Ascendent Dvojček


Vaš vzhajajoči znak in položaj njegovega vladarja nudi splošne informacije o splošnih trendih smeri življenja in dopolnjuje podatke, ki se nanašajo na tvoj temperament, ki jih dajeta položaja Sonca in Lune.
Dvojček je tretji znak zodiaka in med njegovimi ključnimi psihološkimi vplivi nad življenjem so naslednji: intelektualne dejavnosti, humanizem, gabi se jim nasilje, stalni dvom vseh duševnih konceptov, omahovanje in akademski interesi.


Ljudje, katerih vzhajajoči znak je Dvojček običajno izgledajo, kot elegantni, vitki, izrazni in z zelo humano obrazno mimiko. Oni so osebnosti z nekaj literarne nagnjenosti, spretni z ročnimi deli in obrti, sposobni, zmožni, duhoviti, inventivni in zelo radovedni in subtilni.


Dvojček v ascendentu se bo vedno razlikoval po sebi s svojo zgovornostjo, govorom in pisanjem, z močno zasedenim vsakdanjim življenjem in večnim pomanjkanjem sposobnosti hitre in določene odločitve. Kot Dvojček morate poskusiti, da nadomestite vašo omahljivost s hitrim razmišljanjem.
Vaša pripravljenost za življenjske prireditve bodo prijazne in velikodušne (v določenih mejah), vendar ne vedno srečne, ker preveč nihate pri odločitvah v določenih okoliščinah. Imajo sposobnost dviganja v življenju zaradi svoje intelektualne sposobnosti.

Njihov um je odprt in velikodušen in razum samozadosten, vendar ob številnih priložnostih, presoja bo izgledala, kot "izkrivljena". Morali bi omejiti razpravo o brezveznostih, spore in nedonosna pričkanja. Da bi dosegli uspeh morajo poudariti svoje literarne in znanstvene študije , dati prosto pot svojem briljantnem intelektu v opravičenih okoliščinah in uporabiti svojo prizadevno naravo za pisanje, potovanje, komunikacije in človeško analizo. V vseh teh aktivnostih so najboljši.

 

Ascendent v Dvojčku

Ti si zelo aktivna oseba, ki rada gre naokoli, spoznava ljudi in ima veliko različnih izkušenj, kot je le mogoče. Ti rad komuniciraš z drugimi in v bistvu imaš težave biti tiho tudi, ko moraš biti. Včasih to zavzame obliko sposobnosti pisanja ali ljubezen do knjig, karkoli, da ohranja tvoj um. Vedno boš videti mlajši, kot si v resnici in še bolj pomembno, vedno boš odprt za nove ideje in izkušnje.

 

Vsi ascendenti v Dvojčku se delno razlikujejo, glede na postavitev planeta, ki vlada znaku ascendenta. Dvojčku vlada planet Merkur

 


Merkur v 1. hiši natalne karte


Videti je, da boš sigurno označen z nemirnostjo in spremenljivim duhom nagnjenim k neprekinjenim zadevam in spraševanjem. Komunikacije, pisanje, govori, ustvarjajo divje življenje in lahko ima rezultat, da boste živčna in nagla oseba, nezmožna spokojnosti in hladnokrvnosti.

Na vrh


Merkur v 2. hiši natalne karte

Tvoja nagnjenost proti denarju bo zelo Merkurjeva; radovedna, komercialna, pozorna, inteligentna in poslovna. Tvoje življenje bo v osnovi predano zaslužku za preživetje na način, ki ustreza tvojem - Merkurjevim temperamentom: posredniške aktivnosti v poslih, trgovanju, trgovini, pisanje, provizije od prodaje itd.

Na vrh


Merkur v 3. hiši natalne karte

To poudarja intelektualne aktivnosti dvojčka in definitivno ustvarja osebo, ki ima dobre priložnosti pridobiti ugoden sloves pri delu s pisanjem, komunikacij, novic in potovanja. Vaš razum je briljanten in imate izredno moč analiziranja, zato so tudi najtežji problemi rešeni z naglimi, odločnimi ugotovitvami ali rešitvami.

Na vrh


Merkur v 4. hiši natalne karte

Merkur, vladar tvojega življenja je v 4. hiši. To pomeni življenje močno usmerjeno in vezano na družino in dom. Zelo verjetno je, da boste bodisi razvili poslovanje skupaj s svojim sorodnikom ali bo vaš lasten dom služil kot sedež za nekatere komercialne dejavnosti. Lokacija Merkurja tudi ponuja nekaj negotovosti glede materialnih razmer v življenju. Zna biti veliko sprememb bivališča, zaradi zadev povezanih s poslovanjem.

