Ascendent Vodnar


Vi ste rojeni z naravno nagnjenostjo za človekoljubno, sočutno, originalno in tankočutno sodelovanje z drugimi. Med vašimi funkcijami je sposobnost razumeti človeško naravo na simpatičen način. Na žalost, ne boste vedno delovali po svoji intuiciji in lahko postanete racionalistični v času, ko je potrebno naglo in hitro odločanje.

Skupno vodnarjem je dobrota in prijaznost, toda ponavadi je speljana na napačno pot z ekscentričnimi in nenavadnimi tovariši.

Vaši okusi so rafinirani in vaša diskriminacija ostra, goreče z navdušenjem. Imate naravno nagnjenost proti ezoterični in mistični strani življenja in se lahko razvije nekaj jasnovidne sposobnosti. V osnovi ste ljubitelj svobode, vendar pri realizaciji te želje smete iti v skrajnosti.

Čeprav spremenljiv po videzu se vaše življenje ravna po fiksnih in določenih načelih od katerih je ena konstantna zahteva po osebni svobodi. V ljubezni imate čuden značaj. Z lahkoto vas čustveno privlači na eno osebo in tudi nepredvidljivo prekinete odnos.
Kot izumitelj nimate tekmeca, vaš problem je, da imate včasih pomanjkanje praktičnih sposobnosti za izvajanje svojih stvaritev. Strokovno boste uspešni v kateremkoli od naslednjih področij dejavnosti: sodobne znanosti, električnega dela, fotografija, arheologija, astrologija, radio itd.

 
Vodnar v Ascendentu

Imate dober um, ki ga radi uporabljate in ste zelo odprti za nove ideje in izkušnje. Toda čeprav vas zanimajo nove stvari je zelo težko komurkoli prepričati vas, da prevzamete novo idejo.
Podznak Vodnarja pogosto nakazuje zanimanje za znanost. Toda lahko vas tudi zanimajo socialni problemi in kasneje v življenju, socialne reforme. Celo sedaj imate veliko simpatijo do dol tlačenih oseb in želite, da bi vsi skupaj shajali na podlagi prijaznosti in da ne bi bil nihče nadrejen ali podrejen.
Ponavadi ste mirni in sposobni nadzirati svoja čustva. Ko ste prepričani, da je ideja res prava skušate pregovoriti vsakogar, da bi se strinjal z vami.

 
Vsi ascendenti v Vodnarju se delno razlikujejo, glede na postavitev planeta, ki vlada znaku ascendenta.

Uran v 1. hiši natalne karte


Imate intenzivno zanimanje za vse nenavadno, okultno, metafizične predmete. Vedno humanistični, lastite si genija in moč, da vidite prihodnost bolj jasno, kot drugi. Uran vas lahko nagiba k sodelovanju pri gibanju povezanem s socialnimi ali izobraževalnimi reformami. Vaše življenje bo polno vzponov in padcev pri iskanju intelektualne svobode in sprostitvi spontanih ustvarjalnih impulzov.
 
Uran v 2. hiši natalne karte

Vaša sredstva za služenje denarja so neobičajna. Obstaja težnja za izpeljavo pridobitve preko  ukvarjanja z umetniškimi predmeti, starin in arheoloških predmetov.
Ta pozicija je prav tako ugodna za pisce znanstvene fantastike. Ali za dobro ali slabo, bo glavna usmeritev vašega življenja pridobiti premoženje skozi nenavadne načine.

Uran v 3. hiši natalne karte

Ta pozicija Urana označuje življenje, ki bo zelo intelektualno in inventivno. Vaš praktičen um je iznajdljiv, radoveden in ima ogromno inovativne sposobnosti.Vi ste svobodni pri izražanju in zahtevate popolno svobodo govora, misli in mobilnost od vaših znancev.
Vaša duševna vizija je široka in ste usmerjeni k humanistični zadovoljitvi. Če se kdaj vključite v astrološko delo, boste zagotovo zelo uspešni.

Uran v 4. hiši natalne karte

Veliko sprememb bi morali pričakovati v celotnem času vašega življenja, še posebej v povezavi z ustanovitvijo končnega doma. To bo zelo težko. Ljudje z Uranom v četrti hiši (vladar Ascendant) upravljajo življenje v katerem je pomembna družina in dom. Tu bodo težave v zvezi z vašimi starši, kar se bo zelo težko izogniti. Ali za dobro ali slabo, bo vaš temperament prikazan, kot boemski in nekonvencionalni.

