NAPOVED OSEBNIH LASTNOSTI


Profil časovne premice je tako enostaven, da skoraj ne potrebuje nikakršnih navodil: Koledar datumov je prikazan na vrhu in na dnu in obstaja 14 karakteristik, ki so naštete na levi strani, kot so "Atletske dejavnosti", "Nagnjenost k nesreči"  itd.

Uporabimo, "Atletske dejavnosti", kot primer. Na nekaj dni ni rdeče barve; to je samo belo. To pomeni, da ni nič opazno o športni uspešnosti. To ne pomeni, da boste opravljajo slabo, samo, da ni verjetno, da boste delovali bolje, kot običajno. Ob dnevih, ko so bledo rožnate barve, atletska predstava je malo boljša, kot običajno. Ob dnevih, ki so temno rdeče barve, je atletska uspešnost poudarjena; v teh dnevih je verjetno, da sodelujete v fizično zahtevnih dejavnosti in opravite bolje, kot običajno. Vaš atletska predstava je verjetno, da bo odličen ob dnevih, ko rdeča barva je zelo globoka. Močnejša je rdeča, boljša je izvršitev.

 

Na dneve, ko je temna rdeča barva, je prikazana za športno uspešnost, Vi se boste bolj verjetno počutili okrepljeno, vaša vzdržljivost in moč bo visoka in boste sposobni narediti bolje, vendar astrološki vplivi niso fatalistični in nespremenljivi; od vas je odvisno da boste kar najbolje izkoristili astrološke vplive, ki so na voljo. V bistvu, veliki športniki pogosto občutijo, kdaj se morajo upočasniti ali uporabiti drugačno strategijo in ta zmožnost je ključ do njihovega uspeha. Torej, ne obupajte, če dan ne izgleda ugoden ali mislite, da vam ni treba poskusiti, ker dan ni videti ugoden!

Po drugi strani, če vam je dana izbira za športno tekmovanje, izberite dan, ki je ugoden, pa tudi vaš najboljši, da napravite največ! Uporabljen je športnik kot primer, vendar to načelo velja za druge značilnosti navedene v tej časovni skali.

Spodaj je nekaj pojasnil analiziranja vsake od značilnosti v vašem Time Line profil. V teh pojasnilih se pogosto govori o tem, kdaj je značilnost "poudarjena", če je dana rdeča barva. Ne pozabite, da tudi bledo rdeče barve dajejo nekaj tendenc; globlja je rdeča barva, močnejša je težnja.

Obstaja nekaj "prekrivanja" v 14 kategorijah. Na primer, zelo pogosto dnevi, ki so močni v "Atletskih dejavnostih" so tudi močni v "poslovni uspešnosti" ali "Nuja, ambicioznost, delo", ali "Dobra sreča, optimizem." Vse štiri od teh kategorij imajo nekaj skupnega:  Vi boste verjetno polni energije in občutili več dinamike in več draži, kot po navadi na te dni. Vendar pa obstajajo tudi pomembne razlike med vsako od teh kategorij in na neke dni boste močni le v nekaterih od teh kategorij.

 

Podobno "Domišljija, zmedenost" in "Vizija, navdih" so kategorije z nekaj podobnosti. Obstaja tudi nekaj podobnosti med drugimi kategorijami. Vsaka kategorija je opisana v nadaljevanju.

Prav tako bo omenjeno nekaj primerov, kaj pomeni biti močen v dveh ali več kategorijah hkrati, ali močni v eni in šibki v drugi.


Z uporabo programa, ki upošteva vaše progresne aspekte in tranzite do natalne karta in progresne se izriše tabelarno vaše zmogljivosti po dnevih za naslednje leto (katerokoli). Kdor bi želel uporabljati te časovne napovedi naj piše na   podpora@rojstna-karta.si

Na vrh 

Atletske predstave: V dneh, ko je globoko rdeča barva se verjetno počutite samozavestno, okrepljeni in imate pravi "dotik", da dobro igrate ali povzamete skoraj vse vrste izziva za telesno aktivnost.


Poslovni uspeh: Ob dnevih, ko je globoka rdeča barva ste verjetno počutite samozavestno, imate dobro zdravo pamet in priložnosti se zdi, da pridejo do vas lažje. Če je "Atletska predstava" tudi visoka, vaša samozavest in sposobnost za sprejemanje dobrih odločitev je skoraj na vseh področjih življenja zelo močna.


Gonja, ambicioznost, delo: V dneh, ko je globoka rdeča barva ste osredotočeni na doseganje stvari, preprosto postanete nestrpni z drugimi, ki vas motijo ali zadržujejo in boste težko samo sedeli in se sprostili. Če je "Poslovni uspeh" ali " Atletska predstava" tudi visoka, za vaša prizadevanja verjetno pride takojšnja nagrada, sicer pa je to dober čas za delo in doseganje stvari, toda nagrade so bolj verjetno subtilne ali pridejo kasneje.

