Patner - sorodna dušaLunino vozlišče - Se nisva midva že srečala prej?

Mnogi astrologi smatrajo Lunina vozlišča za zelo pomembno os in nekateri verjamejo, da je ta Os povezana s preteklimi življenji. Če se strinjate s teorijo o inkarnaciji ali ne, ta os je občutljiva točka v vaši karti in ima opraviti s pomembnimi lekcijami življenja. Ko obstaja močan kontakt z vozlišči v sinastriji, obstaja močna sila biti skupaj.

Lunini vozli so precej pomembni v sinastriji. Močne veze Vozlov med  ljudmi so močne in dinamične. Osebe se med sabo privlačijo. V rojstni karti OS Vozlov sugerira močne lekcije, ki se jih oseba mora naučiti v tem življenju in, ko od osebe A  »Os vozlov« pade na osebni planet ali točko  v karti osebe B, je  magnetizem zares napet. Mogoče bo B igral večjo vlogo v življenju osebe A in predstavlja "silo" osebe A, da vzdrži nekaj problemov vgrajenih v pogoje OSI VOZLOV.

Če je planet osebe A (posebno osebni planet) v konjunkciji z Južnim vozlom osebe B, povezava obstaja, ni dvoma. Oseba A, se bo počutila zelo udobno z osebo B , od začetka. Vendar pa je oseba A, dobi sčasoma občutek, da razmerje iztroši  njeno energijo in lahko čuti potrebo, da se pomakne naprej in sprosti sebe od razmerja, ker ta odnos vleče v preteklost. Vsi se soočamo z vprašanji Severnega vozla na neki točki v našem življenju (pogosto se začne ta proces v naših 30-ih!). Če druga oseba, ki je poudarjena na našem Južnim vozlom brez enakega ali večjega aspekta do našega North Node se lahko čutimo zadrževani in "prerastemo" to osebo!

Upoštevajte tudi, da lahko obstaja nekaj nelagodja in odlašanja, ko Vozli, zlasti Severni vozel  močno stopi v stik s planeti in točke druge osebe. Magnetizem je lahko močan (in ni nujno seksualen, pojavlja se tudi v elektronski pošti in platonskih prijateljskih odnosih), vendar je lahko določena količina strahu prisotna (s strani osebe Vozlišča).

En način gledanja na vozlišča stikov v sinastriji: planet osebe v konjunkciji z vašim Severnim vozlom vleče naprej proti lekcijam, ki jih potrebujemo za duhovno rast in srečo. Vendar boste morda nekoliko nasprotni za reševanje teh vprašanj, odvisno od tega ", kje ste na" na poti. planet osebe v konjunkciji z vašim Južnim vozlom vleče nazaj na ozemlje, ki je domače. Tukaj je nekaj "lahkotnega" o razmerju in skušnjava je lahko močna, čeprav lahko ti imaš  na koncu občutek, da potrebuješ nekaj več, kar je lahko obravnavati kot "izživeti" odnos ali celo osebo.
Saturn v konjunkciji z Vozliščem je lahko ločilen aspekt.


Ni tako sigurno zakaj je temu tako, vendar se večkrat pojavi, kjer je Saturn v konjunkciji s Severnim ali Južnim vozlom v skupni karti ali v sinastriji je prisotna v romantičnih razmerjih, ki ne morejo zaživeti pravilno.


Povezave z Ascendentom


Nikoli ne podcenjujte moči Ascendenta! Lahko je enostavno podcenjevati ali celo opustiti  v celoti vlogo Ascendenta v medosebnih odnosih, ko mislimo o Ascendentu kot o Maski, ki jo nosimo, ko srečamo druge. Če je Ascendent samo maska ali ne bi bila potem pomembna samo na začetku razmerja? Mi ne mislimo tako. V bistvu, menimo, da ima Ascendent trajajočo, vitalno vlogo poteka, bistveno vlogo pri odnosih vseh vrst, vključno z dolgotrajno, eden do drugi razmerja. Ugotavlja se, da je lahko medsebojno delovanje med Ascendenti vir osnovnih konfliktov ali harmonije na telesni stopnji.

Ne pozabite tudi, da Ascendent definira Descendent -potomca, ki je zelo občutljiva točka odnosov v natalni karti.

Ko Ascendent v vaši karti oblikuje aspekt do vašega partnerja North Node

Ko je Ascendent v konjunkciji s Severnim ali Južnim vozliščem v sinastriji, obstaja takojšnja in močna povezava med dvema osebama. Razmerje je videti "namenjeno" na nek način in verjetno se srečate pod neobičajnimi okoliščinami. To predstavlja močno osebno povezavo. To ni nujno romantično po naravi, toda, ko obstaja v kemiji med romantičnima partnerjema, obstaja močna navezanost drug na drugega. Ta povezanost je iznad fizične privlačnosti, ker raziskujeta skozi drug drugega svojo lastno osebnost. Nobeden ne želi zapustiti drugega. Če ste bili ločeni in se potem spet snidete, je potrebno zelo malo, da se "ujameta" , ker je vajina navezanost takojšnja in poznana. Je bila usoda, da se srečata? Če verjamete v usodo ali ne, to razmerje je zelo pomembno za oba.

Na vrh
Domov


Ti si ustvarjen Zame: Vertex

Manj znana točka v vsaki natalni karti je vertex. Deluje skoraj kot drugi DESCENDENT. Močni medsebojni aspekti so najdeni v sinastriji ljudi, ki čutijo, da so ustvarjeni eden za drugega. Tukaj je usodna kvaliteta povezana z vertex-om.


Vertex je važna točka v sinastriji, teži k temu, da povzroča občutek usodnosti.
Konjunkcija ali opozicija osebnega planeta A osebe do Vertexa B osebe je izjemno močna
. Privlačnost je izredno močna v tem primeru.
Preberi več >>>Karmicno razmerjeVeliki Trigon v Sinastriji

Eden najmočnejših pokazateljev posebnega razmerja se pojavi, ko enostaven Trikotnik v natalni karti ene osebe se dejansko spremeni v Veliki Trigon s planetom druge osebe, zlasti kadar gre za osebne planete.

Na primer, v karti ene osebe Mars je v zgodnjih stopinjah strelca v trikotniku z Luno v zgodnjih stopinjah Ovna. Planet v zgodnjih stopinjah Leva bi oblikoval Grand Trine v tej rojstni karti, vendar pa ne obstaja. Partnerjevo Sonce zapolnjuje ta vzorec, saj je v zgodnjih stopinjah Leva. Ta močna povezava je še posebej močna, ko je recipročno. Posebna veza obstaja med domačini.


Izmenjava znakov


Ko se znak pozicije planetov medsebojno zamenjajo, se pojavi  specialna kompatibilnost in fascinantnost. Na primer: Če ima oseba Sonce v Ovnu in Venero v Biku  in druga oseba ima  Sonce v Biku in Venero v Ovnu, čeprav bosta delovala popolnoma različno, ta par bo imel neke interesantne izmenjave v njihovi zvezi.


Sonce / Luna kontakti

Ko partnerjevo Sonce ustvarja aspekt z Luno drugega, je tukaj naravna privlačnost. LUNA osebe podpira Sonce na tih ampak pomemben način in Sonce osebe vrača uslugo s potrjujočo energijo. 

Uran, Neptun in Pluto (in Chiron) povezava


Ko se zunanji planeti (Uran, Neptun in Pluto) oblikujejo močno v sinastriji dveh oseb, je tukaj na splošno močan občutek dvignjenega razpoloženja in transformacije skozi kontakt drug z drugim. Chiron postavljen izrazito v sinastriji je prav tako vpliven.