Ascendent LEV

Ljudje z Ascendentom v Levu se zdi, da imajo instinkt za življenje plemstva in vladarjev.  Na tvoje življenje bodo na različne načine vplivale odločitve, ki jih narediš na osnovi svojega ponosa, želje po moči in avtoritete in tvoje potrebe prepričati druge o svojem pogumu.
V življenju boš deloval dokaj odkrito, radodarno in prijaznim nagnjenjem. Potek dogodkov v tvojem življenju se bo razvijal sam po sebi hitro in življenje polno prilik in okoliščin bo imelo rezultat tvoje želje po vladanju, organiziranju, da držiš ključe oblasti. Moral bi se zavedati, da zaradi preveč močnih impulzov obstaja nevarnost napak in preobratov v življenju. Ti boš na splošno obravnavan, kot ljubezniva, iskrena in radodarna oseba, ki pa ima veliko ponosa in občutljivost. Egocentričnost je ena od cen ljudi, ki se rodijo z Ascendentom v znaku Leva. Drugi vidik tega znaka je, da ima tvoja osebnost močno nabito strast in spolno poželenje. Po drugi strani pa je tem znakom zodiaka podeljen v življenju velik odmerek vitalnosti, kot tudi lepa fizična oblika in močno, zdravo telo.

Močna volja je značilnost tvoje osebnosti. Ti iščeš priložnosti in, ko jih najdeš greš v njih,  uporabljajoč tako svoj razum, kot svoja čustva in si prizadevaš za uspeh z vnemo in odločnostjo. Ti si zelo samozavesten in ti izvajaš ideje s samozavestjo, ki ne dopušča, da ti karkoli prekriža pot uspeha.
Bilo bi koristno zate, če ne bi bil tako iskren in odkrit in, če ti ne pričakuješ, da bodo tudi drugi delovali in občutili tako, kot ti.
Lev ti bo podelil zelo iskrena in strastna razmerja v katerih ti želiš, da prinašajo srečo in splošni občutek dobrodelnega duha in topline tvojim ljubljenim. V tvojih spolnih odnosih deluješ, kot srečen, močan, igriv in celo malo nedolžen.

Ti boš vedno bolje delal, kot vodja in ne, kot podrejen.

Lev  ASCENDENT  


Všeč ti je biti v središču pozornosti, da izgledaš močan, samozavesten in prevladujoč, celo če te kaj moti.
Všeč ti je biti voditelj in lahko si dober, dokler pomniš, da je vodstvo odgovornost, kot tudi moč in privilegij.
Lahko si trmast, še posebej če je tvoj ponos vključen. Si idealističen in ljudje ti morajo dokazati, da imajo integriteto.
Rad imaš bogate in elegantne stvari, ki se lahko poudarijo s kazanjem drugim. Ampak zapomni si, da samo zato, ker nekaj impresionira ljudi, ni nujno dobro. Moraš spoznati razliko.
Drugi te lahko ali ne, vidijo kot lepega ali postavnega vendar, ko odrasteš boš razvil kraljevsko dostojanstvo - obnašanje, da bodo drugi čutili, da si zanesljiv. Veliko ljudi te bo imelo rado in večina te bo tudi spoštovala.


Vsi ascendenti v LEVU se razlikujejo, glede na postavitev planeta, ki vlada znaku ascendenta. Vladar Leva je Sonce.

Sonce v 1. hiši natalne karte


Ta položaj nakazuje veliko vitalnosti, z veliko energije in dinamike v vsem, kar delate in dovolj možnosti, da preživite bolj negativne okoliščine.Vaše vedenje pa je impulzivno, ambiciozno, podjetno in dominantno. Vi boste zabeležili  noto dostojanstva in pravičnosti z vsemi s katerimi boste komunicirali. Vi ste zelo ponosni in ne prenesete žalitev. Ta lastnost je prekomerno nadomestilo za vašo velikodušnost, plemenitost in odkritost. Življenje bi moralo imeti mesto na vrhu za vas.

Sonce v 2. hiši natalne karte

Ta položaj nakazuje, da bo cilj vašega življenja v prizadevanju za zagotovitev finančnega uspeha in blaginje. Potencial nakazuje srečo in korist nadrejenih in delodajalcev.
Skozi svoje življenje boste imeli veliko koristi od oseb, ki imajo odgovorne položaje in avtoriteto. Vendar vseeno boste morali delati, tako da bodo vaše delovne naloge vedno na nek način privilegirane.

 Na vrh

Sonce v 3. hiši natalne karte

Ta položaj nakazuje velikodušen, čeprav ponosen um z ambicioznimi nagnjenji. V vseh intelektualnih prizadevanjih ste trdni in samozavestni, vedno s ciljem skupnega uspeha in željan časti in slave s svojimi intelektualnimi prizadevanji.

Imate željo pomagati drugim z uporabo svojega znanja. Vaš um je lahko iznajdljiv, konstruktiven, globok, zahteva spoštovanje, tudi versko ali filozofsko.

Morate biti previdni, da ne bi postali preveč ponosni ali arogantni ali pokazali preveč ambiciozno naravo.

