MOTIVACIJA

Ta zapis se ukvarja z našo glavno motivacijo v življenju. Gonilna sila naših prizadevanj je nakazana v naši natalni karti s hišo v kateri je postavljeno Sonce. Ker Sonce simbolizira našo voljo in našo notranjost, znak v katerem je, določa naravo našega značaja in naš resnični temperament.
Na podlagi položaja vašega Sonca v hiši, so nakazila v katerem območju vi izrazite svojo voljo.

Ker Ascendant opredeljuje naš zunanji videz, sončna funkcija predstavlja našo potrebo po uveljavljanju sebe. Sonce vpija "odtenke" znaka, ki ga zaseda in z njegovimi lastnostmi on vpliva na enega izmed dvanajstih področij življenja, ki so zastopane v dvanajstih astroloških hišah.

Upoštevajte, da navedbe temeljijo na pomenu dane konfiguracije in, da drugi drugačni ali nasprotujoči si elemente v natalni karti lahko oslabijo ali spremenijo njegov osnovni pomen. Poleg tega je pogosto težko ločiti, kaj se konkretno doživi od simbolnih aspektov konfiguracije. Ročna analiza ustrezno postavlja vse različne dele sestavljanke na mesto, kot se oceni.  Vzemimo primer 9. hiše. Izpostavlja željo interesov v daljnih zadevah. Vendar se lahko ta pojem razdalje izrazi na abstraktno, duševno ali duhovno raven in to ne pomeni nujno potovanje z letalom na drug konec sveta.

Astrologija deluje zelo dobro in preverjanje njene točnosti so nagrajevanje za tiste, ki študirajo, ampak ... razkrije svoje skrivnosti šele po mnogih letih učenja. V zvezi s tem, astrologija je podobno kot vse druge discipline in potrjuje, da nič ni preprosto ali takoj zagotovljeno.

Sonce v 1 hiši: Moč karizme

Moč volje in videz združena! Vašo notranjost in vaše vedenje združiti, da podeseteri vaše energije in vitalnost. Sonce predstavlja vašo samozavest in globljo naravo, je čudovito izražena v tej zelo značilni konfiguraciji. Dejansko ste celoten blok in ni razlike med vašo pravo identiteto in sliko, ki jo projekirate.

Vaše obnašanje ustreza vaši pravi naravi in vaša dejanja odražajo brez filtra ali pridržka moč vaše volje. Ste obdarjen z odločno, osebno in magnetno osebnostjo. Ste privlačni in očarljiv in ko ste sredi množice ali na sestanku, boste izstopali briljantno, ker imate vrsto žara in topline, ki ne more biti neopažena.
Vaš edini cilj v življenju je, da nenehno, ponosno in brez strahu potrjujete sebe skozi to kaj ste in kaj počnete. Vaša ambicija je izkusiti svoj temperament v celoti na vseh področjih vašega življenja. Vi oddajate energijo v gibanju in, ker slika, ki jo želite projektirati popolno se ujema s tem, kar ste v resnici, vi ne boste nikoli zapravili svoje notranje vire. Druga plat medalje je, da lahko ljudje mislijo, da ste vase obrnjeni in, da ne boste dovolj pozorni na mnenje drugih ljudi ... Prakticirajte nekaj ponižnosti, če lahko, saj lahko prekomerni magnetizem vzbuja strah pri tistih, ki vas ne poznajo dobro.

