PROGRESNA LUNINA FAZA


Vsaka faza traja okoli
3 1/2 let.Faza Nove Lune

 

Odločilna nova smer je prišla v vaše življenje. To je lahko emocionalno spodbuden čas v katerem čutite nujo, da začnete projekt, tudi če vam ni povsem jasno, kaj načrtujete. Veliko energije v vašem življenju lahko ima čarobno lastnost, ker stvari gredo samodejno v določeno smer. Pomembno je, da ste intuitivni v tem času in omogočate naravni potek smeri, da vam pokaže pot na naslednjo stopnjo.
 Ko ta faza napreduje v Crescent fazo bo to novo dejanje v energiji postalo bolj očitno, otipljivo z zavedanjem, da nekaj novega poskuša priti do življenja.


Crescent-naraščajoča faza


Biti v naraščajoči fazi lune tega novega cikla postajate bolj zavedni, da nekaj novega prihaja v življenje. Sedaj zahtevate da se rešite od "sledov preteklosti", in se premaknete proti novim horizontom, ki gredo proti impulzom preteklosti. Pogosto se vsi srečamo z odporom od ljudi, ki nas želijo obdržati na poti, kjer smo bili ali se upirajo spremembi, ko se ta pojavi v našem življenju. Stari prijatelji lahko, da se ne "prilegajo" kot so se prej in se bodo ali prilagodili ali odpadli. Obstaja fokusirana energija, da se vaša življenjska smer izpelje. Izgleda da je to edino, kar je pomembno.PRVA ČETRTINA  


Imeti opravka s stvarmi iz preteklosti s katerimi je potrebno obračunati, ste sedaj pripravljeni polno fokusirati svojo energijo na izgradnjo prihodnosti. To je napeto obdobje rasti. Vaša volja je močna in predani enemu cilju. Živite za trenutek in lahko upravljate situacije kot se pojavijo. To je faza izgradnje tega cikla lunacije. Uspeh lahko pride samo z močnimi temelji. Pot je jasna. Koncentrirajte svojo energijo. Ne se ujeti v detajle. Perfekcija pride kasneje, ko je osnovna struktura nameščena.

 


GIBBOUS


Imeti progresno luno v Gibbous fazi ste v fazi v kateri analizirate tehnike, ki se uporabljajo v smislu, da bi našli najbolj učinkovit način delovanja tako, da lahko rast ima vrednost. To lahko vključuje tudi druge v učnem procesu . To bi lahko imelo za posledico usodno vajeništvo , da bi izpopolnili svoje individualno delovanje . To bo vodilo do bolj širokega pristopa , način na katerega se boste pričeli raztezati od svojega bolj detajlnega in osebnega pristopa do iti izven sebe, da sodelujete pri večjih stvareh .

To je faza prehoda iz instinktivnega delovanja do zavestnega in namernega dejanja. S skeniranjem, razumevanjem in izpopolnjevanjem, kar se je začelo v fazi Nove Lune postajate popolnoma zavedni njenega obstoja v njeni popolnosti prvič . Ta " reakcija -sposobnost ", bo vratar v fazi Polne Lune. Nato boste pripravljeni prenesti v novo zavednost v kateri se bodo namen in pomen zlivali s prosvetlitvijo. Uspešna integracija obeh polarnih nasprotij ima rezultat vrhunec izpopolnjenih dopolnilnih sil in njihovo sposobnost delovati za skupen cilj.

