Asteroid Juno

Juno v natalni karti horoskopa nam daje dobre indikacije kakšne vrste partnerja za poroko potrebujemo in bomo dobili. Ne partnerja za katerega mislimo, da želimo (tem vlada Venera in Mars), ampak tega ki ga potrebujemo in dejansko končamo skupaj z njim.  Venera in Mars nam pokaže kaj mi smatramo, da bi bil naš idealni moški in ženska. 5. Hiša opisuje tip ljudi s katerimi bi se romantično vključili. 7. Hiša nam pove vrsto osebe kakšen bo prvi poročni partner ( in 9. Hiša opisuje našega drugega partnerja za poroko, če pride do tega). Juno deluje bolj na  osnovni stopnji. 

Poznati svoj znak Juna lahko pomaga razumeti vašo sposobnost oblikovati trajno razmerje. Dolgotrajno partnerstvo , poslovno ali osebno, prijateljsko ali bolj intimno, so izzivi in Juno preskrbi vodila.


Juno v znakih:

Juno v Ovnu:

Partner bo nagnjen k ognjevitosti, agresivnosti, nepopustljivosti in aktivnosti. Trava ne raste pod njegovimi nogami.
Juno v Ovnu kaže na malo bolj neodvisnost, kot od drugih znakov, kadar si vključen v dolgotrajno razmerje. Vi želite neodvisnost in lahko ste celo malo sebični. Obveza ni vaša močna točka, vendar ko se boste odločili ustaliti boste tam ostali za dolgo časa. Morda se boste morali pogajati z  nekaj nenavadnih dogovorov; redno partnerstvo s sočasno povezanostjo vam lahko niti malo ne ustreza. Dodaten čas, ki ga preživite sami ali s prijatelji je tisto, kar potrebujete in ne boste zadovoljni s partnerjem, ki želi, da se vam pridruži. Morda boste morali držati bančni račun ločeno od računa svojega partnerja; finančna neodvisnost in moč je zelo pomembno za vas. Vaš partner mora imeti dovolj zaupanja, da se ne zlomi pod vašo trdno voljo in biti dovolj močan, da prenese  nekaj vroče -hladno obnašanje z vaše strani, ko se začne razmerje. Vi niste riba, ki jo je enostavno uloviti, Juno-Oven, ampak ste dragoceni, zvesti in dovolj močni, da bi bili vreden ulov.

Juno v Biku: Soliden, stabilen in seveda trmast lahko opišeš tega partnerja.

Juno v Dvojčku:
Ti se ne bi smel poročiti s tiho osebo. Pogovor, govor in še več pogovarjanja je partner, ki ga potrebuješ. Še bolje, če je prizadeven in bister.

3. Juno v Dvojčku: Zadovoljstvo je druga beseda za dolgčas, kar zadeva vas; vi ne boste srečni v razmerju, ki deluje, da ima pomirjujoče lastnosti do drugih, ne kot ste očarani z različnostjo. Težko je za vas, da se ustalite; vi hrepenite za flirtom in skrivnih sestankih.  To ne pomeni, da ste omahljivi z vašo naklonjenostjo, vendar je veliko lažje s skoraj vsakim drugim znakom biti vezan. Vaši dolgoročni odnosi bodo s tistimi, ki so stalno vključeni

v razburljive in izzivajoče sheme, morda nekdo z zahtevnim delom ali osebnem življenju. Prav tako potrebujete svobodo na številnih ravneh. Zvestoba je tudi lahko problem za vas, razen , če se zavedate, da bo nezvestoba zastrupljala obetavne odnose.  Če boste premagali te ovire na katere boste naleteli, potrebujete veliko umirjenega časa ali osebnega časa preživeti sami ali s prijatelji; vam je težko biti s svojim partnerjem v vsakem trenutku. Pomembno je, da vam partner zaupa dovolj, da vam daje svobodo, ki jo potrebujete.