Sonce v 2 hiši: Občutek lastništva


Čeprav morda ne priznate, ali niste - še ne- zavedni tega, da je vaša celotna volja usmerjena v nakup sredstev in doseganje vaše materialne varnosti. Možnosti za povečanje vašega premoženja je gonilna sila v ozadju vaših dejanj.
Vaše organizacijske sposobnosti in vašo učinkovitost so super sredstva, ki služijo namenu vaše  usode izjemno dobro.  Na področju financ, industrije, tehnike, nepremičnin, itd., vaš praktičen dober občutek vam omogoča, da razvijete svoje vire in vaše sposobnosti za ustvarjanje več denarja in pridobite več materialne moči.
Na bolj abstraktni ravni ste zelo posesivni, še posebej v ljubezni ali v medosebnih odnosih. Vi globoko cenite zvestobo in predanost, ker so to vaše svete vrednote. Nič drugega bolj ne mrzite, kot nezanesljivost, ker ste si postavili zelo visoke standarde za sebe in zato pričakujete podobno obnašanje v zameno.
Vendar morate biti previdni, da se vaša vztrajnost in vaša učinkovitost ne obrne v trmasto in materialistično osebo. Včasih, ko greste skozi nekaj še večjega, težke preizkuse življenja imate pred seboj in ste nagnjeni, da zagriznete več, kot lahko prežvečite. Vaš pretiran pohlep po dobičku vas hitro lahko pripelje do razočaranja, ki so sorazmerne z upanjem, ki ga daste v svoje projekte.

Poslušajte

Fonetično

 

Slovar - Ogled podrobnega slovarja

Sonce v 3 hiši: Komunikacije vse vprek

Vaša intelektualna mobilnost in vašo radovednost sta izjemni. Vaša celotna moč volje je v službi vaše neugasljive želje po znanju in stikov. Vas privlačijo komunikacije in poklici v katerih se lahko premikate in izrazite svoje ideje, kot so novinarstvo, literature ali pisanje na splošno, kot tudi trgovine, zaposlovanja, zakoni, itd.
Zgodaj v življenju ste opazili, da imate izjemen talent v javnem nastopanju in posredovanju. Kot boste odrasli, uporabo ta sredstva za opravljanje svojih poklicnih in osebnih projektov do uspešnega zaključka. Prav tako cenite gibanje v pravem pomenu besede in z veseljem obiščete številne znance. To je, kako vas sprejemajo in izpolnjujejo vaše potrebe komunikacije.
Morda imate pozitiven vpliv na vaše brate in sestre, če jih imate ali vaš brat lahko ima zlasti pomembno vlogo pri vaši usodi. Imate nagnjenost za pretirano komunikacijo in se gibate precej nervozno. Kot rezultat, ko se dogodki ne razvrstijo tako, kot si jih želite, ste lahko podvrženi v konflikte z vašo okolico ali vašimi brati in sestrami. Morda imate nesrečo, medtem ko ste na obisku ali pa ste lahko podvrženi ostri kritiki svojim kolegom.

Sonce v 4 hiši: Dom , ljubo doma

Razen, če ni drugih pomembnih dejavnikov, ki bi kazali nasprotno, niste posebej ekstrovertirani in ste nagnjeni obdržati zase svoja čustva, ki so lahko zelo bujna. Vaša moč volje vas poziva, da ustvarite nekakšen zapredek varnosti okoli sebe.
Zelo ste navezani na svojo družino in dom svojega otroštva. Potrebujete prijetno in toplo vzdušje, ljubezen vaših staršev in varnost vaše družine. Kot odrasel si prizadevate, da jih reproducirate v svojem domu. Ker so vaša družina in vaš dom bistvenega pomena je zelo verjetno, da je združevanje vašega poklica z vašim domom ključ do vašega samo potrditve. Delo na domu vam ustreza zelo dobro. Prav tako lahko bili uspešni v poklicih povezanih z genealogijo in nepremičninami, ker z lahkoto občutite atmosfero in varnost mest, ki jih obiščete.

Vaš oče pogosto igra pomembno vlogo, morda pretirano, kar bi lahko zadušilo vašo željo za svobodo in avtonomijo ter prispevalo k poslabšanju vaše že močno naravne zaprtosti.
Bolj pogosto kot ne, ste to, kar je navedeno, kot "zakasnelo". To je predvsem v drugem delu vašega življenja, da lahko vaša prevelika samozavest učinkovito vpliva na konkretnih področjih vašega življenja.
Vi posvečate svojo voljo k izgradnji stabilnega in udobnega doma, ki je eno od vašega premoženja. Vendar pa so lahko konflikti v družini in vi se lahko borite z očetom višjih avtoritetnih vprašanj ali nad vašimi projekti. Kasneje boste lahko tudi izkusili te vrste težav v svojem domu, če ne pokažete dovolj prožnosti.