 

Dobra sreča, optimizem: Ob dnevih, ko je globoka rdeča barva imate smisel za biti na pravem mestu ob pravem času in boste verjetno pogosto počutili živahno, duhovito ali optimistično v teh dneh Če je "Poslovni uspeh" visok, je to pravi čas, da se premaknete naprej s poslovnimi načrti, pridobite načrte itd. Če je " Atletska uspešnost" visoka, z malo sreče je verjetno, da spremljajo svoje spretnosti, da se zagotovi, da vam zelo dobro. is likely to accompany your skill to ensure that you do very well.

Ne preveč divje špekulirati, če še posebej, če "Mentalna ostrina"  ni poudarjena ali, če je poudarjena "Domišljija, zmedenost".

Mentalna ostrina: Ob dnevih, ko je globoka rdeča barva ste mentalno ostri, lahko se dobro osredotočite in ste sposobni dojeti nove ideje in koncepte. To so dobre dni, da delate izpite ali rešujete probleme, ki jih morate rešiti. Če je »Poslovni uspeh« tudi visok, boste zelo verjetno napravili dobre odločitve glede dela, kariere in nakupa, investicije itd. Če je "Atletska uspešnost" tudi visoka, potem so dobri refleksi in dobre odločitve v športni dejavnosti zelo verjetne.

 Domišljija, zmedenost: Ob dnevih, ko je globoka rdeča barva je vaša domišljija ogromna. To je dober čas, da si ogledate film, preberete roman ali raziskujete filozofske in religiozne predmete. Prav tako lahko vpeljete novo ustvarjalnost in domišljijo v vaše vsakdanje zadeve. Če se zanašate preveč strogo na svojo intuicijo in ne uporabljate tudi nekaj zdrave pameti, lahko naredite napake in zmote; to še posebej velja, če  "Mentalna ostrina" ni poudarjena.

Vizionarstvo, navdih: Ta kategorija je zelo podobna »domišljiji, zmedenosti«. To so tudi dobre dni, da si ogledate film, preberete roman ali raziskujete filozofske in religiozne predmete. Pogosto bodo dnevi visoki v obeh »Domišljija, zmedenost« in »Vizija, navdih«.

Vendar, dnevi, ki so močni v »Vizija, navdih«  kategoriji so lahko bolj prevladujoči od dni, ki so močni v "Domišljiji in zmedenosti." Dan, ki je visok v "Domišljiji, zmedenosti" je lahko dan, ko se ne počutite posebej poetično ali domiselno, vendar pa ste nagnjeni k sanjarjenju ali pa napačni presoji. Dnevi, ki so visoko v »Vizija, navdih« lahko prebudijo transcendentalno ali mistično občutljivost, kar se lahko odraža kot povečano ali spremenjeno dojemanje in močna umetniška občutljivost in vizija.

Ob dnevih, ko je "Vizija, navdih" kategorija močna, najdite nekaj časa, da greste stran od vsakdanjih dnevnih opravil, se izogibate alkohola in poživil in odprite srce in um brezmejnem, čudovitem, čarobnem svetu, ki nas obdaja ves čas, vendar ga pogosto ne vidimo in neizkoriščene vire, ki prepogosto spijo v večini od nas.

 

Čustvena občutljivost: Ta kategorija je zelo podobna "Vizija, navdihu" in pogosto so dnevi visoki v obeh "Vizionarstvo, navdih" kategoriji in »Čustvena občutljivost« kategoriji. "Čustvena občutljivost" kategorija, čeprav je striktno čustvena in pogosto se ne registrira v naši zavesti, kot nagibanje k filozofiji, veri ali celo umetnosti in poeziji. Oseba lahko čuti hrepenenje, ki je del duše in ga je težko opredeliti ali občutek nezadovoljstva. To je čas, da se odpre srce in pustite, da se idealizem izraža skozi dela lepote in ljubezni.

Romantika in Spolnost: Ob dnevih, ko je poudarjena ta kategorija, romantična in seksualna energija teče zelo visoko. Če iščete romantiko v vašem življenju obstaja velika verjetnost, ga jo lahko najdete na dneve, ko je "Romanca in spolnost" poudarjena. Če ste poročeni ali močno povezani z nekom, lahko imate veliko zabave skupaj in se iskri nekaj novega razburjenja v vašem razmerju. Če je "čustvena občutljivost" ali "Vizija, navdih" tudi visoka, potem se bo sanjska, romantična kakovost okusila ta čas.