Uran v 5. hiši natalne karte

Vaši hobiji, užitki in ljubezenske afere se bodo okarakterizirale z značilno nepredvidljivostjo in ekscentričnostjo. Boste trpeli zaradi mnogih posebnih in bizarnih izkušnjah povezanih z vašimi občutki, čustvi in spolnim življenjem. Vaši pogledi na seks bodo precej nekonvencionalni.
Obstaja nagnjenost da ravnate zelo svobodno v ljubezni in ignorirate verske in konvencionalne poglede.

Uran v 6. hiši natalne karte

Ta pozicija Urana označuje uporniški odnos do pravnih konvencij in delovne aktivnosti. Vi ste nagnjeni biti izredno občutljiv na psihični vpliv. Pri delu ste uporni in kolegi morda težko shajajo in upravljajo s teboj.   Fizično, Uran, kot vladar tvojega življenja v tej hiši, daje podvrženost za redka živčna obolenja.

Uran v 7. hiši natalne karte

Ta pozicija nakazuje, da si ekstrovertiran pri svojem obnašanju. Ti zaupaš vase , kadar se srečaš z drugimi ljudmi. Imel boš mnogo nepredvidljivih romantičnih ljubezenskih razmerij v katerih se boš obnašal impulzivno in iracionalno. Tvoj partner zna biti nenavadna oseba s prebliskom  genija.
Zate ne bo lahko obdržati srečo v razmerju. Če lahko prikažeš nekaj prizadevanja za boljše razumevanje svojega partnerja in obdržati enako sodelovanje, potem bo tvoje razmerje trajalo skozi celotno tvoje življenje. Drugače je nevarnost ločitve.
 
Uran v 8. hiši natalne karte

Ti boš podvržen zelo tesnobi in skrbi za poslovanje v katerem je vključen vaš partner ali se lahko pojavijo zaradi nekaterih nepremičnin ali dediščine, ki je prepuščena vam. Je zelo verjetno, da bo nenadna finančna korist pridobljena s tvojim partnerjem. Psihološko, vladar v osmi hiši vam daje na neki točki v življenju zanimanje za ezoteriko in mistiko.
 
Uran v 9. hiši natalne karte

Velik del vašega življenja bo namenjen potovanjem  v tujino. Na intelektualni ravni ste zelo nadarjeni in izjemno pametni. Intuicija je še eden od vaših naravnih darov. Vi zelo pogosto dosežete rešitev težav na dramatično hiter način. Vas  bodo privlačile nenavadnosti skozi celotno vaše življenje; čudne in neutemeljene  teorije vas posebno fascinirajo.
 
Uran v 10. hiši natalne karte

Ti boš verjetno dosegel določen sloves skozi svoje življenje. Vendar bo tvojo poklicno kariero spremljalo dosti vzponov in padcev. Tebe tvoji prijatelji vidijo kot edinstveno osebnost, ki ima pristen talent za izume in kreativnost. Tvoje aktivnosti verjetno kljubujejo obstoječim običajnim standardom in vzorcem.
 
Uran v 11. hiši natalne karte

To je nakazilo, da bo vaš obstoj usmerjen okoli razvijanja prijateljstev in da se bodo najbolj odločilni dogodki razvili skozi njih. Vi ste srečna oseba: vi vedno izgleda, da zadenete pri loteriji, stavah, srečelovu, itd. Vaša prijateljstva bodo bolj neobičajna in dvojnega videza v tem smislu, da mnogi važni od njih bodo podpora vam, ampak kljub temu pokloniti vam kaj pa s precejšnjo težavo.
 
Uran v 12. hiši natalne karte

Na splošno ta položaj kaže, da je zelo pomembno, da so značilnosti vaše osebnosti skriti od javnosti. Zdi se, da so vaši posvetni interesi precej
nenavadni ali da vsaj vas zanimajo romantične in skrivnostne avanture.
Morali bi dovoliti, da se svobodno izražate pri različnih odnosih v katerih ste vključeni dan za dnem.

Nasvet: ste eden tistih ljudi, ki ne bi smeli poskušati biti vključeni v psihične aktivnosti, ker ste podvrženi trpljenju, predvsem s finančnega vidika zaradi pretiranega navdušenja.
Vi imate nekatere zanimive in skrite lastnosti, ki, če so izražene,vam lahko privoščijo nekaj nič hudega slutečih koristi za različne vidike vašega obstoja. Intuitivno znanje in udarci dobre sreče lahko prinesejo koristi.

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si