Sonce v 5 hiši:  bistvo  epikurizma

Vaša moč volje je osredotočena na ustvarjalne dejavnosti, ki omogoči vaši notranjosti, da se lahko izrazi navzven. Mobilizacija vaše energije se lahko prenese v umetniška, literarna, tehnična dela ali inovativne modele. Bolj simbolično, vi lahko sebe projektirate v vaše potomce in prakso ustvarjanja skozi oploditve.
Vi ste ponavadi zelo družabni, topli in iskreni, vendar vam včasih manjka prožnosti. Ste zainteresirani za ležerne aktivnosti vseh vrst. Ljubezen vam odgovarja, kot tudi izleti, zabave in kakršnekoli zabave imajo določeno stopnjo tveganja, ki lahko povzročijo prenapet adrenalin! Vi sovražite karkoli preveč slovesno in preveč resno na splošno in imate raje takojšnjo lepoto kot dolgotrajne intelektualne meditacije, kar je za vas preveč statično.
Vaša želja za ugajanjem je zelo močna in pogosto zasijete v ljubezni. Ker je rekreacijski svet povezan s položajem otrok je najbolj verjetno, da se z lahkoto povežete z njimi. Če imate otroke, eden od vaših glavnih ciljev je, da bi jim pomagali doseči uspeh. Vi posvetite veliko časa za njihovo izobraževanje, polje, v katerem se izrazite bolje kot kdorkoli drug. Pravzaprav, imate skrivnost, ker vas imajo otroci zelo radi in kar vam vsakdo zavida!
Osebi zraven vas nikoli ne postane dolgčas. Vedno imate številne občasne hobije in dejavnosti. Vi ustvarite in igrate igre na srečo do točke, ki lahko meji na fanatizem. Poskusite se izogniti igranju v igralnicah, saj traja preveč časa. Prav tako se morate izogniti žalostnim ali neprijaznim ljudem, ker morda mislijo, da niste dovolj resna oseba!
Vi ste tako globoko vključeni v zabavne igre, da si verjetno ne boste vzeli dovolj časa in bili dovolj pozorni na svoje resnične interese. Ker poslušate svoj nagon, ne pa svoje razloge lahko tvegate in zgrešite nekaj datumov z uspehom. Priporočljivo je, da včasih daste zabavo na stran in da se prisilite, da se obnašate bolj resno, da bi postali bolj učinkoviti in dosegli svoje cilje hitreje. Možno je tudi, da vam nekateri vaši prijatelji dajejo razloge za skrbi.

