Ascendent DEVICA

To predstavlja, da boš skozi življenje prevzel rezervirano, tiho, analitično, kritično in sprejemljivo razumevanje. Čeprav nisi oseba z zelo močnimi  ambicijami, ti obvladaš sposobnost vztrajanja in izražaš bistroumnost in duhovitost.  Nekaj sebičnosti je prisotne. Kakorkoli, če si sposoben nasprotovati tej negativni potezi s tvojo naravno pomočjo in sočutno nagnjenostjo in usmeriš tvoje pozitivne kvalitete za reševanje  problemov drugih potem boš izpopolnil tvoje najvišje spiritualne dolžnosti in tvoja stopnja zavesti in dojemanja bo razširjena.

 

Tebe ni strah delati, toda rad delaš stvari, kjer lahko uporabiš intelektualne izvore rajši kot  mehanične. Tukaj je nekaj samostojnosti toda ne poskušaj siliti v to, ker od device naravna navada je ena v kateri oseba vodi z nekaj močnejšo avtoriteto in kjer so važne odločitve bolje napravljene od drugih.

 

Si zelo nagnjen k detajlom in to dela tebe dobrega delavca, posebno v takšnih službah, ki zahtevajo veliko preciznosti in opazovanja. Ti imaš željo za čistočo in  čeprav ti ne misliš biti v zvezi z drugimi je tukaj nekaj, kar ti ne maraš: konstantno vsiljevanje v tvojo privatnost. Kakšno bo tvoje življenje? Verjetno bo eno takšnih v katerih bosta poslovnost in praktičnost zelo važna. Ker si rahlo hladen in rezerviran, bi bilo dobro, da ko si zaljubljen dopusti sebi sprostitev in odgovornost tako, da boš sposoben vrniti nekaj naklonjenosti, ki jo sprejemaš.

Življenje te bo našlo v mnogih situacijah v katerih bo tvoja funkcija kot svetovalec; napravi te možnosti uporabne pri usmerjanju moči tvoje kreativnosti.  

Devica Ascendent


Morda nekoliko sramežljiva in ne zelo samozavestna do drugih. Pravzaprav ste mehko govoreča urejena oseba, ki je zelo simpatična. Vaš edini pravi problem lahko izvira iz dejstva, da ste perfekcionist in lahko zahtevate, da tudi drugi živijo po enako visokih standardih, ki ste si jih nastavili za sebe. Vi hitro poudarite napake ljudi direktno njim, ampak bi se morali naučiti biti malo bolj obzirni.
Vi ste praktični in ne želite izgubljati časa za nepraktične zadeve. Toda za izdelavo predmetov ene ali druge vrste imate odličen okus, čeprav ste zelo rezervirani in vam je všeč vse, kar je privlačno in praktično. Vi verjamete v delo in se počutite najbolje, če ste vpleteni v neke projekte. Ta odnos se bo z leti okrepil.

 


Vsi ascendenti v Devici se razlikujejo, glede na postavitev planeta, ki vlada znaku ascendenta.        
Merkur v 1. hiši natalne karte

To naredi iz vas osebo, ki ji je uspeh na voljo preko osebnega prizadevanja. Vi ste ambiciozni, hitri, intelektualni in imate neke vrste znanstvenega poklica, vaš govor je tekoč in zgovoren. Ste uporabna in koristna oseba.
Vaše aktivnosti bi morale biti tiste, ki so napete, raznolike in zahtevajo inteligenco. Ljubiš natančno delo: pisanje, zbirateljstvo, prodajo in komuniciranje. Vi ste odličen kritik in analitik.

Merkur v 2. hiši natalne karte

Vaše življenje bo usmerjeno v pridobivanje denarja. To boste naredili medtem, ko se boste ravnali po najboljših družbenih pravilih in manirami. Vi ste sposobni uspeti pri poklicih, kjer je potrebno posebno znanje ali je zahtevano usposabljanje. Vaša komunikacija z javnostjo bo prav tako pomemben dejavnik pri odločanju, ali ste uspešno pri poslovanju ali ne. Vaš okus je prefinjen in se ne boste vključevali v nižje poklice.
 
