najdemo moč v številu – vidimo moč v kolektivu, grupi. Grupe so tu mišljene : klubi, organizacije,  network organizacije in profesionalna druženja. V enostavnih pogojih, naši upi in naše sanje, kar si želimo in kaj želimo doseči. Pogosto, mi delamo skupaj z našimi prijatelji za širše dobro in upanje za izboljšanje družbe. Nazadnje, 11 Hiša tudi vlada pastorkom, rejencem in posvojenim otrokom.

 

Denar, Denar, Denar in končno izpopolnitev želja

11 hiša je poznana kot hiša  "Izpopolnitev želja & Profita". Je zadnja od astroloških področij želja. Ta hiša lahko prinese nezaslužen prihodek, darila, nenadne sreče in priložnosti, kot tudi ljubezen do luksuznih avtomobilov in draguljev.


11 hiša je Hiša prijateljev. Preko naših prijateljev, najdemo moč v številu – vidimo moč v kolektivu, grupi. Grupe so tu mišljene : klubi, organizacije, skupine, network organizacije in profesionalna druženja.

 

To je področje družabnosti,  prijateljev in družbenih kontaktov.


11. hiša govori o prijateljih, o znancih, o sodelovanju s skupinami in organizacijami ter o naši originalnosti. Opisuje naše prijatelje in znance ter vse odnose, ki niso ljubezenske narave.

Močna 11. hiša obljublja, da se bodo tvoje želje materializirale čeravno lahko materialno ali duševno.


Fokus tukaj je na aktivnostih, ki jih povzemamo znotraj teh skupin, kako ustvarimo razlike in kot posledica, kako mi rastemo in uresničimo svoj resnični jaz. Nadalje, to je skupina, s krepostjo njen skupne moči, ki pomaga definirati, kaj bomo kot posamezniki napravili.

Ko rastemo, imamo več priložnosti in možnosti, ki so nam  na razpolago in 11 hiša je naslov za to. Naše vzajemno delovanje in prizadevanje za naše prioritete v življenju; to medsebojno vplivanje ima zmožnost, da obogati naše življenje. Preko naših prijateljev in skupinskih aktivnosti mi dodamo bistvo in pomen našemu življenju in družbi.


11. hiša govori tudi o usodi – v enostavnih pogojih, naši upi in naše sanje, kar si želimo in kaj želimo doseči. Naša kreativna vizija je poudarjena, enostavna dejanja, ki prispevajo,da maksimiramo sebe. Moč kolektivne kreacije, kot tudi iskre proizvedene s skupino so tudi važne za to hišo. Da smo povezani skupaj, lahko kreiramo dosti več.

Z združenjem z našimi prijatelji, mi ne samo, da lahko veliko dosežemo, ampak lahko tudi uživamo sadove našega dela. 11 hiša se tudi nanaša na to, kakšne vrste prijatelj smo mi: kaj storimo za druge? Kako mi vidimo naše prijatelje? Kako oni vidijo nas? To je naš osnovni karakter, ki v širšem obsegu definira prijatelje in skupine, ki jih izberemo.


Pogosto, mi delamo skupaj z našimi prijatelji za širše dobro in upanje za izboljšanje družbe. To naša človekoljubna stran pride v ospredje, sposobnost nesebičnosti in želja pomagati drugim. To je tudi naša najboljša predstavitev človekoljubnosti. Občasno, smo lahko zmedeni, ker se nam vse preobrne, ko nam kdo prekriža račune, toda rezultat vseh naših prizadevanj bi se  moral gledati, kot končni rezultat. Če je ta dober, potem je proces do tja vreden vsega.

Nazadnje, 11 Hiša tudi vlada pastorkom, rejencem in posvojenim otrokom.


11 hiša kaže kako shajate skupaj z drugimi ljudmi; posebno vaša podpora sistemom in skupinam. Kaže tudi kakšnemu tipu organizacije ali kluba , bi se verjetno priključili, vrsto ljudi, ki jih imate za sorodno dušo in kako se verjetno obnašate v družbenih situacijah. Ta hiša tudi odraža družbene  aktivnosti in vzroke, ki so vam pri srcu.

11 hiša je hiša prijateljev. Nasprotna 5 hiša je kot peskovnik za otroško nedolžnost in fantazije naših specialnosti, 11. hiša opisuje naše prve izkušnje plemenske družbe, igrišče, kjer se srečamo s svetom. V 11. mi odkrijemo, da nismo sami, kar je lahko tako dobro in slabo. 11. Hiša prinaša zaveznike, udobje skupne izkušnje, moč skupnega stališča. Prav tako obrne kritično oko na naše vedenje, nas naredi občutljive za mnenje skupine in nas definira kot "ven" ali "noter". Hiša skupin in organizacij, 11. nas zaplete v družbo drugih. Kot kolo zlatarja, zbrusi in spolira individualizem in ustvarjalnost naše 5. hiše sebe, nas vgradi v večji svet.

Kontakt: info@rojstna-karta.si

Prijava na tedenske novice: info@rojstna-karta.si