Sonce v 6 hiši: Perfekcionizem

Vi ste perfekcionist. Vaša stalna skrb je, da se izboljšate na vseh področjih, da kopičite znanje, in da obdržite vašo predstavo in sposobnosti na najvišji ravni, da bi bilo čim bolj v pomoč. Delo je pomembno za vas in za razliko od veliko ljudi, se počutite lahkotno v svoji poklicni dejavnosti, ker tu uživate dajanje vaših prizadevanj, da bi napredovali.
Morda ste manijak v smislu organizacije in urejenosti. Vaši interesi, ki pokrivajo različna področja in imajo skupno značilnost, da so v pomoč drugim so skoraj manj pomembni, kot harmonija in miren način, ki ga želite uporabiti, ko se soočite s svojimi odgovornostmi.
Biti koristen, je eden od glavnih motivov pri katerem se boste počutili živi. Ne morete si pomagati. Ste željni ne samo, da uporabite svoje zmogljivosti za trdo delo na trajen in urejen način, temveč tudi za prejemanje hvaležnosti vaših nadrejenih ali ljudi, s katerimi se zavežete k zvestobi in s stalno skrbjo za dokaz, da vztrajate na izboljšanju sebe.
V skladu s tradicijo vas seveda zanima zdravje, dietetika in dobro počutje in fitnes nega. Zelo verjetno je, da ima vaše delo opravka z nekaterimi medicinskimi disciplinami in ustreza vašemu pozivu, da delate usluge, da ste koristni in nenehno izboljšujete svojo učinkovitost.
Vaša nagnjenost do nudenja pomoči je neizogibna v nasprotju z voljo, da ukazujete. Pravzaprav, postati vodilni ali prevzemanje odgovornosti ni vaša želja. Vam je ljubše biti odlična številka 2 in da ste nepogrešljivi, kot da ste podvrženi borbi med avtoriteto in tveganja zaradi podjetja v nevarnih situacijah. To je razlog, zakaj so vaše veščine prevelike za položaj, ki ga imate, nasprotno do slavnega načela, da oseba doseže največjo stopnjo ... nesposobnosti pri koncu kariere. Vi ste dober strokovnjak, zaupanja vredna oseba in nenadomestljiv pripomoček, kar je več kot dovolj za vas.

Če nadaljujemo v opisu vaše globoke motivacije, v manj ugodnih primerih lahko zadušite svoje legitimne ambicije. Vi ste med ljudmi, ki potrebujejo spodbudo, da bi se osvobodili svojih zavor in se prenehali bati vsega neznanega. Pogosto vas skrbi, da jim ne boste kos. Včasih ste tudi vznemirjeni zaradi skrbi za zdravje. Zdravilo? Napredujte v svoji karieri, ne imejte strahu in nikoli ne postanite hipohonder ...

Sonce v 7 hiši: Pogajalske veščine

V smislu, da se potrdite, ne morete počivati, dokler ne vzpostavite toliko stikov, kot je mogoče. Čeprav morda ne boste zavestno razumeli vaše ambicije zgodaj v življenju, vi potrebujete, da zasijete skozi vaše razmerje.
To lahko pomeni težnjo, da se vključite v nevladne organizacije, skupine ali klube. V vsakem primeru se počutite lagodno takoj, ko ste obkroženi z ljudmi, ker vaše komunikacijske sposobnosti omogočajo, da ste videti najbolje in ste spoštovani. Vaš stil ni tisto, kar največ pomeni, ker vaša glavna skrb je, da bi vas opazili, takoj ko ste v družbi.
Vi ste namenjeni za sklenitev zakonske zveze, končno obliko združevanja. Ponavadi, vaša usoda je odvisna od vaše poroke, ali direktno, ker to vpliva na vašo kariero ali vaš življenjski stil ali direktno, ker z vašo poštenostjo in vašo samozavestjo dobite veliko podpore na dolgi rok. Zakonska zveza je posvetitev vaše ambicije in ste v celoti zavedni tega vsaj od pubertete, vaša celotna volja bo osredotočena na ta cilj. Imate prilagodljivost in talent potreben, da obrnete skupno življenje v vsakdanjo srečo.


V karti ženske, ta dovzetnost za zakon označuje vaš značaj in vaše ambicije še bolj močno. Če ste moški, ta značilnost je le eno od področij v katerem izvršujete svojo voljo uspešno.
S takšno konfiguracijo, vse izgleda kot rožica najprej. Toda nič ni tako enostavno in preprosto, kot se zdi. Dejansko vaša volja zasije skozi druge in vaše divje iskanje za stik samo zaradi stika lahko skriva strah samote in pomanjkanje samozavesti. Zakaj nenehno iščete potrditev svoje vrednosti v očeh drugih ljudi, če ne odpravijo vaše dvome?
Vas je z lahkoto zamajati. Strah samote in vaši dvomi glede svoje vrednosti lahko povzročijo težave in nenormalne reakcije. Borbe, konflikti z avtoriteto in celo tožbe so lahko škodljive. Vi po navadi premagate njih, ker vaša želja, da ste v odlični formi je močnejša kot karkoli drugega.