Juno v Levu:
No, vaš partner ni treba, da se prikazuje v šou biznisu, vendar mora imeti te kvalitete, biti ustvarjalen ali pa zelo razigran. Po drugi strani je lahko aroganten, otroško ukazovalen ali nezrel, še posebej, če je Juno v stresnih aspektih. V vsakem primeru, ne pritegneš sramežljivega, samotarskega tipa.
Z Juno v Levu, lastnosti, ki jih iščete v predanem odnosu so toplina, spontanost in ljubezen do zabave in kreativnosti. Nekdo, ki vam daje občutek, da ste kraljevska oseba ali, ki jo vi vidite, kot kraljevsko osebo – nekaj kar obdrži romanco živo. Vi spoštujete partnerja, ki je radodaren in zaščitniški z močnimi vodilnimi sposobnostmi. Potreba za spoštovanjem, občudovanjem, pozornostjo je tukaj ključna. Lahko da kljub vašim najboljšim naporom doživljate občutek neprimernosti pri teh zadevah ali da se vaš partner tako izraža glede tega (ali obratno). To zna biti izvor težav, ko pride do intimnega odnosa.


Juno v Devici:
Potrebujete partnerja, ki je učinkovit, močno dela in pazi na vaše zdravje. Včasih so lahko malo  kritični (ali ves čas), še posebej, če je vaš Juno je stresnih aspektih (kvadrat, opozicija in nekatere konjunkcije).


Juno v Tehtnici:

Ti potrebuješ partnerja, ki je šarmanten, družben in ima dober umetniški občutek . Juno v Tehtnici daje težnjo, da daš vse v razmerje. Medtem ko se to nagiba ljubeč in nežen in lahko na ta način okrepite zaupanje svojega partnerja, je lahko tudi idealiziranje identitete v interesu  partnerja. Bodite previdni, Juno-Tehtnica, da ne zaupate tistim, ki niso vredni in, da se spomnite obdržati nekaj časa in energije za svoja prizadevanja. Tako rečeno, Tehtnice so najsrečnejši, kadar sodelujejo v ljubezni dolgoročnega partnerstva. Vi ste radi v ljubezni in ste izjemno predani partnerju, morda obvezani napačnemu. Izberite vašega partnerja skrbno in pazite na vrednote, ki so v nasprotju z vašimi. Če izberete primernega partnerja ste čudovito dajajoči in ljubeči v ljubezni in imate miroljubne odnose z najmanj argumentov in največ naklonjenosti. Ljubezen pride naravno in  prav tako odnosi; vendar to ni pogosto, da ste sami in to vas napravi  zares srečnega Juno-Tehtnica.

Juno v Škorpijonu:

TO SPLOH NI VSE; ti si samo zelo izbirčen in boš dolgo razmišljal preden izbereš partnerja, ki bo tvoj za dolgo časa. V bistvu, vi ste čudoviti pri obvezati sebe z dolgotrajnim razmerjem in ste izredno lojalni, ko se enkrat odločite za svojo smer. Ti si ne boš premislil in se boš obesil na zvezo do zadnjega konca, in v tem primeru vaša bistroumnost in izbirčnost postane zelo modra. Zakaj ostati v razpadajoči zvezi ? Namesto tega se bori da obdržiš zvezo, ki je tebi vredna. Nagnjen si Imate nagnjenost biti malo emocionalno nadzorujoči ampak vaša močna točka je vaša občutljivost, vaša intenziteta, vaša pozornost do fizične in emocionalne strani ljubezni. Vaš partner je verjetno, da bo nekdo z nekaj skrivnosti, toda modri Juno v Škorpijonu izbere partnerja, ki je dajajoč, oseba, ki ne zadržuje čustva ali  informacije v interesu izvajanja moči.
Potreba je za partnerjem, ki je intenziven, močan in malo skrivnosten. Definitivno pa mora biti dober v postelji. Nekateri mislijo, da si malo neprijazen, letiš od cveta do cveta in zlomiš mnogo src preden se zavežeš samo eni osebi.

Juno v Strelcu:

Partner bo verjetno prišel iz popolnoma drugačnega okolja in bo lahko tudi tujec. Celo , če partner ni znak Strelca, lahko ima sledove  Strelca. Lahko je vključen v višje izobraževanje ali je dostikrat na daljših potovanjih  in lahko veliko govori in malo posluša ( če sploh)….
Bistveno je, da lahko vaš partner drži korak z vami. Juno-Strelec je tako dinamičen, tako napolnjen z energijo, entuzijazmom in gonjo, da lahko prestraši tiste, ki se ne morejo ujeti z vašo močjo in pogumom. Vi hrepenite za raznolikostjo tako, da verjetno traja zelo dolgo, da se ustalite, toda, ko se enkrat odločite za partnerja, ste več kot zadovoljni, da ste vezani, tako dolgo dokler vaše vezi niso preveč utesnjene. Vi potrebujete neodvisnost in svobodo in partnerja, ki je dovolj varen, siguren da vam dopusti, da porabite svoj lasten čas in morda imate prijatelje in izkušnje izven razmerja. Lepljivi ali odvisni partnerji vas bodo kmalu prisilili, da ga zapustite; vi potrebujete partnerja, katerega žar življenja se ujema z vašim. Vaš partner mora biti pripravljen pridružiti se vam v vaši  ambiciozni shemi in raziskovati neraziskane teritorije z vami. Vendar, kakršenkoli znak omahljivosti, nezvestobe ali neprijaznost vas bo takoj odvrnilo. Važno je, da vaš partner ima svoje lastno življenje, toda nekdo, ki uporablja svojo neodvisnost da vas prizadene, ni za vas.

