Ascendent BIK

Bik je drugo znamenje Zodiaka in v okviru njegovih lastnosti je odločnost, zdrava pamet, posesivnost in nagnjenost k iskanju materialnega bogastva.
Deluje, kot trden, varen, čeprav počasen, ne mara abstraktne špekulacije.
So lojalni in trdni v svoji naklonjenosti. Splošni odnos je ljubezniv, ker se vidi veliko potrpežljivosti pri poslovanju z drugimi ljudmi. So čutne osebe, ki imajo rade, da se prepustijo zdravim, vendar vedno prijetnim dejavnostim. Kljub temu, pa imajo izjemno sposobnost za izvajanje moč volje in fizično moč. Največja težava v življenju je zaradi neprilagodljivosti; ko se enkrat odločijo za nekaj so zaprti za vse ostale komentarje ali mnenja.

Ascendent Bik

Ti si zelo miren in premišljen v svojih dejanjih. Ne želiš se premakniti prehitro ali reagirati v naglici. Včasih si zelo trmast in bolj, ko nekdo uporablja pritisk nate, bolj trdno se upiraš.
Navzven deluješ miren in samo posestniški. Ne, da svoja čustva potiskaš vase, ampak na zunaj jih ne pokažeš zelo hitro. Ob istem času drugim pokažeš vrsto topline in prijaznost.
Vi uživate v udobju in dobrih stvareh v življenju.

 

Vsi ascendenti v BIKU se delno razlikujejo, glede na postavitev planeta, ki vlada znaku ascendenta. Vladar Bika je Venera

 


Venera v 1. hiši natalne karte


Venera v 1 hiši le krepi Bikov vpliv in dodaja velik odmerek čara, fizične lepote, lepo vedenje, sočutje in splošne sreče. Venera se nagiba k psihološki naravi poslušnosti in prijaznosti; spoštovanje estetskih vrednot je še okrepljeno. Nazadnje, zaradi tega položaja Venere, družbeni, finančni in domač uspeh je bolj verjeten.Venera v 2. hiši natalne karte


Venera v 2 hiši, ki je krožni segment bogastva, krepi možnosti finančnega uspeha, ki je lahko zaslužen s sedečim delom, ki vključuje miselno aktivnost. Kljub vsem podrobnostim življenja, denar in druga sredstva so vedno na voljo za vas; vi ste "srečna" oseba.

Na vrh


Venera v 3. hiši natalne karte


Intelektualni  aspekt Bika je sedaj poudarjen kot tudi možnosti bolj nepričakovane spremembe v življenju. Obstaja močna nagnjenost k razmišljanju in delu v umetnosti. Vaše življenje bo okrepljeno s potovanji. Vaša čustvena nagnjenost je sočutna, pozorna in kreativna. Našli se boste vključeni pri številnih prizadevanjih v času svojega življenja s katerimi boste pridobili samo-zadovoljstvo in izpopolnitev.

Na vrh


Venera v 4. hiši natalne karte


To je hiša od prve in zadnje epohe vašega življenja, vaše notranje svetišče, dom, bližnji sorodniki in predvsem, hiša izpolnjevanje materialnih ciljev. Venera zagotovo dodaja lepoto, sočutje, ljubezen in prijateljske odnose, predvsem do vseh zadev iz te hiše.
Glavni poudarek na vaše življenje bo v vaši močni navezanosti in predanosti podpore in zaščite vaše družine. V drugih zadevah, Venera zagotovi možnost pridobiti in uspevati v vseh zadevah iz te hiše, kot so družina in dednosti. Po življenju junaških prizadevanj boste končno našli zadovoljstvo in samo-izpolnitev v vaših zadnjih letih.

Na vrh


Venera v 5. hiši natalne karte


Venera, vladar tvojega življenja je v 5. hiši natalne karte; hiši ljubezni, užitka in otrok. To je po tradicionalni astrologiji eden od najboljših položajev Venere. Usmerja te proti uspehu in proti pridobitvi koristi in  prednosti skozi umetnost in sorodnih področjih. Harmonija in družinske zadeve so druga značilnost Venere tukaj.