Vaš izziv je končno biti sposoben, da lahko izpolnite vaše želje, da ugodite, medtem ko prikrivate vaše močne oblastne težnje. Tudi brez vašega truda boste še vedno zelo cenjeni. Ne pozabite, da "pusti jih miru."Poslušajte

Fonetično

 

Slovar - Ogled podrobnega slovarja

Sonce v 8 hiši: Mističen dotik

Gotovo je, da vaše motivacije ni mogoče z lahkoto ugotoviti, ker v tej sestavi je precej posebna in kompleksna. Karkoli ima opraviti s čustvi deluje na globlji resonanci in ste nagnjeni vsipati strast v skoraj vse. Njihova manifestacija ima vpliv od drugih lastnosti v karti.
Kakorkoli, več skupnih elementov je lahko jasno opredeljeno. Imate močan interes v bistvenih vprašanjih, ki se nanašajo na življenje in smrt in v velike skrivnosti, ki gredo  izza vsakdanjega življenja. Občutite nujo razumeti, preiskovati in kopati in to vedno globlje v globino.
Vi ste prevzeti z neke vrste želje po transcendenci, morda zaradi intenzivnosti vaših občutkov. Vi ste bolj ranljivi, ker vas dogodki zadenejo na polno v obraz, toda podzavestno razumete, da če uspete razvozlati kako in zakaj se stvari pojavijo in boste postali še močnejši. Drugi dejavnik je, da je vaša radovednost neprestano na preži in, da ste presenečeni nad navidez nepomembnimi dogodki. Kot rezultat, veriga vplivov in vzrokov se dviguje in vi ste napoteni, da bi razglabljali o bolj bistvenih vprašanjih, ki trkajo na vrata vaše duše.
Vaše skrbi in vaš okus vas lahko povede na različna področja, kot so psihoanaliza, proučevanje podzavestnih mehanizmov, misticizma, religije, okultizem in duhovnost (želja po transcendenci in za takojšen dostop do višje stvarnosti). Vse, kar je skrito postane predmet fascinacije in boste porabili svoj čas, da ostrite vašo bistrovidnost, kot če pomik naprej in napredek so točno materializirane oblike vašega izziva v življenju.


Na bolj zemeljski ravni, tu so pomembna območja: spolnost, verjetno zaradi vaše transcendence in njene skrite narave, smrt, ker ste bodisi utrpeli izgubo, ki je močno vplivala na vašo evolucijo ali vašo usodo, ali pa samo zato, ker vas te teme zanimajo: finance, dediščine in ugibanja, skratka, vse finančne zadeve, razen tistih iz denarja, ki ga zaslužite zase in svoje stroške in kako boste uporabili svoje dediščine in svoje vire.
Vaše glavne ključne besede so kriza in preobrazba. Vi potrdite sebe, ko se soočate in obvladujete krizo in preizkušnje. Nič vas ne stimulira bolj in nič ne naredi napredek bolj, kot tista ključna življenjska obdobja, ko ste na robu prepada, vi boste razumeli z največjo intenzivnostjo vse možnosti, ki so na voljo za vas. Skozi te čase vi vedno uspete dati svoje najboljše, transformirate sebe in ste na koncu bogatejši in bolj razumljivi. Ta vrsta vzorca vam najbolj ustreza, ker želite hiter premik, vedno hitreje in dlje, in vi bistro razumete, da je vsakodnevna resničnost pomembna v kolikor ostane verodostojna in skrita. Vaše najboljše orodje za odkrivanje resnice je povečanje vaše samozavesti. Vendar pa bodite pozorni, da ne bo preveč tveganja in ne sistematično vstopiti v center nevihte, ker vas lahko močno in večkrat pretrese.
Možno je tudi, da ste izgubili očeta že zelo zgodaj, v pravi ali figurativni obliki (včasih ga spet najdete po težki preizkušnji), celo če on paradoksalno igra pomembno vlogo v vašem življenju. Če se teorija potrjuje, to samo pomeni dodaten korak k sublimaciji in premagovanju preizkušenj, ko hodite po poti k modrosti. Vi, mistik? Da, vendar na svoj način, seveda!