Juno v Kozorogu:
Ti potrebuješ praktičnega partnerja, ki je dober organizator in ti lahko pomaga v biznisu. Ne pričakuj, da pokaže dosti emocij.


Juno v Vodnarju:
Tvoja potreba pri partnerju je - drugačna. Lahko je ekscentričen genij ali se samo dela norega (mogoče vsega malo). Verjetno je razmerje, ki je drugačno.
Vodnar je znak, ki je fanatičen glede neodvisnosti in imeti dovolj prostora. Poroka, kjer dva preživita veliko časa ločeno je dobra situacija za osebo, ki ima Juno v Vodnarju (lahko je eden veliko službeno na poti).

Juno v RIBI:
Tukaj bo zadovoljstvo z namišljenim  partnerjem! Če si slučajno poročen ( ali živiš s kom)  z resnično osebo, potem  verjetno uporabljaš domišljijo, da odstraniš partnerjeve pomanjkljivosti in dodaš kreposti. Bodi previden, da se ne poročiš z nekom, ker se ti smili ali ga želiš "rešiti" .

Na vrh


Juno v karti daje zelo dobro usmeritev in nakazilo vrste partnerja za poroko, ki ga najverjetneje privlačimo.
Juno je še en asteroid ognjišča rimske boginje, ki simbolizira dom, plodnost in domače ognjišče. Vendar je v osnovi Juno tisti s katerim boš delil svoj dom in  prihodnost.


Juno v hišah :

Juno v 1 hiši : 1. Hiša si ti, kako pristopaš svetu. Juno postavljen tukaj lahko ustvari, da tebi partner pomeni center tvojega življenja. To se morda zdi romantično, ampak je zate zlom srca, če se odnos kdaj razpade ali, če oseba gre stran. Juno v 1 hiši vam lahko daje videz nedolžnosti, nekaj kot novorojen otrok. To velja še posebej, če je Juno bližje, kot 10° od  Ascendenta in v istem znaku. Si zelo lojalna oseba in nikoli ne bi varal, vendar tvoja naivnost pogosto povzroči, da si ti tisti, ki je prevaran.

Juno v 2 hiši : To je hiša denarja, lastnine in samo vrednotenja osebe. Poroka bo verjetno prinesla povečan občutek vrednosti. Te osebe lahko tudi iščejo, da se poročijo, da izboljšajo svoj občutek samo vrednosti, toda to redko deluje. V tem primeru, oni po navadi ne izberejo najboljšega partnerja . Oni tudi ostanejo v slabem zakonu, ker je ločitev za njih lahko opustošenje. Oni se lahko tudi poročijo zaradi denarja ali gledajo na poročnega  partnerja kot lastnino. Po drugi strani, oni so lahko literarno poročeni z njihovo lastnino , porabijo večino njihovega časa , da zberejo vedno več.

Če imaš Juno v 2. hiši, potem se boš verjetno poročil z nekom, ki je bogat. Ne boš se zadovoljil z manj. Zate je osnova tvojega samozaupanja s kom si poročen, kar je zelo negativno za žensko, ker je zate težje biti neodvisen. Če ne boš zmogel najti "to" si lahko zelo strog do sebe. Tudi ljudje z Junom v 2. hiši običajno ostanejo v slabem zakonu, ker razpad zakonske zveze bi bil preveč čustveno katastrofalen za njih. Juno v drugi hiši je lahko tudi znak "Kopača zlata" ali človeka, ki išče "ženo trofejo." Večina ljudi s to postavitvijo so poročeni z njihovim denarjem in lastnino, tako ne bo nikoli imel revnega partnerja.