Fizična občutljivost: Če imate fizične občutljivosti, kot so alergije ali, če je bilo vaše zdravje slabo se morate izogibati pretiranih stresov v teh časih. To je tudi čas, ko lahko občutite navdih in več domišljije, kot običajno in zelo pogosto je hkrati visoka tudi "Vizija, navdih" kategorija. Verjetno se boste počutili malo izven ravnotežja tako rekoč v tem trenutku in drugi vas lahko izkoristijo ali ste morda sami zavedeni. Sledite svojim sanjam sedaj in najdite nekaj časa, da uidete iz svoje vsakodnevne rutine toda bodite previdni, da se prepričate, da ste tudi pošteni do sebe in drugih ali se boste počutili iztrošeni, zmedeni in izčrpani.

Prijateljstvo, Družina: Ob dnevih, ko je globoka rdeča barva se verjetno počutite zadovoljni in blizu s prijatelji in družino. To je čas napraviti mir in preprosto uživati ​ ​blagoslove dobrih prijateljev in družine. Domače zadeve so prednost.

 

Sprostitev, zabava, počitnice: Ob dnevih, ko je globoka rdeča barva se verjetno počutite kot, da potrebujete zmanjšati vaš delovni urnik in si vzeti malo več časa za počitek. Ste družabno razpoloženi in uživate v družbi drugih. Če je poudarjena tudi "Gonja, ambicioznost, delo", se ne boste počutili udobno biti neproduktivni, vendar boste še vedno družabni in boste verjetno imeli nekaj visokih novih vizij v zvezi z vašim delom in kariero. Verjetno, da bo nekaj dobrih strani za vaše ideje, vendar pa običajno tudi izpustite pomembne podrobnosti in potrpljenje potrebno, da bi jih uresničili. Če je "Vizija, navdih" tudi poudarjena, potem je to čas, ko morate prekiniti z vašo rutino, da raziščete neka drugačna obzorja.

Samota, umik: Ko je poudarjena ta kategorija, potrebujete nekaj časa v samoti. Morda se ne boste morali sami fizično izolirati; branje knjige ali delati na lastnem projektu, na primer, je lahko zelo koristno sedaj.

Čeprav na videz subtilno, vpliv imeti čas zase je močno na dolgi rok: večja globina in modrost se pridobi s tem časom zase in ko je "Samota, umik" močna, je to pravi čas, da bi našli ta tihi čas .

Nagnjenost k nesrečam: Ko je poudarjena ta kategorija, ste nestrpni in precej prenapeti. Lahko, da se ne boste vedno zavedali, kako ste razdražljivi, toda to se lahko odraža, kot nezgoda. Ne se skrivati v svoji sobi zaradi strahu pred nesrečo! Imejte bolj zmeren pristop: izogibajte se tveganih situacij in izvajajte več previdnosti. Če se začnete počutiti zelo razočarani, se spomnite, da se vaša frustracija verjetno še poslabša bolj z vašo nestrpnostjo. Izogibajte se situacij, ki zahtevajo veliko potrpežljivosti; poskusite izvesti te aktivnosti ob drugem času in se vključite v dejavnosti, kjer se lahko izrazite v celoti in se počutite, da ste dosegli nekaj. Če je kategorija  "Gonja, ambicioznost, delo" prav tako močna se lahko počutite bolje, če pričnete delati zgodaj in ga zapustite pozno, izognite se ljudem, ki vas motijo in odvračajo pozornost s preveč govorjenja in drugih motenj in boste bolj sposobni priti iz vaše potrebe narediti nenadne in močne spremembe. Če ste nagnjeni k športu je to pravi čas za športne dejavnosti, dokler ni zelo nevarno in dokler ne boste jemali preveč resno in postali jezni in razočarani med igranjem.


Lahko tudi v drugi obliki, kot je prikazano spodaj ( 1 slika- leto in 12 slik za 12 mesecev).

Za krivulje je možnost izbrati naslednje:

 

1 . atletski izgled

2. poslovni uspeh

3. gonja, ambicija, delo

4. dobra sreča, optimizem

5. mentalna ostrina

6. domišljija, zmedenost

7. vizija, navdih

8. emocionalna občutljivost

9. romanca in spolnost

10. fizična občutljivost

11. prijateljstvo, družina

12. sproščanje, zabava, počitnice

13. samota , umik vase

14. nagnjenost k nezgodam

 

V grafu so po dnevih dosežene točke za določeno kategorijo –

KDAJ BODO UGODNI DNEVI ZA  ...POSEL, LJUBEZEN, NEZGODE

 

Program upošteva našteto (lahko tudi več njih):

Tranzite do Natalne (rojstnih planetov)

Progresna do rojstne

Progresna do progresne ( planeti med sabo v progresni )

Tranziti do progresne karte

 

4 kategorije se razločijo na grafu, če jih je več na enem grafu so nerazvidne, ker se prekrivajo

 

Z uporabo programa, ki upošteva vaše progresne aspekte in tranzite do natalne karta in progresne se izriše tabelarno vaše zmogljivosti po dnevih za naslednje leto (katerokoli) IN TUDI PO MESECIH, KJER JE BOLJ RAZVIDNO KATERI DNEVI SO BOLJ UPORABNI.