 

Sonce v 9 hiši: Potovanja v daljne dežele

Zelo zgodaj v življenju ste uporabili za sebe rek, ki pravi, da "Noben človek ni prerok v svoji državi". Od svojega otroštva imate občutek, da imate nekaj drugačnega, kar ne more popolnoma razumeti vaša okolica. Vaše rojstno okolje vas poziva, da tvegate v neznana ozemlja in daljne dežele, kjer  upate, da bodo vaši resnični talenti in lastnosti sčasoma prepoznani.
Bolj udobno se boste počutili, ko ste daleč od doma, včasih zaradi vašega uporniškega uma, vendar pogosto zaradi enostavnega občutka, da ste drugačni, ali zavest pridobljena skozi praktično dober občutek. Dejansko vas privlačijo stvari, katere vaša družina smatra, da so preveč originalne in, ki jih ne morejo niti razumeti niti ponuditi.
Ta posebnost lahko prevzame različne oblike glede na vašo usodo in vašo osebnost. To lahko pomeni močno nagibanje v daljna potovanja, visokošolsko izobraževanje, duhovnost, filozofije in religije, morale ali kulture. Poklici na teh področjih bi izpolnili vaše fizične in intelektualne potrebe biti vsepovsod. Morda vas bo zanimala kariera veleposlanika, sodnika, izvoznika, filozofa, raziskovalca, univerzitetni profesor, novinar, ali kakršno koli delo z duhovniki.

Gotovo je, da lahko svoj socialni status precej izboljšate v krajih, daleč od doma. Vaše ambicije niso ovirane zaradi mednarodne politike in vseh stvari, ki so drugačne od vašega rojstnega okolja in so zelo koristne. Vi nimate problema z učenjem tujih jezikov in vaš študij tega področja vam bo gotovo dragocen pripomoček skozi življenje.
Vaše samo potrjevanje in vaš uspeh so doseženi s pomočjo izkušenj, ki se pojavljajo v tujini ali v zvezi s tujci. Če ste ženska, je zelo verjetno, da se poročite s tujcem, ki bo igral pomembno vlogo pri vašem delu. Ko odrastete, bolj pogosto kot ne, vi izžarevate sijaj, ki izhaja iz višjega znanja, ki je duhovno, moralno ali intelektualno razen, če preprosto izhaja iz dejstva, da ste se predali plemeniti namen.
V nekaj redkih primerih, ko so napete planetarne konfiguracije, ste lahko prizadeti zaradi bolezni ali vročinskega stanja tujini. Na poklicni ali poslovni ravni, konflikti se lahko pojavijo v času vašega potovanja in omadežujejo vaš ugled ali vašo čast.


Kaj predstavlja vašo moč, ne izključuje previdnost. Imejte v mislih, da lahko preveč lahkotnosti privede do nepredvidenih situacij. Čeprav to načelo velja na vseh področjih življenja, je gotovo, da, ko so eksotična potovanja vključena, ali v prenesenem pomenu, ko ste povzeli intelektualni, moralni ali duhovni položaj bi morali biti oprezni, narediti korak nazaj in pokazati nekaj omejitev .

Sonce v 10 hiši: Vladavina ambicij

Vaša potreba po samo potrjevanju je zelo močna in je jasno fokusirana na doseganje vaše družbene ali poklicne usode ali vsaj, na dramatičen dvig v primerjavi s svojim rojstnim ozadjem. Vaša prizadevanja,vaša volja in vaši cilji so dobro opredeljeni v vaši glavi. Imate natančno idejo o vrsti usode, ki jo hočeš in ne želite, da ostanete neznani!