Merkur v 3. hiši natalne karte

Vaše življenje bo usmerjeno v pridobivanje praktičnega znanja; radi se učite, ste študijski tip, pozoren in aktiven iz intelektualnega vidika. Vaša željnost preiskovati in opravljati raziskovalne dejavnosti ustvari, da ste odličen kandidat za znanstveno udejstvovanje.
Vi ste v bistvu intelektualne oseba z močno prodirajočo močjo in pretirano potrebo po preciznosti detajlov. Vaše slabosti so težnje zaskrbljenosti in preobremenjenosti do prekoračenja.
  Na vrh

Merkur v 4. hiši natalne karte

Ti boš nekoč postal eden tistih ljudi, ki opravljajo zelo aktivno in spremenljivo življenje. Merkur v četrti hiši kaže visoko stopnjo preokupiranosti z domom in družinskih zadev, z mnogimi ovirami, ki preprečujejo stalno prebivališče. Obstaja možnost širitve zavesti, ki se pojavljajo proti koncu življenja.
  Na vrh

Merkur v 5. hiši natalne karte

Vi ste videti preokupirani in zaskrbljeni glede vašega ljubezenskega življenja. Ljubezen absorbira vaš um; to pomeni, da ko se zaljubite niste sposobni uspešno usmeriti sebe na ne- čustvene zadeve.
Morali bi izkoristiti vsako priložnost za dobro naložbo v poslovnih špekulacijah. Velik del vašega finančnega uspeha bo odvisno od vaše sposobnosti, da pravilno razporedite denarne vire v finančnem svetu.

Merkur v 6. Hisi natalne karte

Ti moraš dobro skrbeti za svoje zdravje in se izogibati delu in odgovornosti zunaj hiše. Tebe skrbijo stvari, ki niso važne. Ti si odgovorna ;postaneš z lahkoto fizično prehlajena v tvojem  okolju. Po drugi strani, si aktiven in energičen delavec, čeprav je težko za tebe, da izpostaviš svoje najboljše potenciale. Čeprav imaš kvalitete za management, te usoda lahko vodi v vlogo servisa.  Ti imaš dobro pamet za kemijo, pisanje in analitično delo. To označuje življenje, kjer smrt določa stalno skrb. Vaša zavest je aktivna in bo v celoti pozorna do zadnjega dne svojega obstoja.

Merkur v 7. Hisi natalne karte

Vaše življenje bo usmerjeno v pridobitev uspeha skozi vključitve druženja in združevanja z ljudmi. Vaš partner je lahko preveč inteligenten in pameten za svoje lastno dobro, ker on ni vedno dovolj zanesljiv. On verjetno ni samo aktiven in progresiven, temveč tudi nekoliko prebrisan.
 
Merkur v 8. Hisi natalne karte

Mentalno, tebe privlačijo okultne teme in tukaj je nagnjenost za preučevanje okultnih in metafizičnih problemov. Skozi življenje ta pozicija kaže rahlo tendenco navdušenosti do razprav in pričkanj kot tudi nagiba, da se ne držiš v celoti resnice. Skozi tvoje življenje obstajata dve stvari, ki se jih moraš poskusiti izogniti: prvič, ne dopusti sebi biti preveč zaskrbljen nad nepomembnimi zadevami, drugič, poskusite vedno spoštovati resnico.
 
Merkur v 9. Hisi natalne karte

Merkur v tej hiši kaže predanost znanju in um, ki je analitičen in preiskovalen. Ta pozicija pa ni brezpogojno ugodna, ker ti daje nenaklonjenost za več materialnih aspektov življenja in morda daje preveč poudarka na abstrakten način razmišljanja. Poskušajte razviti več praktičnih strani device in prilagodi svoje višje misli do praktične realizacije.
 
Merkur v 10. Hisi natalne karte

Ti si zelo zaskrbljen z doseganjem uspeha. Uspeh ali neuspeh se pojavi v sorazmerju do tvoje moči volje. Ti imaš sposobnost, da opraviš uspešno vse posle, povezane s provizijam ali koncesijo: tvoje poklicno življenje bo raznoliko in v mnogih primerih boš opravljal več poklicev hkrati. V poslovanju obstaja težnja, da ne bo preveč dejstev. Tvoj govor je tekoč in tvoj spomin je dober. Uporabi to v tvojem praktičnem življenje in boš dosegel uspeh.

Merkur v 11. Hisi natalne karte

Prijatelji, osebe, ki so pomembne v politiki ali v poslovnih zadevah in element sreče so tri kritični vplivi na splošni potek tvojega obstoja. Tvoja prijateljstva temeljijo na intelektualni vsebini, ne pa karkoli drugega. Ti si včasih kritiziran, ker postaneš preveč navezan do osebnosti nižje vrste podrejenih od sebe. Poskusi poudariti svoje povezave s člani poslovnega sveta. Oni so lahko zelo koristni pri različnih aktivnostih, ki jih vpeljuješ.

Merkur v 12. Hisi natalne karte

To stališče nakazuje življenje, ki te vrže v precej nejasne in neopazne vloge. Tvoj intelekt je posebej zvit. Tvoje življenje bo zelo motivirano pri tvoji ljubezni do tveganj in tvoje različne dejavnosti tajne narave. Težnja tukaj je, da kljub tvoji nesporni sposobnosti lahko le redko priložnost potrka na tvoja vrata. Moral bi poskusiti skočiti na katerokoli priložnost in ne čakati na drugo. Poskusi poudariti svojo vestnost v vseh stvareh, ki jih delaš.

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si