Ascendent Strelec


Strelec v ascendentu pomeni življenje, ki je zelo dualistično, razmere pridejo in gredo, kot če je razdeljena na obe strani - uspeh in neuspeh.
Če ste sposobni povečati interese svojega uma od vsakdanjih stvari do bolj globokih predmetov, bo vaš intelekt postal bolj filozofski in ga bo pritegnil zakon in mir, ter bo bolj intuicijski bolj, kot racionalen. V vsakem primeru vaše življenje bo obarvano z impulzivnostjo in precej trmasto nagnjenostjo z vaše strani, ustvarjajoč delno nagnjenost iti v skrajnost.

V času svojega obstoja morate poskusiti razviti intuicijo in človeško razumevanje tako, da boste lahko v položaju, da pomagate drugim ljudem s svojimi nasveti.

Strelec vam daje precej močno ljubezen do narave in vas ustvari nekoliko ekstrovertiranega, demonstracijskega in strastnega, tudi pogosto se zaljubite in ste brez zadržkov. Ste intelektualec, inteligentna oseba, ki je dovolj srečna, da se ji dodeli tudi dober razvoj čustvenih funkcij. Vaše romantično življenje bo intenzivno in raznoliko. Vaš cilj ljubezni je morda težko razumeti.

V enem pogledu boste videti, kot strasten in energičen vendar zaradi spremenljivosti znaka bodo tudi nasprotne težnje, ki vas bodo vodile stran od vključitve v ljubezenska razmerja in kasnejši impulz bo bolj zaradi notranjih lastnosti, kot je osebna svoboda.

Na splošno, znak Strelca te nagne, da obstajate v okoljih v katerih ima vaše fizično telo, čustva in misli dovoljeno popolno svobodo za razvoj. Na višji intelektualni stopnji se lahko nagibate živeti v globoki zapletenosti filozofije, metafizike, vere in prava. Ste dovolj okretni za študij več disciplin hkrati in ne smete pozabiti, da obdržite svoje telo v fizičnem gibanju, ker potrebujete intelektualno in telesno aktivnost.

 
Ascendent STRELEC

Ste zelo odprta in družbena oseba, iskreni in pošteni; v bistvu, ste lahko neumni do točke in indiskretnosti. Toda ljudje, ki jih prizadenete s svojimi iskrenimi opazkami se počutijo bolje, ko spoznajo, da jih niste imeli namena prizadeti.

Imate veliko energije in uživate v svobodi. Če ne morete usmerjati svoje življenje, kot želite, se počutite ujeti. Vas zanima  šport in zunanje aktivnosti.

 
Vsi ascendenti v Strelcu se razlikujejo, glede na postavitev planeta, ki vlada znaku ascendenta. 

Jupiter v 1. hiši natalne karte


Splošni pomen tega položaja je, da bo vsak uspeh v življenju dosežen z osebnim trudom in zaslugami. Obstaja tudi težnja za dostojanstvo in ugled zaradi tvoje moči  temperamenta. Daješ vtis spontanosti, iskrenosti in dobre čudi. Tvoj temperament je po svoji naravi iskren, resničen, naraven in pogumen.
 
Jupiter v 2. hiši natalne karte

Značilnost tega planeta velikana stremi izraziti se pri pridobitvi denarja na precej enostaven način. Nekatere verske dejavnosti so navedene v povezavi z zaslužkom za življenje: skozi svoje življenje boš zelo verjetno imenovan na uradna delovna mesta; obstaja tudi možnost zasedati mesto v upravljanju, pravnih zadevah ali bančništva.

Jupiter v 3. hiši natalne karte

Osnovni dogodki vašega življenja bodo tesno povezani z intelektualno dejavnostjo. To nekoliko nagiba naravo proti filozofiji in metafiziki, vendar ni nakazana točna disciplina. To tudi nagiba k temu, da ste malo preveč samozavestni in leni v razmišljanju in nagli pri pisanju in govoru. Vaše misli in način govora so sočutne in vljudne in prikazujete sposobnosti precej nad povprečjem javne miselnosti.
Tradicionalno je prepričanje, da je ta pozicija zelo ugodna za tiste, ki imajo družbene povezave in jim daje sposobnost, da se prilagodijo vsem standardom in dogovorjenim potrebam. Na materialni strani, lahko vaše intelektualne aktivnosti izpeljejo finančno povečanje.     

