Ascendent RIBA


Ponavadi zaradi dvojne narave tega znaka, vaše izkušnje izgleda, da vedno nihajo med dvema  skrajnostima. Čustveno, lahko postanete zmedeni in zbegani, ko je duša raztrgana med nasprotne privlačnosti. Vaš temperament je kljub temu prijazen in sposoben ceniti najbolj subtilne čustvene izkušnje.

Vi ste nagnjeni k introvertiranemu življenju - zadržanem in umaknjenem.  Dobro bi opravljali delo svojega življenja v poklicih, kjer bi lahko svobodno izrazili svoje ustvarjalnosti.

Tvoje življenje bo napolnjeno s tokovi in spremembami in vendar to ne bo izvor nadlog, ker si izredno prilagodljiv do situacij.
V bistvu ste zgovorni, zaupljivi, vodeni z intuicijo in čustvi in z lahkoto padete v navdušenje ali depresivno razpoloženje.
Imate naravno sposobnost zaznavanja iz neznanih virov, kamor um ne posega. Takšna sposobnost, žal, je običajno napačno razumljena ali ima premalo vlogo v življenju. Če postanete vključeni v umetnost pa obstajajo zelo dobre možnosti za uspeh kot slikar, glasbenik, pisatelj ali pesnik.
Vaše spolno življenje bo zelo raznoliko in intenzivno. Ko se zaljubite, se počutite, kot da so omejitve vaše osebnosti izpuhtele in ste dovzetni za vse, kar obstaja.

Potrebujete močno roko, ki vas ščiti in vas vodi v praktični svet. Na splošno imate nagnjenja in težnje za naslednje: poklici, ki se ukvarjajo z okultnimi zadevami, religijo, pomorstvo, igralstvo, psihometrijo, jasnovidnost, slikarstvo, poezija, misticizma in vohunstva.

 
Ascendent v RIBI

Ti si zelo občutljiv in lahko zaznavaš čustva drugih zelo hitro, vendar na tak način, da postanejo to vaši občutki. Iz tega razloga je dobra ideja, da bi se izognili negativnih ljudi okoli sebe, sicer boste tudi sami dobili negativen občutek. Vi ste nagnjeni biti idealistični, zato je pomembno, da verjamete v nekaj izza tistega, kar veste s svojimi čuti. 

Vaša domišljija vam morda daje talent v umetnosti ali glasbi ali pa preprosto postati iznajdljiv in ustvarjalen, kar lahko uporabljate na mnogih področjih vašega življenja.

Vi ste zelo razumevajoči do drugih. Če nekdo potrebuje pomoč, ste vi tam, da jo nudite.
Niste vedno zelo samoiniciativni in ste lahko zavidni tistim, ki se zdi, da imajo več energije ali, ki lahko vztrajajo, da dobijo kar želijo. Ne zavidajte jim, saj svet potrebuje tudi vaše vrste pomirjajočih ljudi, ki poskušajo narediti svet boljši za nas ostale.

 
Vsi ascendenti v RIBI se delno razlikujejo, glede na postavitev planeta, ki vlada znaku ascendenta.  

Neptun v 1. hiši natalne karte 

To potrjuje vašo psihično sposobnost, kot tudi tisto, kar se deluje, kot intuitivna moč videti izza trenutnih razmer v prihodnost. Vendar, ne sledite vedno takoj vašim intuitivnim sporočilom, ampak raje skozi filter racionalnega mišljenja preden sprejmete ukrep.
Vas vidijo drugi kot tiho, humano, občutljivo, zelo dovzetno osebo in z naravnim očesom za lepoto in estetiko.

Neptun v 2. hiši natalne karte 

Ta hiša vlada financam in lastnini vseh kategorij. Vaš vladar tukaj nakazuje, da bo denar imel pomemben vpliv v vseh vaših življenjskih zadevah.

Neptun v 3. hiši natalne karte 

Ta pozicija potrjuje, da bo vaše življenje usmerjeno k mislim, meditaciji in potovanji. Vaša domišljija je zelo močna; vaši spomini so čudni in zmedeni; ste ljubitelj spiritualnih pojavov in vseh zadev, ki imajo nekaj skrivnosti. Če lahko usmerite te potenciale, da se koristno končajo, bi lahko postali zelo uspešni v pisanju ali v poeziji.