Juno v 3 hiši : Komunikacije bodo izredno pomembne tukaj in poroka ali partnerstvo bo izboljšalo komunikacijske sposobnosti kogarkoli s to postavitvijo, posebno če je tukaj  harmonični  aspekt do Juno (sekstil in trine). Stresni aspekti po drugi strani (kvadrat in opozicija) lahko nakažejo, da poroka lahko zmanjša komunikacijske sposobnosti.
Če imaš Juno v 3. hiši je zate najbolj pomembna lastnost partnerja sposobnost, da se pogovarjata med sabo. Sposobnost komuniciranja ali, da delujeta kot ekipa nadomešča spolno dokazovanje ali bogastvo. Zelo pomembno je zate, da najdeš sorodno dušo. Ko pride do rituala dvorjenja skušaš snubiti s poezijo in romantičnimi pismi. Ti si tudi bolj verjetno lahko najdeš partnerja na spletu.


Juno v 4 hiši : Ta oseba je lahko poročena s svojim domom. Juno v  4 hiši lahko tudi nakazuje potrebo za partnerjem, ki je vezan na domače okolje. Druga možnost je , da postaneš bolj domač tip po poroki.Če imaš Juno v 4. hiši potem boš morda želel nekoga, ki je več kot gospodinja ali dekoracija kot resničen partner. Kje in kako živiš, je izjemno pomembno zate, zato stremiš počakati bogate možnosti za poroko ali na tiste, ki imajo vsaj dober okus. Ti imaš rajši tradicionalno vlogo v zakonu z ženo, ki ostane doma in mož hodi na delo. 


Juno v 5 hiši :
Poroka izboljša kreativnost s to postavitvijo. Partner bi tudi moral biti  kreativna oseba ali dober z otroki, športu, igrah in hobijih. Če je prizadet, se pazite. Oni lahko delujejo kot otrok in se želi igrati ves čas , namesto delati.

Če imaš Juno v 5 hiši, bi bil ti čudovit, ustvarjalen starš. Ti se tudi odlikuješ pri vseh vrstah iger, športa in hobijih. Ena od nevarnosti te postavitve je, da si morda tip, ki nikoli ne odraste. Lahko podzavestno izbereš partnerja za poroko, ki je bolj kot starš, kot pa ljubimec. Prav tako podzavestno izbiraš partnerje, ki so ti na nek način kot otrok.

Juno v 6 hiši : Ta oseba je poročena s svojim delom. Oni najverjetneje poročijo sodelavca! Bolj pogosto, Juno v 6 hiši nakazuje potrebo za partnerjem s katerim oseba lahko dela. Če obstajajo stresni  aspekti ( kvadrat ali opozicija ali konjunkcija z malefikom) potem partnerstvo in delo ne bo dobro združeno. V tem primeru ali boste poskušali obrniti  partnerja v služabnika ali bo on poskušal isto napraviti vam. Če imaš Juno v 6. hiši ti ne boš tako divjal za poroko in smatraš to kot neproduktivno. To je zato, ker so ljudje z Junom v 6. hiši običajno deloholiki. Oni tudi bolj verjetno kot drugi tipi postavitev, se poročijo s sodelavcem. Ena od tvojih napak je, da si nagnjen obrniti svoj odnos partnerja v svojega služabnika. Prav tako težko najdeš nekoga, ki bi ga smatral sebi enakega. Kogarkoli poročiš mora podpirati tvojo kariero v celoti.
Moč igre na katero pogosto naletite na delovnem mestu, so res odraz globljih vprašanj glede primernega samo izražanja in trditev. Moraš biti zelo zaveden, kaj kdo počne, za katere, in zakaj. Tvoja nuja, da služiš, je čudovita in navsezadnje vir energije, saj so tvoje učinkovitosti in zmogljivosti za dosežki ogromne. Toda kakršnokoli mazohistično vedenje ali aroganten prevzem preveč dolžnosti, ker si edino ti dovolj dober, da jih opraviš pravilno, bo samouničujoče. Vzemi bolj z lahkoto in bo vse teklo lažje. To bo tudi tebi pomagalo na fizični ravni, ker si občutljiv za bolezni, ki izvirajo iz stresov in preutrujenosti ali nabiranje jeze in zamere.

Juno v 7 hiši : To enostavno poveča potrebo za poroko ali partnerstvo. To bo temeljni kamen vašega življenja. Če imaš Juno v 7. hiši  si izredno statusno in socialno zaveden. Ne moreš si predstavljati svet, v katerem ti nisi poročen. Morda potrebuješ partnerstvo bolj kot večina ljudi in uživaš v ideji imeti veliko otrok. Tebi je največja vrednost biti starš v življenju. Če si sam si nesrečen totalno in pogosto te osebe umrejo kmalu zatem ko jim umre življenjski partner.