Jupiter v 4. hiši natalne karte

Glavni trendi vašega življenja bodo usmerjeni, na en ali drug način, pridobiti zadovoljstvo od intimnega in družinskega okolja. To je tudi pokazatelj oseb, ki so rojene z določenimi nasledstvenimi privilegiji. To je zelo koristna pozicija za vse zadeve povezane z nasledstvom, oboje finančno in biološko. Vaš dom bi moral biti srečen v katerem so notranji družinski odnosi izredno ugodni  in v katerem je mir in harmonična domača atmosfera.

Jupiter v 5. hiši natalne karte

Jupiter položaj tukaj nakazuje  najprej, da bo večji del vaših življenjskih dogodkov usmerjen v zadovoljstvo vaše družabne nagnjenosti, širitvi vašega ljubezenskega življenja in nagnjenosti številnim poslovnim špekulacijam.  Ta pozicija nakazuje, da so vaša čustva iskrena, upravičena in izvedena z veliko samokontrole in dobre narave. To je namig, da boste zelo uspešni v vseh svojih dogodivščinah z ljubeznijo, vključno s finančnim dobičkom v njej.
Kar se tiče vaše družine ta pozicija obljublja ljubeznive in nadarjene otroke od katerih boste imeli veliko sreče in blaženosti.

Jupiter v 6. hiši natalne karte

To je hiša zunanje omejitve, prepovedi, bolezni in dela, kot koncept dolžnosti. To ni najboljši položaj za Jupiter. Njegova blaga narava nakazuje, da ima vaše zdravje je odlične možnosti, da ostane dobro skozi vaše življenje; in v najslabšem primeru, kakršnakoli bolezen, ki jo lahko dobite ne bo na preveč resne narave.
Kot delavec ste zelo zanesljivi in zvesti in boste imeli veliko koristi od zadovoljnih sodelavcev.

Jupiter v 7. hiši natalne karte

Večina vašega življenja boste zasedeni v zunanjih zadevah in to je lahko namig vaše psihološke ekstrovertiranosti. V zakonu in drugih intimnih odnosih ste zelo srečni. Jupiter tukaj daje nagnjenost, da imate odličnega in zvestega partnerja. Obstajajo tudi možnosti za finančni uspeh s poroko ali zvezo s partnerjem.

Jupiter v 8. hiši natalne karte

To stanje Jupitra je lahko nakazilo za dolgoživost in vzdrževanje vaše intelektualne in psihološke sposobnosti skozi vse življenje. Poslovne dejavnosti izhajajo iz zakonske zveze ali vpliv skupnosti z vašim partnerjem bo zelo uspešno in obstoja tudi možnost, da bi dedovali velike količine denarja od smrti starejšega sorodnika.

Jupiter v 9. hiši natalne karte

Odvisno od vaše družbene stopnje, ta položaj je idealen za versko ali filozofsko osebo. Vendar, če pa kozmični pogoji Jupitra niso zadovoljivi lahko postanete nagnjeni k neki verski sekti ali morda gorečim materializmom. To stališče je dober namig za uspeh pridobljen na potovanjih v tujini. Prav tako daje odlične možnosti v zvezi s pravnimi zadevami.

Jupiter v 10. hiši natalne karte

Vaš življenjski vladar tukaj vam daje nagnjenost, da postanete pomembni v vašem krogu znancev in morda zasedete visoko mesto v vladi ali občinskih zadevah. Obstajajo odlične možnosti za uspeh in blaginjo. Vaši moralni standardi so precej visoki in vaš poslovni položaj je precej stabilen in varen.
Jupiter tukaj vam daje ogromno zaupanja, ki se bo nadaljeval celo skozi težke razmere.

Jupiter v 11. hiši natalne karte

Vaše življenje bo usmerjeno v zadovoljstvo višjih prizadevanj  in tudi za ohranjanje odličnih družbenih odnosov in izrednega prijateljstva. Vaših prijateljev je veliko in so zelo iskreni, bogati in resnični. Najbolj odločilne okoliščine v vašem življenju bodo bodisi proizvedene ali pospešene s prijatelji.

Jupiter v 12. hiši natalne karte

Vaš vladar tukaj označuje splošno življenje, ki poteka večinoma v skritih, tajnih krajih in z mračnimi, prikritimi dejanji. V bistvu, Jupiter v dvanajsti hiši prinaša uspeh v ezoteričnih študijah in globokim spoštovanjem  in občudovanjem za vse, kar je sveto in versko. Uspeh bo prišel k vam na subtilen in skrivnosten način, katerega se celo vaši znanci ne bodo zavedali. Obstaja nekaj znakov, da boste doživljali skrivnostne, vendar zelo goreče in strastne zadeve ljubezni. Imate prirojeno pripravljenost pomagati drugim in v zvezi s tem, če boste sami sodelovali v terapevtskih dejavnostih, bi lahko bili uspešni.

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si