V astrološki tradiciji, je Midheaven povezan z mamo. Torej, ona je lahko koristna za vašo kariero ali pospešitev vaše kariere, če se druge konfiguracije v karti skladajo.

Imate prirojeni občutek poveljevanja in izrazit okus za čast in ugled in morate imeti svojo vrednost popolnoma priznano. Vi mrzite nenatančnost in si postavite konkretne cilje, ureditev, da hitro zapustite spokojnost anonimnosti, za katero imate nobene afinitete. Vaša odločnost in vaša neustavljiva želja, da bi vedno pridobili več vpliva na položaju, ki ga zasedate, so vaše glavne prednosti za doseganje vaših ciljev, ki sijejo naprej  in vas povzdignejo navzgor, višje in višje.
Obstajajo resni znaki slave v karti, vendar jih je treba potrditi z drugimi skladnimi dejavniki. Tudi, če ne dosežete slave je najbolj verjetno, da boste dosegli določeno stopnjo ugleda v vašem področju pristojnosti in to je daleč od neprijetnosti za vas. Zahvaljujoč vaši učinkovitosti in vaši sposobnosti organizacije je enostavno za vas, da boste našli svoje mesto na soncu.
V nekaj redkih primerih, vaš vzpon, ki je veliko višji od povprečnih ljudi, je dosežen na duhovni ravni in ne vključuje vašega socialnega ali poklicnega statusa. Vaša prepričanja in osebne obveznosti lahko povzročijo, da igrate vlogo sončne avtoritete. Lahko postanete vodja ali poveljnik na področju, ki ga izberete.
Čeprav ne želite imenovati in povedati drugim ljudem, vaša divja želja po uspehu neizogibno ustvarja borbe avtoritete.
Vi se boste dvignili prehitro na raven, ki je tako drugačna od tiste, kjer ste bili v zadnjem času in lahko pripelje do spopadov s člani vaše hierarhije ali ljudi, ki jih redno prerastete in, ki se ne strinjajo z vami.
Obstaja tudi mirujoča nevarnost, da postanete ujeti v veselje moči in njenih pogubnih posledic. Vendar vam ni treba skočiti v to z obema nogama. Pošten odmerek sproščanja in meditacije je zelo verjetno, da vam prihrani številne težave.


Sonce v 11 hiši: Prvi klic prijateljem


Vi ste zagotovo dobra duša. Predvsem pa uživate sebe uveljaviti prek prijateljstva, tistih pravih, ki so globoka in topla. Ugotovili boste, da ni nič bolj nagrajujoče, kot biti sprejeti in ljubljen od prijateljev in znancev, ki jih izberete.
Kolektivne aktivnosti ponujajo veliko zadovoljstva, zato je za vas najboljše imeti redne stike z vašimi kolegi. Vaša resnična želja za tkanje trdnih vezi prijateljstva skozi vaše dejavnosti (ki niso nujno strokovne) pomaga pri pospeševanju vaše karizme in potrditev avtoritete, vendar hkrati z dobrodušnostjo in nesebičnostjo.
Podpora in zaščita od ljudi iz visokih krogov so vam večkrat zagotovljeni in ne na varčen način. Pomagajo vam pri izvajanju vaših različnih projektov, po možnosti s toplim in ljubečim spremstvom. Dejansko vam izolacija ne ustreza, ker bi se počutili, da vaš trud ne služi svojemu namenu. Vaša potreba po priznanju in vaše žeja za toplino so tako močni, da ne morete vztrajati preveč časa v samoti.