Juno v 8 hiši : Vi potrebujete seks mašino za partnerja. Ker 8 hiša vlada partnerjevi lastnini,  se lahko tudi zgodi da gleda na vas, kot lastnino (posebno, če so stresni aspekti). Poroka in  partnerstvo vam lahko tudi pomaga, da rekonstruirate ali  transformirate sebe ( čeravno želite ali ne).
Če imaš Juno v 8. hiši se ne boš ukvarjal s partnerjem, ki ni dober v postelji. Seks je najbolj pomembna stvar zate. Ena od tvojih slabosti je, da druge spolno objektiviziraš. Ti tudi sodiš ljudi po izgledu.  Si tudi posesiven do tvojega partnerja in nagnjen k obsedenosti in ljubosumjem v vsakem razmerju. Ker tebi močno vladajo tvoje dimlje, je tudi bolj verjetno, da boš nezvest bolj kot večina.
Juno v 9 hiši : Ti potrebuješ partnerja s kom lahko potuješ (daljše izlete, ne krajše) in "filozofiral." Partner se bo nagibal, da bo nekdo rojen daleč od tebe (celo tujec) ali iz popolnoma drugačnega okolja.
Če je Juno v 9. hiši boš potreboval povezavo z zelo duševnim partnerjem. Ne boš se poročil z nikomer, s kom se ne počutiš s trebuhom in srcem sorodno dušo. Ljudje z Junom v 9. hiši se običajno poročijo izven lastnega socialnega kroga. Oni se najbolj verjetno poročijo s tujcem ali nekom druge rase. Če imaš to postavitev bi tudi dobro delal z iskanjem ljubezni na spletu.

Juno v 10 hiši : Ta postavitev Juno lahko nakazuje poroko s kariero. Bolj verjetno, to pokaže, da ti bo partner pomagal v karieri in družbenem položaju. Če je stresni aspekt do  Juna, partner lahko, da ti pomaga , če ti želiš ali ne. Ali nimaš rad partnerja, ampak čutiš , da se ne moreš ločiti, ker bi trpela kariera ali družbeni status.
Če imaš Juno v 10. hiši, potem si verjetno poročen s svojo kariero. Vsak partner, ki ga imaš mora biti takšen, ki pomaga tvoji karieri ali izboljšuje tvoje bogastvo in socialni položaj. Ti se zelo verjetno poročiš z nekom, ki ga nimaš rad, da bi napredoval v življenju. Smatraš, da je toleranca razmerja majhna cena za uspeh.

Juno v 11 hiši : Poroka zaradi družbenih aktivnosti je možna tukaj. Lahko se poročite s prijateljem ali postanete prijatelji s partnerjem po poroki.  Partner je lahko vključen z organizacijami ali družbenimi vzroki ali se lahko vi vključite s temi zadevami po poroki.
Če imaš Juno v 11. hiši se boš težko umiril. Odobritev s strani prijateljev tvojega partnerja je zelo pomembna zate. Prav tako je možno, da se poročiš z dobrim prijateljem. Rajši imaš partnerja, ki je človekoljub ali zelo vključeni v skupnost. Nikoli ne bi poročil puščavnika. Dobra tvoja lastnost pri tebi je, da si sposoben po poroki ostati  prijatelj z bivšim partnerjem.

