Obrnjena vozlišča v znakih in hišahKako razumeti svojo vozle, če so usmerjeni v znak, ki je nasprotna smer nakazana s hišo? Dobro vprašanje! Kratek odgovor je, da znak opisuje vrsto vedenja in odnosa, ki je optimalen za uporabo, in HIŠA opisuje določeno področje življenja, "kje"-to obnašanje in nagnjenost bo imelo svoj največji vpliv. In važno je, da se zavedaš, da so Vozlišča vedno na polarni osi z znaki in hišami vedno nasproti drugega, tako da, ko obstaja znak / hiša preobrat, poziva za bolj subtilno razumevanje dinamike. Ljudje in karte so zapletene in včasih paradoksalno!

Severni Vozel - North Node kozorog ampak v 4. hiši, nasprotno znamenje Kozoroga, z Južno Node v 10. hiši, ki normalno vlada njegovim nasprotnem znaku:

"To je vse lepo in dobro, vendar kaj se zgodi, če imate to praktično usposabljanje v North Node Kozorogu!! Izkaže se, da je vse od znotraj navzven. Kaj storiti? "( South Node v 10. hiši, North Node v 4. hiši.)

Torej z North Node v Kozorogu je poklican, da deluje po vseh visokih Saturnovih kvalitet popolnosti  in potrpežljivosti, korak za korakom, ciljno usmerjeni vedenje.
On je pozvan, da se premakne stran od »nižje oktave" opisa njegovega Južnega vozla - South Node v Raku --- to je odmik od nihanj, muhastih in strašnih rakovih lastnosti: ("Nikomur ni mar razumeti me in mislim, da mi zmanjkuje denarja.")

To je poziv k dostopu do najvišje kvalitete Znaka- v tem primeru, kozoroga- vendar v področju 4. hiše življenja: kjer je družina izvor, način kako vidimo in okvir zgodbe našega življenja (naše osebne mitologije), in vse, kar ima opravka s 4 Hišo: dom, srce in ognjišče.

Torej, nekje na tem področju svojega življenja je bil pozvan, da bo vodilna oseba popolnosti, tisti, ki določa cilje in celovitost doma, ki premika potrpežljivo, da postavi realne cilje v družini za sebe in druge ... .. in tisti, ki lahko uokviri svojo življenjsko zgodbo, v smislu, kaj je dejansko storil, kljub težavam in rezultatom.

Vemo, da slediti opisu znaka North Node je dobro zdravilo in dobra ideja za vse nas. Ko smo uspeli na "tem našem North Node" se takšne stvari spomnimo še na naši smrtni postelji. V tem primeru imamo to zmedo: znak opisuje o čem mi govorimo in hiša opisuje kje v življenju se bo ta dinamika verjetno zgodila. Vedno gledamo najprej znak, ker je najbolj pomembna stvar za upoštevanje in postavitev hiše potem, ker je hišni sistem šibki člen v astrologiji. Lahko imamo čas rojstva netočen (ki določa hiše) ali pa se lahko uporablja različne sisteme hiš v skladu z našimi astrološkimi prepričanji. Torej najprej zaupajte ZNAKU!
Avtor: Elizabeth Spring