Polna luna


To pomeni, da vse, kar ste izgradili in negovali do zaključka je doseglo stopnjo, na kateri ste, da sedaj prepoznate , za kaj gre in da se naučite delati s tem na nov način.
Kaj je pomen, namen tega? Kako bi to delovalo za vas ? Pred fazo Polne Lune, od začetka progresne Nove Lune, je nagonsko dejanje fokusiranje energije. Izgradnja strukture je potekala , izpopolnile so se tehnike .
Z vstopom v progresno fazo Polne Lune ste dosegli odločilno fazo 30-letne zgodbe. Zdaj je čas za premislek , preden delujete. Čas je, da se začasno ustavite na tej točki za
osvetlitev. Nekaj ​​od zunaj bo vstopilo, da se preskrbi trg za njegov namen. Če to ustvarjanje kreacije ima namen bo šlo naprej skozi zavestno delovanje, če ne -se lahko poruši. Ste na točki v svojem življenju v katerem intuitivno veste, da to, kar je bilo narejeno, je bilo narejeno. Čas je, da se postopoma osvobodite načinov na katerega ste počeli stvari.DISSEMINATING-ŠIRITEV


To je prva pojemajoča lunina faza, v kateri ste v eni od vašega rojstva ali ko vaša sedanja "Lunarna" pot, ki se je začela na začetku prejšnje Nove Lune pred približno 18 leti.  Med progresno fazo Polne Lune ste dosegli stanje dosežka. Dosegli ste vrh. Sedaj je čas da delite ali izmenjujete žetev. To postaja vaš občutek širitve. Lahko vidite veliko sliko tako, da se boste lahko ujeli na to kar vidite ali veste. Potem, ko boste dali sporočilo, vedeti kdaj opustiti to. Nato bo do prejemnika, ki je odgovoren v svojem lastnem imenu.

ZADNJA ČETRTINA


To je čas vleka proč od tega, kar je bilo. Na začetku te progresne faze vam ste pričeli ugotavljati, da vam je težko se povezovati z življenjem, kot ga je bilo v zadnjih 3 1/2 let.

Prijatelji in družina lahko ugotovijo, da postajate oddaljeni, manj navdušeni glede ustvarjanja, ki se je rodilo v preteklosti. Ste na " 'breaking down' premagovanje " fazi igre . Lahko greste  skupaj z valovi nekoliko , vendar vstopa čas zaključkov.  Pomembno je prepoznati ta čas ravno tako kot je pomembno čas začetka in rasti. Morate si dati dovoljenje, da sedete na zadnji sedež , ali tudi ne sodelovati , če menite, da je to potrebno. Ste na točki procesa vsega, kar je bilo , da se na novo grupira in pripravi na novo.

Čas procesa vam bo dalo moč in vzdržljivost potreben za nove čase čakanja. for the new dawn waiting. Vzgibov za nezadovoljstvo so znaki na poti, ki nam kažejo, da je sprememba v
bistvo in neizogibno za rast. Izogibajte se oklepati tistih stvari, ki vidno odpadajo . To je njihova usoda, da postanejo del preteklosti .


BALSAMIC


     Ko se je začela tretja četrtina faze, ki je faza , ki je pred balzamični fazo, stvari so se začele ugašati, kot cikel še naprej pada.  Kar se je začelo počutiti staro ali ne ustreza nobenemu več in  povečuje stopnjo nezadovoljstva . Preusmeritev energije je začelo potekati.

    

     Progresna balzamična faza je konec trideset letnega cikla lune. To je temen čas Lune, ko dokončanje označuje zaustavlja. To ni čas stopiti v nekaj novega.

Tisti med nami, ki vodijo aktivno življenje z začetnimi lastnosti lahko dobijo občutek, kot da se jim bo zmešalo. Obstaja lahko občutek izgube, morda občutek, kot da izgubljate svojo identiteto.

To je čas prisilne izolacije. To je meditativni čas za notranje iskanje. To je čas za opuščanje preteklosti v smislu , da bi se pripravili na novo. Čeprav je »Novo« še vedno popolnoma neprepoznavno, je pomembno, da se omogoči potrebni predaji v neznano. Zavedajte se, da karkoli za vedno mine v tem času je potrebno, da se napravi prostor  za novo.

Vednost, zadovoljevanje uma z odgovori ni vaša pozornost sedaj. To je čas bitja Being, navznoter namesto navzven. Zaznavanje prihodnost in predati sebe v njeno smer, vas bo popeljal do naslednjega cikla lunacije, ki se prične , ko se konča ta balzamični faza .