Juno v 12 hiši : Pazi se tega. Tukaj je povezana šansa, da je prvi poročni (ali poslovni) partner, ki ga imaš lahko celo sovražnik. Bolj verjetno je, da ti privlačiš napačne osebe. To je še posebej resnica , če je stresni aspekt do Juno ali do vladarja 7 hiše. To se lahko izkaže tudi tako, da je partner prijetna oseba, toda je omejen na nek način in zahteva tvojo konstantno pomoč.
Če imaš Juno v 12. hiši imaš povečane možnosti za razvezo zakonske zveze. Pogosto se to zgodi nekako s prvim poročenim partnerjem, (ki se pogosto sprevrže v sovraštvo.) Prav enostavno se ne odločiš dobro, ko gre za odnos do partnerjev, ker ti dajejo vzgib čudne sile iz tvoje podzavesti. To pomeni, da imaš zelo skalnato ljubezensko življenje. Še en pomen za Juno v 12. hiši je življenje z omejitvami zaradi partnerja, ki razvija invalidnosti ali zdravstveni problem, ki zahteva tvojo stalno oskrbo.
Juno v 12 hiši nakazuje, da obstajajo globoki podzavestni  emocionalni vzorci, ki  razmerje obudi,  poudarjajoč občutek usodnosti. Če ali ne oseba verjame v  reinkarnacijo, obstoja občutek starodavne veze, ki obstoja med vami in vašim partnerjem,  vrsta  zaupnosti in  "usodnosti" , ki se je lahko občutila od začetka. Če so duhovni interesi deljeni, to lahko predstavlja resnično poroko  "sorodnih duš", ki izkusijo  božansko zvezo z ljubljenim skozi drug drugega. Obstoja lahko občutek enostranskega dolga  dolžnega enemu partnerju od drugega, posledica v potrebi  prestati neke vrste žrtvovanja zavoljo razmerja, morda celo žrtvovanje razmerja samega. Eden partner lahko neguje drugega zaradi zdravja, na primer. Ali morda partner dela, kot sestra v bolnici ali neki drugi instituciji prostovoljno ali ne prostovoljno in je omejena. V vsakem primeru , vprašanje službe, služenja , žrtvovanja in duhovne povezave so glavne zadeve v vezanem razmerju. Kvalitete opisane z znakom pozicije  Juno nakazuje način , na katerega lahko najbolje ravnate s tem vprašanjem.


Juno v Aspektih
:

Juno v aspektih do kateregakoli planeta lahko pomeni, da boš nagnjen privlačiti partnerja, ki ima sledove znaka, ki mu planet vlada. Na primer, Juno v aspektu  z  Marsom te lahko privlači do ovnovega tipa.

Juno v Aspektih do Sonca:

Tukaj bo težnja, da bi privlačiti vpadljive, dramatične, Leva vrste partnerjev. Nasprotno, ta oseba lahko sama postane bolj vpadljiva in dramatična po poroki. Harmonični aspekti (konjunkcija, sextili in trikotniki), lahko delujejo na podoben način do Venere. Te spremembe povečujejo čar in družbeno stopnjo miline. Ampak Juno gre še dlje. Lahko daje nekomu občutek nedolžnosti. Mi imamo radi ljudi z Venero v konjunkciji Soncem, saj so očarljivi. Tisti z Juno v harmoničnem aspektu s Soncem so všeč vsem, ker so "ljubki". Stresni aspekti pa so kazalci ego sporov s partnerji. Pogosto obstajajo velike težave pridobiti in obdržati partnerja. V številnih primerih, tukaj ni želje sploh imeti partnerja.


Juno v Aspektih do Lune:

Privlačnost bo tukaj do čustvenih in negovalnih partnerjev in domačih tipov. Vsaj nameravali bodo biti vzgojni in negovalni s harmoničnimi aspekti ( konjunkcija, sextil in Trine). Stresni aspekti (kvadrat in opozicija), lahko nakažejo spopad med svojimi čustvenimi potrebami in partnerjevimi. Lahko dobiš partnerja, ki je preveč čustven ali tarna veliko. Nasprotno, lahko partner povzroči te lastnosti v vas.


Juno v Aspektih do Merkurja:

No, vaš partner ne bo tiho. Pozabite tihe tipe. Kdorkoli se poroči z vami bo moral komuniciratii, komunicirati, komunicirati. Harmonični aspekti (konjunkcija, sextil in Trikotnik) kažejo dobre komunikacije med vama. Lahko tudi nakazuje, da se vaša sposobnost komuniciranja izboljša s partnerstvom. Stresni aspekti (kvadrat in opozicija), lahko nakažejo komunikacijske težave s partnerji. Eden od vaju lahko poskuša potlačiti drzgega, ker oba želita govoriti naenkrat.


Juno v Aspektih do Venere:

Privlačnost bo do šarmantnega partnerja z dobrimi umetniškimi sposobnostmi in okusom. To ponavadi velja za harmonične aspekte (konjunkcija, sextil in Trine). Stresni aspekti (kvadrat in opozicija) lahko privlačijo lenega, nedejavnega in brezbrižnega partnerja. Partner lahko te lastnosti izzove tudi pri vas. S stresnimi aspekti bo tukaj nagnjenost spopadom med potrebami tvojega partnerja (Juno) in tvojo sposobnostjo za izražanje ljubezni in naklonjenosti (Venera). Kot rezultat, boste morda težko izrazili ljubezen do svojega partnerja (ali obratno) in bi iskali  to delati drugje. Lahko se zgodi, da je mož z vsemi drugimi ženskami v mestu in je  impotenten samo s partnerko.