Na vrh

Sonce v 4. hiši natalne karte
Sonce, vladar tvojih življenjskih dogodkov se nahaja v četrti hiši. Ta hiša je povezana s prvo in zadnjo epoho enega življenja, ampak predvsem slednje. Ker je tvoj vladar postavljen tukaj, v celotnem splošnem poteku svojega življenja in vseh zadevah povezanih s tvojo družino, starševskim imenom in hišo bo izjemno pomembno zate.

Sonce v 5. hiši natalne karte

Ta hiša ima nadzor nad hedonističnimi vidiki življenja, socialna nagnjenja, čustva in otroci. Prav tako je zaskrbljen, v bolj materialnem smislu, s špekulativnimi zadevami v poslovnih in drugih s tem povezanim dejavnosti.

Na vrh

Sonce v 6. hiši natalne karte
Ta hiša pomeni zunanje omejitve orla, obvezno delo, bolezni in služabnikov. Moral bi biti previden z uporabo svoje fizične energije.

V vsakem primeru, zadeve te hiše bodo zelo pomembne in bi lahko vključevalo neko zdravniško delo. Ti boš zagotovo prejel napredovanja, medtem ko boš zaposlen z drugimi in tvoje delo bo dostojanstveno in zelo spoštovano. Ti si nadarjen in sposoben na različne načine in tvoj globok in racionalen um bodo zelo cenili tvoji nadrejeni.

Na vrh

Sonce v 7. hiši natalne karte

Temperamentni, kot ste, boste videti bolj ekstrovertirani, vedno projektirali sebe v zveze z drugimi. Zakon in drugi tesni odnosi bodo zelo pomembni za vas. Imate potencial, da sodelujete z osebo, ki vam bo prinesla dober ugled, bogastvo in tudi slavo.

Vi ste, da ustvarite v svojem ​ ​obstoju mnoge trajne veze in močna prijateljstva. Vendar, bodite previdni pred sovražniki, ki jih ustvarite, ker so lahko zelo močni in škodljivi za vas.

Na vrh

Sonce v 8. hiši natalne karte

Glavni pomen te hiše so izgube in krize, kot tudi tabu teme in okultne zadeve. Osma hiša se ukvarja s temami, ki so povezane z globoko čustveno preobrazbo. To lahko prevzame obliko, ki bo za vas boleča izkušnja, vendar če je Sonce v tej hiši, je pomembno, da boste izvedeli vse, kar je v povezavi z večnim ciklusom smrti in postajate in upravljate bolj zavestno s temi temami. V tem smislu je lahko izguba ljubljene osebe izredno pomembna, travmatična in odločilni dogodek v vašem življenju, ki lahko posledično razvije bolj globoko uresničitev vaše lastne narave.

Na vrh

Sonce v 9. hiši natalne karte

Na določen način je to stališče pomožen vi sanjač in tisti, ki še posebej všeč, da razmišljamo prihodnost. Vaš um je klen, samozavestna in trdno z naravno naklonom za raziskovalne dejavnosti na področju znanstvenih zadevah, v katerih mora biti vaše sodbe povsem nepristranske in jasna. V nekaterih obdobjih svojega življenja, zelo verjetno v srednjih let, boste uspešni v poslih, povezanih z vero in pravo, ter z drugimi dejavnostmi, ki imajo opraviti z višjo problemi uma. Moral bi potovanje v tujino precej v tujih deželah boste našli uspeh.

 Na vrh

Sonce v 10. hiši natalne karte

Sonce tukaj pomeni, da obstajajo velike možnosti za čast in uspeh v življenju in pridobiti privilegiran odnos od močnih osebi. V srednjih letih boste imeli priložnost spoznati najpomembnejši dogodek svojega življenja; dogodek, ki lahko prinese srečo in blaginjo, ustrezno sredstvo za zaslužek in preživetje, in s tem sposobnost, da postanete popolnoma neodvisen in uspešen. Vaš negativne tendence so aroganca in ponos.

  Na vrh

Sonce v 11. hiši natalne karte

Ta pozicija nakazuje, da bodo imela prijateljstva neposreden vpliv na vse pomembne dogodke. Ta položaj je precej ugoden. Morate pridobiti naklonjenost in odobritev nadrejenih in avtoritetnih oseb ali tistih, ki so za nekaj stopenj močnejši, kot ste vi v svojem poklicnem krogu. Katerikoli poklic opravljate, se boste dvignili zaradi svojih prirojenih lastnosti. Ste zelo družabni, ambiciozni, spoštljivi in vas privlačijo splošno veljavne ustaljene norme in običaji.

 Na vrh

Sonce v 12. hiši natalne karte

Ta pozicija vam daje težnjo, da delujete neopazno večino časa. Vas zanima prinašanje jasnosti v vse zadeve; preiskovanja, delati raziskave. Ta pozicija prav tako pomeni moč za interpretacijo in veliko vašega časa porabite z namenom samo-analize. Obstaja močno nagnjenje za psihične zadeve in okultizem; imate sposobnost sprejeti nesrečo z razumevanjem in potem reagirati s čutom. Nakazano je veliko zanimanje za okulten študij. Ne pustite, da se plamen pogasi. 

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si