Na vrh


Merkur v 5. hiši natalne karte 

Prvobitni pomen tega položaja je, da bo na splošni potek tvojega življenja skrbno vplivalo in usmerjeno na zadeve užitka, družbe, poslovnih špekulacij in čustvenih pogojev. Natančneje, Merkur običajno prinese določeno zaskrbljenost v zvezi s spolnimi aferami ter nakazuje duševno nagnjenje v sebi, da postaneš popolnoma prevzet s čustvenimi pogoji.
Če povzamemo, bo vaše življenje zelo centrirano na predmet vaše ljubezni in vaš um bo zaskrbljen zaradi pogojev vašega podjetja.

 Na vrh


Merkur v 6. hiši natalne karte

To je hiša dela, zdravja in delovnih odnosov. Zdi se, da je nagnjenost za duševne slabosti in živčnost, ki izhaja iz obsedenosti z idejami, morda povezana z vašo čustveno naravo. Ta lokacija Merkurja nakazuje, da ste intelektualni delavec z ostrim in bistrim nagnjenjem za znanstvene raziskave, vendar samo, če vaš dinamični zagon potisne te tendence v materializacijo.

Na vrh


Merkur v 7. hiši natalne karte

Merkur, vladar tvojega življenja se pojavi v 7. hiši zakonske zveze in partnerstva. V bolj nežnem načinu ta hiša označuje subjektivni aspekt svoje narave v nasprotju z objektivno stranjo. Na tvoje življenje bo zato zelo vplivalo kako kontaktiraš z drugimi. Tvoj vladar v 7. hiši stoji za uveljavljanje človekovih združenj, gospodarskih in drugače,  kjer je partner inteligenten in včasih nekako nezanesljiv zaradi poželjive lakomnosti. Ti bi moral vedno poskušati razčistiti položaj svojih namenov, kot tudi zahtevati enako ravnanje, da bi se izognili nesporazumom.

Na vrh


Merkur v 8. hiši natalne karte

Bodite pozorni na živčne in duševne pogoje; ne preobremeniti sebe s predsodki in tesnobo, sprostite se in vzemite življenje bolj filozofsko. Vaše življenje bo vsebovalo širitev zavesti in boste v celoti pozorni in aktivni do vaših zadnjih dni.
Vaš um je globoko zainteresiran za okultne zadeve do katerih pristopate z zelo racionalnim odnosom.

Na vrh


Merkur v 9. hiši natalne karte

Smer vaših življenjskih dogodkov bo sledila poti domišljije in intelektualne fantazije, brez pomanjkanja jasnega uma, logike in intuicije. Vaše misli so lahko občasno v konfliktu zaradi neupoštevanja z prej uveljavljenimi načeli in zaradi vaših mnogoterih interesov lahko  pridobite malo napredka v intelektualnih prizadevanjih. V vašem življenju obstaja prirojena nadarjenost za pisanje in stvarna sposobnost za umetniško in literarno delo.

Na vrh


Merkur v 10. hiši natalne karte

Merkur, vladar vašega življenja je v deseti hiši, hiši poklicnega življenja, ugleda in javnih del. Ta pozicija Merkurja nagiba vaše življenje, da naj bi bil ekstrovertirana osebnost: vedno pred javnostjo, istočasno opravljanje več različnih strokovnih nalog.
Zagotavlja uspešen poklic za pomembne in kompleksne predstavitve podjetij, usmerjajoč vas, da boste mnogovrsten posameznik iz strokovnega vidika.
Uspeh ne bi smel biti povsem oddaljen v vašem obzorju: skrbno opazujte.

Na vrh


Merkur v 11. hiši natalne karte

Dejstvo, da je vaš življenjski vladar v enajsti hiši pomeni, med drugim, da bodo prijatelji, znanci in družbeni odnosi izredno pomembni za vas in da zaradi tega, večina pomembnih dramatičnih dogodkov v vašem življenju se bo zgodilo, kot posledica vaših prijateljstev in znanstva. Merkur v tej hiši se nanaša na vaše intelektualne prijatelje, ki jih močno privlači vaš način razmišljanja v nasprotju z vašim običajnim čustvom; to pomeni, da ti znanci so v intelektualnem in ne čustvenem razmerju.
Morate pa se zavedati, da ne bodo vsi ti posamezniki povrženi zaupanju, ki ste ga vzpostavili do njih, ampak bodo delovali na goljufiv in nepošten način proti vam.

Na vrh


Merkur v 12. hiši natalne karte

To je hiša, ki predstavlja temnejšo, podzavestno naravo ljudi, kot tudi žalost. Prisotnost vladarja tukaj nagiba osebo, da bo bolj vase usmerjena in, da upravlja svoje življenje vzdolž linije, ki je zasebna do najmočnejše stopnje. Zaradi življenjskih lastnosti dvojčka, spretnost in bister razum postane zelo zainteresiran za okultno, nagnjen začeti in dopolniti intelektualne načrte z nejasnostjo in dvoumnostjo.


Na vrh

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si