Juno v Aspektih do Marsa:

Poroka in partnerstvo bo tebe premaknila v akcijo. V bistvu, ti verjetno potrebuješ partnerja, ki je popolnoma aktiven. Partnerje, ki jih privlačite so aktivni, samozavestni in agresivni. Nasprotno, lahko partner izzove te lastnosti pri vas. Stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija), so kazalniki pričkanj s partnerji. Eden od vaju lahko poskuša prevladati nad drugim.

Juno v Aspektih do Jupitra:

 Partner bo ponavadi ekspanzivno optimističen in "Vesel" (Vesel prihaja od Jupiter). Poroka in partnerstvo bo tudi ekspanzivno vplivalo na vas. Ja, lahko ustvari, da boste bolj optimistični. Pazite, da vas ne ustvari tudi predebelega. To se posebno lahko zgodi pri harmoničnimi aspekti (konjunkcija, sextil in Trikotnik. Stresni aspekti (kvadrat in opozicija), lahko pritegne preveč optimističnega partnerja, ki vedno pričakuje, da bo vsak čas odmor. Prav tako se lahko pojavi nasprotje z verskimi ali filozofskimi razlikami. Pretirana razsežnost se lahko nanaša tudi na zunaj zakonske afere. Če imate stresni aspekt med Juno in Jupitrom potem morda vi ali vaš partner misli, da "imeti, držati in ljubiti", kar je del zakonske zaobljube, pomeni do kogar koli s katerim si navdušen v tem trenutku.


Juno v Aspektih do Saturna:

Partner bo starejši (v duši, če ne z leti). S harmoničnimi aspekti (sextil in Trine) partnerji bodo verjetno trdni, praktični in zanesljivi, vendar, razen če obstajajo drugi pokazatelji, ne pričakujte, da bo življenje zabava. Nasprotno  partnerstvo lahko v tebi odkrije tvojo trdno, praktično in neuničljivo stran. Stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija) lahko povzročijo, da je poroka odložena ali celo zanikana. Če imate to, se ne poskušajte poročiti pred svojim prvim povratkom Saturna (ki se pojavi okoli 29 leta). Stresni aspekti med Juno in Saturnom imajo lahko podoben učinek kot Saturn v 7. hiši. Zgodnja poroka (pred povratkom Saturna), se bo počasi razpada, dokler ni več čustev in zakon razpade. Juno / Saturn stresni aspekti lahko tudi nakazujejo  nekoga, ki gre v slab zakon iz "praktičnih" razlogov, kot je varnost. Prav tako bodo nagnjeni ostati v slabem zakonu, da zavarujejo svojo socialno podobo ali ker "pol štruce je boljše kot nič." Kot če je tukaj "praktično" imeti slab zakon! Ti ljudje se morajo naučiti, da odstranijo svoje izgube in na novo pričnejo.

Juno v Aspektih do Urana:

Če imate to kombinacijo (predvsem stresne aspekte: konjunkcija, kvadrat ali opozicija) se zgodi to: Recimo, vstopite v sobo, kjer je dvajset ljudi in devetnajst od njih so zdravi in normalni, vendar pa dvajseti je drugačen od vseh, bodisi je oseba pobegnila iz azila blaznih ali ravno prišel iz ladje NLP, uganite, s katerim bi se najverjetneje do poročili? (Namig: ne prvih devetnajst). Uran vedno mora biti drugačen. Ko je Juno v aspektu z Uranom, partner ali partnerstvo mora biti drugačno. S harmonični aspekti (sextil in Trikotnik), ne boste imeli veliko težav. Partner bo ponavadi neodvisen, zelo duhovit ali malo čuden. Partnerstvo samo bo verjetno bolj "odprto", oba od partnerjev delata svoje stvari in na svoj način. Uran je fanatičen glede dovolj lastnega prostora. Stresni aspekti, lahko vodijo do več porok.
Elizabeth Taylor
ima Juno v raku v kvadratu z Uranom v Ovnu (Uran je tudi v tesni konjunkciji z Venero).