Na vrh


Venera v 6. hiši natalne karte

Venera, vladar tvojega življenja je v šesti hiši natalne karte,  področje dela, zdravja, podrejenosti in celo ceremonialne magije. Ti si bolj odličen, razlikujejo, šarmanten in obziren in to vas naredi zelo prijetno osebo za delo. Vaš poklic bo povezan z estetiko, morda celo s predmeti, ki se ukvarjajo z umetnostjo in modo. Ljudje, ki delajo za vas ali ki imajo odgovornosti do vas, vam bodo lojalni in zvesti.

Na vrh


Venera v 7. hiši natalne karte


Venera, vladar tvojega življenja je prisotna v 7. hiši, s katero boste imeli priložnost, da pridobite v zakonu in v osebni povezavi tistega dela karakterja, ki ga potrebujete.
Končno, se boste srečali z uspehom v javnih podjetjih, področjem na katero se močno nagibate. Notranji mir in harmonija se pojavlja skozi odnose do okolja zunaj sebe.

Na vrh


Venera v 8. hiši natalne karte


Venera, vladar vašega življenja je v osmi hiši, hiši smrti in regeneracije. Vaši pogledi na življenje in smrt se zdi, da ima veliko mero ljubezni in razumevanja.
Vi  nenehno trpite dobronamerno regeneracijo vašega animističnega obstoja, ki je prenesena v stanje psihološke blaginje in nesebičnega vpogleda.
Občasno, Venera v osmi hiši vam daje talent, da prerokujete o življenju drugih ljudi. V bolj oprijemljivih aspektih, Venera tukaj nudi finančno korist, ki lahko pride s poroko ali dedovanjem in poslovnim sodelovanjem.

Na vrh


Venera v 9. hiši natalne karte


To usmerja tvoje življenje, kljub manj intelektualnim  aspektom tvoje osnovne bikove narave, za opravljanje filozofije, religije, metafizike, logike in v materialnih zadevah, potovanja po deželah. Vi imate veliko zdrave pameti, praktičnosti in zdravo čustvenost. Vaše misli so fine, racionalne, analitične in dobro opredeljene. Lahko postanete pokrovitelj vsega, kar vključuje tako razlog in lepoto in kar bo okrepilo obstoj z veseljem in humanističnim duhom. Najpomembneje pa je, da ste prijazni in nežnega razpoloženja in željan ljubezni do kulture.

Na vrh


Venera v 10. hiši natalne karte

Venera, vladar tvojega življenja je v deseti hiši natalne karte, področje strokovnosti in javnih akcij. S to navedbo vaše življenje je izgleda usmerjeno k doseganju visokega mesta v družbi. Ti poskušaš obrniti prostor, kjer živiš v atmosfero lepote in harmonije. Venera v deseti hiši natalne karte lahko prinese uspeh v glasbi, drami in pesmi, kot tudi pomoč od bogatih pokroviteljev, predvsem žensk. Ona skuša zavarovati miren in udoben položaj.

Na vrh


Venera v 11. hiši natalne karte


Venera, vladar tvojega življenja v 11 hiši natalne karte, ki predstavlja  ambicije, prijateljstva, in priložnosti.  Za dobro ali slabo bo vaše življenje konstantno posledica določene  stopnje  sreče in nepredvidljivih dogodkov, ki bodo v večini v vašo korist. Vi živite za svoje prijatelje; prizadevate si povezovati ljudi in ustvariti  mir in harmonijo med vašimi znanci.
Imeli boste intenzivno nagnjenje za družabne dogodke ;in plodno življenje je v prihodnosti.

Na vrh


Venera v 12. hiši natalne karte

Venera, vladar tvojega življenja je v 12. hiši natalne karte; Večina tvojih akcij bo skritih in skrivnostnih in napete strasti, ki jih boš čutil v notranjosti tvojega bitja bo vzpodbudilo tvojo normalno hladnost in metodično naravo do občutkov, ki ustvarijo, da pozabiš svoje prejšnje rešitve in naravni ponos.

Ti moraš polagati več pozornosti tvoji preudarni bikovi naravi in zdravemu nasvetu svoje zavesti preden skočiš v skrivne ljubezenske avanture. V vsakem primeru si ti oseba, ki lahko najde mir in ljubezen pri prostovoljnem  podrejanju sebe v obdobjih osamljenosti ali izolacije.>>> Ascendent OVEN

Ascendent DVOJCEK
Domov

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si