Timsko delo in projekti, ki vključujejo humanitarne in umetniške projekte ali delo v javnem interesu se čudovito prilega vašem idealističnem in družabnem značaju. Včasih, rivalstvo in pričkanje vpliva na prijateljske vezi za katere ste verjeli, da so stabilna in močna. Na žalost, je nemogoče, da bi bili vsi zadovoljni in v takih primerih ne bi smeli preveč skrbeti, ker imate tako ljubeč, preprost in prijazno naravo, da ne bo trajalo dolgo preden zvest in zanesljiv prijatelj ustvari, da pozabite na razočaranja, ki ste jih doživeli.

Sonce v 12 hiši: Dragocene skrivnosti


Vaša želja za dosežki zavzema dokaj posebne oblike, ker se ne morete upreti privlačnosti do skrivnosti in ne morete pomagati, da odstopite od nekaterih dogodkov.
Vaša naravna nagnjenja vas pogosto prisilijo, da se izolirate in zaščitite vaš zasebni vrt, ker v teh privilegiranih trenutkih, ko ste sami s sabo, lahko greste nazaj k svojim koreninam in  končno zacvetite.
Imate močno nagnjenost, da se zaprete vase in imate celo določen okus za samoto, ki je lahko naravno ali moč navade. Ampak ste bolj skrivnostni in enigmatični, kot samotni. Bistvo je , da je bolj ali manj pomemben del vas (odvisno od ostalega dela karte), je skrit in nedostopen drugim.
Vi ste družabni, vendar spoštujete diskretnost. Pogosto pokažete resnično predanost do ljudi in vaše sočutje je ena od naravnih vidikov vaše osebnosti, ki je ni zlahka ugotoviti. Ste nagnjeni pozabiti svojo individualnost in skoraj negirati jo v nekaterih primerih. Niste zainteresirani za osebno slavo. Vi uspevate skozi nesebičnost, prostovoljno in humanitarno delo ter zmanjševanje stisk in krivic, ki vas obdajajo in ki jo občutite močneje, kot kdorkoli drug.
Paradoks je, da bolj ko se oddaljite od družbe, bolj uspešni ste, vsaj kar zadeva vašo notranjo moč in vaš razvoj. Delo v skrivnih ali v samotnih postavitvah vam pogosto zelo ustreza. Vi imate prednost če ste pisatelj, slikar, zdravnik, psihiater, tudi menih / nuna, če je vaše delo v zvezi z zapori, ali če je potrebna domišljija in sanjarjenje. To pa ne izključuje slavnosti, toda če boste dosegli slavo, bi morali omogočiti skritem delu tebe, da se izrazi v enem od zgoraj navedenih področjih, za vaše lastno dobro.
V skladu s tradicijo ta konfiguracija pomeni, da je vaš razvoj povezan s preizkušnjami in ovirami, ki vodijo do krize in v obdobju samote. Njihov končni rezultat je, da vas usposobi, da se postavite na svoje noge in si vzamete čas, da premislite o tem, kaj je res pomembno na poti življenja, ki se zdi tako absurdna na prvi pogled. Ni vam treba skrbeti, ker ni napovedi, ki je boljša od druge. Vsi imamo svojo pot in vaša gre skozi pregled avtentičnosti,
skrivnosti, kot tudi več obdobij daleč od družbenih vrtincev in lažnih odnosov, ki so le izguba časa.
Z dosežki lahko dosežete moč v ozadju prestola. Morda vas popelje v skrite teme o katerih ljudje ne govorijo, kot je nadnaravno, okultizem, velike skrivnosti, itd.
Vaša usoda je skrivnostni del, kjer ni nihče osumljenec. Vi ste daleč od preproste osebe. Čeprav tega ne pokažete, se zavedate, da se ne ujemate z mnenjem, ki ga ima večina ljudi o vas.
Vas zanimajo situacije, ki vam omogočajo, da se skrijete ali umaknete v določenih obdobjih svojega življenja. To je pogosto rezultat vrste preizkušenj. Vendar pa zadaj vaše obrambne reakcije, obstaja resnično nagnjenje za misterioznost in skrivnosti.
Poslušajte

Fonetično

 

Slovar - Ogled podrobnega slovarja