Njen prvi zakon z Nickom Hilton: "Nikoli nisem vedela, da je mogoče toliko ljubezni. To bo trajalo večno." Njen drugi zakon nekaj let kasneje z Michael Wilding: "Sedaj resno mislim, to je prava stvar. To bo trajalo večno." Njena peta poroka - dobro, kdo lahko spremlja? "Tokrat mislim, da. To je prava stvar." Juno v raku vedno želi, da traja "večno" in Uran vedno misli, da je "prava stvar." Če imate Juno / Uran stresni aspekt, ne hitite v zakon. In pozabite na partnerstvo, ki je običajno. To bi vas dolgočasilo do solz - in ločitev. Prepričajte se, da vi in vaš partner imata vsak dovolj "prostora". Pomaga, če eden od vas potuje veliko (Uran aspekti so, kot nalašč za dvo-obalne zakonske zveze). Odsotnost pri tej kombinaciji resnično naredi,da v srcu raste navdušenje.

Juno v Aspektih do Neptuna:

Če imate stresni aspekt (konjunkcija, kvadrat in opozicija) med Juno in Neptun, prosim, ne se poročiti z nekom, ker se ti smili, ti ga je žal ali ker ga želite "zaščititi" ali rešiti. Pokliči , naj ti pomagajo strokovnjaki. Potem, pojdi na zdravljenje sebe, da ozdravi vaš mazohizem.

Na pozitivni strani, zlasti s harmoničnimi aspekti (sextil in trine) bo partner ponavadi občutljiv, sočuten in domiseln. Zakon in partnerstvo lahko prinese tudi te lastnosti pri vas. V vseh primerih, tukaj bo več kot naklona idealizirati partnerja, da bi videli, kaj želimo videti o njih. 


Juno v Aspektih do Plutona:

Partnerji bodo po navadi intenzivni in skrivnostni. Seks je lahko vulkanski. Pluton je planet skrajnosti, smrti in transformacije. Poroka bo vplivala ali na vašo moč ali na vašega partnerja voljo. Ena od vaju je verjetno, da bo transformiran na nek način. Harmonični aspekti (sextil in Trine) lahko dvignejo moč za katero nisi nikoli mislil, da jo imaš. Stresni aspekti (konjunkcija, kvadrat in opozicija), bodo povečali moč tudi v obliki diktatorskega odnosa moči in bojev. Eden od vaju bo poskušal dominirati nad drugim. Čustva do partnerja zlahka gredo od "Ljubim te" v "Sovražim te" v "sem obseden s tabo." Tudi če se vidva razideta, bo to partner, ki ga ne boste nikoli pozabili (za boljše ali slabše).

Juno v Aspektih do Ascendanta:

Juno v konjunkciji z Ascendantom nas naredi bolj privlačnega, podobno kot Venera. Toda medtem ko Venera uporabi čar, Juno privlači, tako da nam daje auro nedolžnosti, kot je primer majhnega otroka. Ta lastnost je prisotna tudi z drugimi harmoničnimi aspekti (sextil in trine), vendar ni tako močan. Opozicija ni stresni aspekt tukaj. Ne pozabite, da opozicija z Ascendant je tudi konjunkcija d Descendantom. Konjunkcija z Ascendantom naredi osebo bolj usmerjeno k zakonski zvezi, še posebej, če je Juno v 1. hiši. Če Juno je na strani 12. Hiše ascendenta, potem bo tukaj še vedno obstajala povečana želja za sklenitev zakonske zveze, vendar pa se bodo povečale omejitve neke vrste (glej Juno v 12. hiši). S kvadratnim aspektom Juno do MC bodo dodatni stresi v zakonu, ki zahtevajo stalno prilagajanje in ponovne prilagoditve. Vsaj ne bo dolgočasno.

Juno v Aspektih do Mid-Heaven:

 Aspekti do Mid-Heaven vplivajo na kariero in "podobe v javnosti." Juno-vladajoč karieri vključujejo zakonski odvetnike in ljudi, ki delajo v organizacijah, ki poskušajo preprečiti obleganje žensk in zlorabo otrok. Kot Venera, Juno ima privlačnost za vse poklice, ki vključujejo lepoto in okrasitev. To vključuje tudi vse, kar vključuje umetnosti. Ko gre za kariero, ni važno, če je aspekt do MC harmoničen ali stresen. V bistvu, lahko stresni aspekti pogosto prinašajo večji uspeh, saj ustvarjajo več moči. Tisti s harmoničnimi aspekti jemljejo preveč na lahko in ne potiskajo dovolj močno.