Neptun v 4. hiši natalne karte 

Neptun označuje konec življenja, ki je čuden in mračen. V vsakdanjih dogodkih boste naleteli na ovire pri izvajanju vaše dejavnosti; ne morejo se niti preprečiti niti se ne morejo razumeti. Vaši družinski odnosi so nenavadni in edinstveni.

Neptun v 5. hiši natalne karte 

Če ste sposobni oplemenititi vaše najslabše strasti, vam bo Neptun dal sposobnost vodenja platonske ljubezni, ki bo zapolnila vaše življenje z globoko srečo in blaženostjo. Drugače zana biti veliko težav, škandalov in problemov v zvezi z vašim spolnim življenjem.
Kljub možnim negativnim dogodkom, Neptun tukaj vam daje prirojeno ljubezen do čistosti in določa željo za sublimacijo vaših živalskih tendenc.

Neptun v 6. hiši natalne karte

Morda ne delujete najboljši delavec, ker se težko ujamete v strukturirano in omejitveno okolje, ki je potrebno za izvedbo nalog vašega dela. Ampak, če postanete vključeni v aktivnosti, ki imajo nekaj mističnega ali duhovnega, boste lahko izražali sebe in izpolnili svoje strokovne naloge s popolnim zadovoljstvom. Poskusite, da razvijete svoje nagnjenje, da nesebično služite.

Neptun v 7. hiši natalne karte 

Imeli boste nekatere težave pri izpolnjevanju osebnega razmerja. Zveza bo izredna in čudna. Lahko da žrtvujete svoje estetske občutke v odnosu z osebo, ki zahteva pokazati tvoje nesebično nagnjenje. Obstajajo možnosti platonske zveze ali tiste, ki lahko ustvari zadrževanje v vašem spolnem življenju. Visoke sreče in velikih globin žalosti je mogoče pričakovati iz tega položaja.

Neptun v 8. hiši natalne karte 

Vi ste nagnjeni k zelo specifičnem mnenju o prenehanju biološkega obstoja. V splošnem pomenu to daje naklon za okultne dejavnosti in globok interes za življenjske cikle. Vaše sanje so nenavadne, nejasne, čudne in ste podvrženi številnim nočnim moram. Materialno, obstajajo možnosti velikih dobičkov skozi razmerja.

Neptun v 9. hiši natalne karte 

Ta svetovljanska hiša se verjame, da ima regentstvo nad višjim umom, filozofijo in se sklicuje za znanstvena in religiozna prizadevanja. Ker je vaš vladar Neptun tukaj bo vaše življenje usmerjeno na dejavnosti tesno povezane z navedenimi predmeti.

Neptun v 10. hiši natalne karte 

Vladar tvojih življenjskih dogodkov Neptun tukaj je nakazilo, da boste morda težko določili natančne cilje v vašem življenju. Večina vašega truda bo širitev dviganja po družbeni lestvici z nejasnimi in skrivnostnimi metodami in je morda težko obdržati materialni uspeh.

Neptun v 11. hiši natalne karte 

Ta hiša vlada najbolj intimnim upom, željam, stremljenju in v manjši meri vlada krogu domačih prijateljev. Občasno pa je to nakazilo posredovanja pomembnih oseb v poklicni dejavnosti.
To je lahko tudi pokazatelj neugodnega prijateljstva, ki redko proizvede trajno zadovoljstvo.

Neptun v 12. hiši natalne karte

To pomeni nejasno ravnanje v življenju in v zaščiti sence. Skozi vaš ​​obstoj, čuden in nedoločen vpliv lahko posega večino časa in to je lahko zelo koristno ali škodljivo. Vi ste nagnjeni obleganju s tajnimi sovražniki ali iracionalnimi strahovi in sovraštvom usmerjeno proti vam. Pozitivna stran te situacije je, da ste dober partija za skrivnosti.
To je dober položaj za vsako dejavnost v zvezi s tajnimi raziskavami, detektivsko delo, ter na višji stopnji, mistika.

Domov

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si