Podvojeni znaki


Obstaja 12 znakov in 12 hiš. Če ima natalna karta dva ograjena znaka ( znaka, ki se ne pojavita na začetku nobene hiše) potem bosta dva druga znaka morala podvojiti svojo dolžnost in biti na vrhu ( začetku) dveh hiš. Ti znaki imajo povišano važnost, ker pokrivajo ekstra teritorij in vpliva na več področij tvojega življenja. Ograjeni znaki kažejo področja, kjer imamo težave. Podvojeni znaki kažejo področja, kjer smo močnejši in stvari pridejo z lahkoto. V bistvu, Podvojeni znaki nam pokažejo načine, kako zaobidemo težave povzročene z zagrajenimi znaki.Oven in Tehtnica  podvojena: 

Povzemanje direktnih akcij bo prihajalo vedno bolj naravno, zlasti na področjih življenja, ki ga ureja hiša z Ovnom na pragu. Seveda, morate preveriti lokacijo in stanje Marsa v horoskopu za nasprotne kazalnike. Na nasprotni strani karte bo tehtnica na dveh hišah. V teh področjih sposobnost za druženje in sodelovanje bo izrazito.


Bik in  Škorpijon podvojena:
  

Stabilnost, vztrajnost, praktičnost in kopičenje sredstev in vrednosti so izhod iz težav, nakazani z vašimi ograjenimi znaki. To še posebej velja za stvari, ki jih ureja hiša z Bikom na pragu. Nasproti hiše bo Škorpijon na pragu in to je, kjer lahko imate moč, kjer lahko vplivate na vrednote ljudi okoli sebe. Hiše s Škorpijonom na pragu prav tako kažejo, kje in kako se lahko sami regenerirate, ko se počutite izsušeni. Bodite prepričani, da preverite lokacijo Venere in Plutona (tudi Marsa, ker je sekundarni vladar Škorpijona), kjer boste dobili dodatne informacije (in da vidite, če so pokazatelji v nasprotju.


Dvojček in Strelec podvojena:

Komunikacije in potovanja so tvoja pot iz teh problemov povzročenih z vgrajenimi znaki.

Rak in Kozorog podvojeni:

Rak kaže, kjer mi potrebujemo občutek varnosti; potrebo, da se  “počutimo doma.” Kozorog, v nasprotju pokaže področje življenja, kjer se moramo organizirati in graditi, kjer smo lahko efektivni.


Lev in Vodnar podvojena:

Hiša z Levom na pragu je prostor, kjer smo lahko  “na odru - tribuni.” Hiša z Vodnarjem na pragu kaže, kje lahko uničimo oder in ga nadomestimo z bizarnim novim modelom.


Devica in Riba podvojena:

Hiše z Devico na vrhu so področja, kjer mi stremimo ali da smo stalno zaposleni ali smo ekstra kritični. Hiša z RIBO na pragu pokaže področje, kjer lahko uporabimo našo domišljijo, instinkt in simpatijo.

Na vrh1 in 2. hiša, 7 in 8. hiša:

Vaše posesti in občutek samo-vrednotenja so  odvisne kdo ste.  Dober primer je  Princ Charles, drugi pa George W. Bush. Na nasprotni strani karte,  partner (7 hiša) bi se nagibalo obravnavati ga, kot sredstvo (8 hiša).  Na nasprotni strani horoskopa,  partner (7. hiši), navadno treba obravnavati, kot pridobitev, obogatitev (8. hiša).

2 in 3 hiša, 8 in 9 hiša :

Ti ne moreš samo sedeti na svojih vrednotah (2 hiša). Mora se komunicirati (3 hiša). Po drugi strani, vrednote skupine, ki ji pripadaš je tudi treba upoštevati (9 hiša).

3 in 4. hiša, 9 in 10. hiša:
To je odlična kombinacija za učitelja, pisatelja, ali svetovalca.

4 in 5. hiša, 10 in 11. hiša:

Kariera (10th hiša) je povezana z upravljanjem s skupinami ljudi. Ljudje so važna stvar tukaj. Kariera je sekundarnega pomena. Clara Barton, izumitelj Rdečega Križa je imela to kombinacijo.

5 in 6  hiša, 11 in 12. hiša:

S hišo ljubezni in kreativnosti (5th) pripojeno na vašo hišo dela (6th), ti potrebuješ delo, ki ga lahko ljubiš  ali skozi katerega lahko izražaš svojo kreativnost.  

6 in 7 hiša, 12 in 1 hiša:

S povezavo hiše dela in poroke, si ti poročen s svojim delom ali lahko delaš s svojim zakonskim partnerjem skupaj. 12. Hiša upravlja z vsem, kar je skrito in skrivnostno, torej ni presenečenje , da je  iluzionist David Copperfield imel isti znak v svoji 12 in 1 hiši. 

                                                                                        Na vrh

Kontakt: info@rojstna-karta.si